Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Vevői referenciák

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Vevői referenciák

Az Omron vállalatnál szívesen meghallgatjuk ügyfeleink véleményét. Akár egész nap hallgatnánk igényeiket – ezek ötleteket adnak nekünk. Mivel már több mint 20 éve figyelünk oda csomagológép-gyártó ügyfeleinkre, nem meglepő, hogy már számos jó ötletünk volt.

De úgy gondoljuk, hogy Ön nem annyira arra kíváncsi, mi mit mondunk róluk, mint inkább arra, hogy mi az Önhöz hasonló emberek, azaz az ügyfeleink véleménye.

martini packaging sol

A Martini élelmiszeripari gépgyártóvállalat az OMRON technológiájának alkalmazásával tökéletesíti a tésztacsomagolást

Az olaszországi székhelyű Martini Srl vállalat nagy pontosságú mérlegeket és csomagológépeket gyárt az élelmiszeripar számára. Az új MCRS-VD csomagolórendszer percenként akár 180 csomag tészta csomagolását teszi lehetővé. A megoldás központi elemét egy OMRON NX701 1600 típusú egyetemes gépvezérlő alkotja. A vezérlő kezeli az MCRS-VD mozgását. Az OMRON NX-TC Perfect Sealing technológiája lehetővé teszi a végfelhasználó számára, hogy javítsa a hőmérséklet-szabályozás stabilitását, és csökkentse a csomagolófóliák használatával járó költségeket.

Bővebben
diva-international fcard sol

Önjáró mobilrobotok egyszerűsítik a vállalaton belüli logisztikát a Diva International vállalatnál

A nagyvállalatok egyre inkább a robotika felé fordulnak a gyárakon és raktárakon belüli manuális folyamatok észszerűsítése érdekében. Erre példa az olaszországi umbriai székhelyű Diva International. A Diva a nedves törlőkendőket gyártó létesítmény és raklapcsomagoló sziget közötti szállítását kívánták átformálni ugyanazon a raktáron belül. A vállalat a létesítménykezelő szolgáltatója, az FM Vision révén új, automatizált rendszert dolgozott ki, amely öt OMRON önjáró mobilrobotot, valamint az OMRON Sysmac NJ gépvezérlőjét foglalja magában. Ez biztonságosabb, hatékonyabb és rugalmasabb folyamatot eredményezett.

Bővebben
bolci chocolate fcard misc

A robotokkal kiegészített automatizálási megoldás 40%-kal járult hozzá a BOLÇİ gyártóüzmének kapacitásbővítéséhez.

A BOLÇİ török csokoládégyárnak teljesítenie kellett azon ígéretét, miszerint olyan termékeket állít elő, amelyeket „emberi kéz nem érintett”. Az Omron és az Innovas cég a gyár csomagoló üzemében közös erővel hozott létre egy három Omron robotból álló gyártósort, amelynek a termékminőség javítása mellett a munkaerőköltségek csökkentése is célja volt.

Bővebben
Omron’s complete part feeder solution provides production line flexibility at packaging manufacturer
 • Omron’s complete part feeder solution provides production line flexibility at packaging manufacturer

  Omron’s complete part feeder solution provides production line flexibility at packaging manufacturer

  An integrated approach combining vision, robotics and a versatile feeder. A Danish packaging manufacturer that specialises in airbags for securing and safeguarding cargo, needed to introduce new parts, such as plastic air valves, into their production line. Instead of adding a new large bowl feeder, they looked for an innovative, flexible and space-saving solution. DamGaard Automatik, a Danish systems integrator, recommended Omron’s AnyFeeder Solution for the job, combined with Omron’s Smart Vision MX and an eCobra 600 robot.

  02:20

Gyártósori rugalmasságot biztosító teljes körű alkatrészadagolási megoldás

Integrált megoldás képfeldolgozással, robotikai technológiával és sokoldalú adagolóval.

Bővebben
Robot-assisted packaging: 30% more productivity
 • Robot-assisted packaging: 30% more productivity

  Robot-assisted packaging: 30% more productivity

  Combilo - a leading fruit and vegetables wholesaler in the Netherlands, recently installed a new robot-assisted packaging line and, overnight, increased productivity by 30%. The new packaging line includes delta robots and vision system from Omron and was built by the systems integrator EasyPack Technologies. Discover how our integrated solutions can boost your productivity by 30%

  02:21

30%-kal nagyobb termelékenység, és kevesebb meghibásodás

A párhuzamos robotok és képfeldolgozó rendszerek felgyorsítják a kaliforniai paprikákat csomagoló intelligens csomagolósort

Bővebben
omag 420 x 300 sol

Tartsa szemmel a lejárati dátumot!

A legkorszerűbb csomagológép, amely kompakt, megbízható, bővelkedik innovatív funkciókban és amelynek könnyen megközelíthetők az alkatrészei. Ismerje meg a stick formátumú csomagológépek új családjának funkcióit, amelyet az Omag tervezett az Omronnal együttműködve a Dompé „Okitask” nevű gyógyszerének gyártásához.

Bővebben
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Gyógyszeripari szerződéses gyártó

Hogyan szállított ki egy szerződéses gyártó 1 000 000 szerializált csomagot több, különböző szabványoknak és eljárásmódoknak megfelelő gyógyszeripari vevőnek... több gyártási telephely, szerződéses gyártó, újracsomagoló és egyéb szolgáltatók hálózatán keresztül – és mindezt az elvárt EU előírásoknak megfelelően, központilag regisztrálva minden egyedi kódot?

Bővebben
Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

Segítünk a Line Equipment vállalatnak korszerűbb gépeket fejleszteni

Nézze meg az interjút, amelyben bemutatjuk, hogy a Line Equipment vállalat a támogatásunkkal, a hardver- és szoftvermegoldásainkat a gépeikbe építve hogyan tudott korszerűbb termékekkel megjelenni a piacon.

Bővebben
New-Motion, developing a gantry robot palletiser

A New-Motion cég darupályás palettázó robotot fejleszt.

Az Omron tanácsadással és műszaki támogatással igyekezett megkönnyíteni az új palettázó robot fejlesztését. Ez számos új célpiacot jelentett az új típusú PLC-k számára többek között az élelmiszeriparban vagy az italgyártásban.

Bővebben
ct effytec 420x420 sol

Sysmac – a folyamatos működésű csomagoló gépek központi eleme

A spanyolországi Effytec -  csomagolástechnika gépek gyártásával foglalkozó - cég rendkívül elégedett a SYSMAC platform hatékonyságával, amely lerövidítette a fejlesztésre és a megvalósításra fordított időt. Külön kiemelték, hogy a mozgásvezérléshez és a logikai feladatok programozásához egyetlen szoftverre van csak szükség, ezáltal biztosítva, hogy a gyártósoron az összes hajtás egymással teljesen szinkronban tudjon működni.

Bővebben
storopack 420x300 v2 sol

Rugalmas és kompakt eljárás térkitöltő papír előállítására

Egy termék és a csomagolása – például egy hullámpapír doboz – közötti hézag kitöltése sok termékgyártónak okoz problémát. Az egyik hagyományos megoldás a szorosan összehajtogatott papír, amelynek előnye, hogy könnyű, könnyen hozzáférhető, és újra felhasználható vagy újrahasznosítható.

Bővebben
Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace
 • Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

  Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

  Finnish manufacturer Jomet builds comprehensive systems for the packaging industry, from product handling and quality control to labelling, palletizing and wrapping. Working with major online retailers, Jomet faces continuing demands for innovative solutions, and with Omron's help they are creating machines that are fast and reliable, and which deliver beyond the end-users' expectations.

  03:15

Gépek, melyek felülmúlják a felhasználói várakozásokat

A finn Jomet gépgyártó csomagolási megoldások átfogó termékcsaládját gyártja az ügyfelek innovációs igényeinek megfelelően.

Bővebben
eu ct ibonhart webimages 420x300 sol

Kenyérszeletelő berendezés távoli hibakeresés és szoftverfrissítési funkcióval

Amikor az Egyesült Királyság egyik vezető automatikus kenyérszeletelő és csomagoló berendezéseket gyártó cége megrendelést kapott egy kazahsztáni sütödétől, úgy döntött, hogy a távoli hozzáférés lényeges szempont. A szoftverfrissítést és a hibakeresést lehetővé kell tenni a Angliából, Norwich-ból, anélkül, hogy egy mérnököt kelljen küldeni az ügyfél 6000 kilométerre fekvő telephelyére.

Bővebben
eu ct auxpama webimages 420x300 sol

Az új kenyérvágógép 55%-kal csökkenti a feldolgozási időt

A kenyérkészítés automatizálására szakosodott Auxpama nemrég dobott piacra egy új, automatikus barázdavágó gépet, amely a veknik felső részén található bevágásokat készíti a sütés előtt. A gép annyira fejlett technológiát alkalmaz, hogy a folyamatot több mint 6 percről 2,45 percre rövidíti le. Mindennek a szíve az Omron Sysmac egyesített vezérlőplatformja.

Bővebben
eu ct ecocaps webimages 420x300 sol

Az új italcsomagoló gép az összes állomást automatizálja egyetlen nagy sebességű busz segítségével

Amikor az olasz csomagológép-gyártó, az Ecocap’s úgy döntött, hogy kifejleszt egy új gépet az energiaital-piacra, lehetővé vált számára az Omron Sysmac platformon alapuló új automatizálási modell alkalmazása. A cél olyan palackozórendszer kialakítása volt, amely óránként akár 20 000 doboz megtöltésére képes, és az összes állomást egyetlen nagysebességű busz, az EtherCAT használatával automatizálja.

Bővebben
eu ct mectra webimages 420x300 sol

Az új raklapcsomagoló az Omron lineáris motor tengelykapcsolóját használja a vízszintes tengely mentén történő mozgatáshoz

A Ristora termékcsalád egyik legújabb csomagolósora az olasz csomagolási szakértő, a Mectra által készített raklapcsomagoló rendszert használ. Az új rendszer egy Omron Accurax sorozatú lineáris motort tartalmaz – lecserélve a hagyományos szalagos továbbítórendszert. Az eredmény? Nagyobb sebesség, nagyobb rugalmasság, magasabb szintű megbízhatóság.

Bővebben
Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable
 • Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

  Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

  Converging solutions is a supplier of converging and end of line stacking solutions throughout the packaging industry. Learn how Converging Solutions and Omron partner to face the challenges in Converging Solutions' changing market. 0:24 Introduction Converging Solutions 0:39 Market changes for Converging Solutions 1:18 Why Omron 1:54 Technical challenges 2:26 Partnership between Omron and Converging Solutions 2:52 The Pack Stacker 4:14 Costs: more for less 5:06 Design, training, construction and installation

  06:02

Globális ügyfélbázis kiépítése több feladat gyorsabb elvégzésével

A Converging Solutions csomagrakodóját az Egyesült Királyság élelmiszer-ipari vállalatai széles körben alkalmazzák előre formázott csomagok automatikus rakodására. Amikor a vállalat az élelmiszeripar területén kívül és más országokban is versenybe akart szállni, a gépet úgy kellett továbbfejleszteniük, hogy többre legyen képes, rövidebb idő alatt.

Bővebben
mespic machine420x300 logo

Teljes körű megoldás a Mespicnél...

Az olaszországi központú Mespic az integrált gyártósorvégi csomagolóberendezések tervezésére és gyártására specializálódott. A vállalat a közelmúltban az Omronnal együttműködésben fejlesztett ki egy teljes körű másodlagos és végső csomagolási megoldást teás tasakokhoz.

Bővebben