Céginformációk

Tudjon meg többet az Omronról és arról amit teszünk.

Tudta, hogy az Omron pályafutása nadrágpréssel indult? Hogy a vállalatot Japánban alapították, immár több mint 80 éve? És hogy igen erős hangsúlyt helyezünk az üzleti etikára? Szeretne többet is megtudni rólunk? Olvassa el a filozófiánkat és a mottónkat, és ismerjen meg bennünket.

Filozófia

Omron Corporation

A kiotói székhelyű japán Omron Corporation a világ egyik vezető vállalata az automatizálás területén.

A vállalatot 1933-ban alapították és Yoshihito Yamada elnök által vezetett, Omron több mint 37.000 dolgozót foglalkoztat, és összesen 36 országban van jelen, azért hogy termékeket és szolgáltatásokat kínáljon ügyfelei számára olyan különböző területeken, mint az ipari automatizálás, ipari elektronikai alkatrészek és az egészségügy. A cég központja Japánban (Kyoto), Ázsiában (Szingapúr), Kínában (Hong Kong), Európában (Amszterdam) és USA-ban (Chicago) találhatóak. Az európai szervezet saját fejlesztési és gyártó létesítményekkel rendelkezik, valamint a helyi ügyfélszolgálatot biztosít az összes európai országban.

Omron Corporation weboldala
myOmron_planet.jpg

Szenvedélyünk a minőség

A minőség fontos. Számunkra azonban a minőség egyenesen szenvedély. A minőség iránti elkötelezettségünk határozza meg minden tevékenységünket. Túlmutat ez a ...

Bővebben

Környezetvédelem

Az Omron alapelve, hogy vásárlóinak környezeti szempontból biztonságos (tiltott összetevőktől garantáltan mentes) termékeket kínáljon világszerte. Ezen alapelvnek megfelelően az Omron úgy döntött, hogy szabályozástechnikai eszközei esetén is mellőzi a veszélyes anyagok használatát.

Olvassa el környezetvédelmi irányelveinket