Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Automatizálási Központ, POC laboratórium – Annecy, Franciaország

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

atc annecy showroom comp atc annecy rotating banner 2 bboard misc atc annecy rotating banner 3 bboard misc

Automatizálási Központ, Önjáró mobilrobotok (AMR), Annecy

Tudja meg, hogyan teszi lehetővé a rugalmas gyártást innovatív autonóm és együttműködő robotikával.

Az Annecyben található Automatizálási Központ több mint 600 m2 demonstrációs, koncepció-igazoló és konferenciaterületen mutatja be a jövő gyárainak gyakorlati robotikai megoldásait, amelyek lehetővé teszik az agilis és együttműködő gyártást.

Tapasztalja meg az ember-gép-együttműködésre szolgáló ipari automatizálási megoldásokat, amelyek a gyártók előtt álló legfontosabb kihívások közül kezelnek néhányat. Ezek a megoldások elősegítik a rugalmas, a manuális munkaerőre kevésbé támaszkodó gyártást, csökkentik az energiafogyasztást és növelik az eredeti berendezés hatékonyságát, miközben a digitális korszak számára is jövőbe mutatóak.

Forduljon hozzánk a részletekért!

floor plans annecy automation centers misc
1
automation technology center autonomous mobile robots annecy images fcard fr event

Bemutatóterem

Bemutatótermünkben felfedezheti a robotok, gépek és emberek közötti zökkenőmentes együttműködést. Nézze meg, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen megváltoztatni a gyártási műveleteket, ismétlődő feladatainak és a nehéz emeléseknek a szükségessége. Az autonóm mobil robotok lehetővé teszik az automatizált és folyamatos anyagszállítást, és jelentősen lerövidítik a folyamatban lévő munka idejét. Képesek tanulni a környezetükből, és beprogramozhatók arra, hogy egy flotta részeként önállóan navigáljanak.

2
iautomation annecy side misc

i-Automation! terem

„Ami a gépnek a munkája, az az embernek a további alkotás izgalma”– ez az OMRON alapítója, Kazuma Tateishi által megfogalmazott vállalati filozófia. Itt a látogatók megismerhetik, hogyan gyakoroljuk elveinket, hogy üzleti tevékenységünkön keresztül megoldjuk a társadalmi problémákat, valamint a gyártási innovációra vonatkozó i-Automation! koncepciónk történetét.

3
poc annecy comp

POC-terület

Tapasztalja meg a jövő gyárának robotikai megoldásainak széles skáláját, és próbálja ki ezeket a gyártók jelenlegi problémáinak megoldására, mint például a rugalmas raklapozás, az autonóm anyagszállítás és a teljes nyomon követhetőség a teljes folyamat során.

Milyen előnyei vannak a koncepcióigazolásnak?

  • Vázolja fel és oldja meg robotikai vagy ipari automatizálási kihívását

  • Az alkalmazási követelmények megvalósíthatóságának értékelése

  • Értékes tudásátadás

  • A teszteléseknek köszönhetően, alkalmazza a megoldást nulla kockázattal, mielőtt beruházásában a termelési környezetbe való bevezetést megtenné.

  • Támogatás és képzés

Automatizálási Központ, Annecy

Cím
355 Rte de Montava
74370 Argonay
Franciaország
Megközelítés
40 perc autóútra a Geneva nemzetközi repülőtér
15 perc autóútra az Annecy vasútállomástól
7 perc sétára a Grange buszmegállótól
Látogasson meg minket!
Csak vállalati ügyfeleknek; előzetes foglalás szükséges. További információért forduljon az OMRON értékesítési képviseletéhez! Amennyiben Ön új ügyfelünk, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal! AZ OMRON Europe értékesítési irodáinak listája

Vegyen részt a franciaországi Annecy-ben található Automatizálási Központban az autonóm mobilrobotok virtuális bemutatóján

Ismerje meg, hogyan lehet javítani a rugalmasságot és a termelékenységet az innovatív önjáró és kollaboratív robotika segítségével.

Regisztráljon a virtuális bemutatóra

Európai Automatizálási Központjaink

Az i-Automation! innováció élvonalában, ügyfeleinkkel együtt dolgozunk azon, hogy az automatizálási koncepciókat valós, innovatív alkalmazásokká alakítsuk.

Bővebben
proof-of-concept european poc labs b fcard comp