Szolgáltatások és támogatás

A vásárlói elégedettség kulcsfontosságú mindenben, amit csinálunk.

Ha további szolgáltatásokra, illetve segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, és keresse fel európai helyi irodáinkat

Akár új ipari szektorokat, akár Európán kívüli, földrajzilag is új piacokat kíván meghódítani, az egyedi globális támogatással segíthetünk.

Képzések

Egyes termékek használata esetében Önnek szüksége lehet képzésre.

Itt számos különböző tanfolyamot ajánlunk Önnek, hogy mindig naprakész legyen az Omron termékekkel kapcsolatban.

Tovább a tanfolyamokhoz

Műszaki eszközök

Sokszínű mérnöki és műszaki támogatás

Mire van szüksége?

  • Omron EPLAN alkatrészek
  • CAD könyvtárfájlok
  • Szoftverletöltések
  • Alkatrészadatlapok és brosúrák
  • SISTEMA könyvtárfájlok
  • Termékválasztók

Tekintse meg az eszközök-részt

Műszaki szolgáltatások

Készen állunk a segítségre!

Tudjon meg többet a műszaki szolgáltatásainkról, illetve az olyan egyéb szolgáltatásokról, mint például a munkabiztonsági szolgáltatások és a javítószolgálatok. Az automatizálási- és teszt központ lehetővé teszi alkalmazásának legújabb megoldásainkkal és termékeinkkel történő tesztelését. Ha segítségre van szüksége a műszaki kérdésekkel kapcsolatban, bátran forduljon műszaki támogató csapatunkhoz.

Műszaki szolgáltatások
Service & Support

Terméktámogatás

Honlapunkon számos információt talál termékeinkről, azonban ajánljuk a következő 2 oldalt további műszaki információk eléréséhez.

Bővebben

Események

Több európai automatizációs eseményen és kiállításon is megtalál minket.

További információkért tekintse meg az alábbi beosztást.

ESEMéNY
Indumation2017_LOGO.png

Indumation.be

Az Indumation.be Belgium legátfogóbb ipari, valamint folyamat- és infrastruktúra-automatizálási szakkiállításának negyedik változata, ami komoly lehetőségeket jelent az iparág fő résztvevői és befektetői számára. Az innováció és az automatizáció kéz a kézben járnak mindennel, ami digitális és intelligens: legyen szó alkatrészekről vagy eszközökről, vagy akár az ezen a területen kínált legfejlettebb rendszerekről, az ipar bármely ágáról (gyártás és folyamatok), nagy infrastruktúrákról (kikötők, terminálok, díjköteles utak, hidak és utak...), és bármilyen ipari folyamatról (gyártás, tervezés, karbantartás, SCM, logisztika és raktárkezelés, beruházások).

febr. 10. 2017

Belgium, Kortrijk

BőVEBBEN
ESEMéNY
win_logo.jpg

WIN Automation

A WIN Automation Törökország és az eurázsiai régió legfontosabb gyártóipari szakkiállítása, mely hét különböző ipari szektorban kínál termékeket és szolgáltatásokat az eseményt meglátogató szakembereknek. A nagy számú nemzetközi kiállítót és látogatót számláló kiállítás egyedi lehetőségeket kínál azoknak a vállalatoknak, melyek új piacokat szeretnének nyitni.

márc. 19. 2017

Törökország, Isztambul

BőVEBBEN
ESEMéNY
HANNOVER-MESSE2.jpg

2017-es hannoveri kiállítás

Ez a neves ipari technológiai kiállítás újításokat és világrengető megoldásokat mutat be minden fő szektorban – pl.: ipari automatizálás, informatika, energiával kapcsolatos és környezetvédelmi technológiák, ipari ellátás, gyártási tervezés és szolgáltatások, valamint kutatás és fejlesztés.

Az Industry 4.0 témát a hannoveri kiállítás bizottsága indította el, ezért mindenképpen látogasson el az eseményre, ha szeretne értesülni a legújabb fejlesztésekről.

ápr. 28. 2017

Németország, Hannover

BőVEBBEN