Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: OMRON Industrial Automation Company Information

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Céginformációk

Tudjon meg többet az OMRONról és arról amit teszünk.

Tudta, hogy az OMRON pályafutása nadrágpréssel indult? Hogy a vállalatot Japánban alapították, immár több mint 90 éve? És hogy igen erős hangsúlyt helyezünk az üzleti etikára? Szeretne többet is megtudni rólunk? Olvassa el a filozófiánkat és a mottónkat, és ismerjen meg bennünket.

Filozófia

OMRON Corporation

A kiotói székhelyű japán OMRON Corporation a világ egyik vezető vállalata az automatizálás területén.

A vállalatot 1933-ban alapították és Junta Tsujinagi elnök által vezetett, OMRON több mint 29.000 dolgozót foglalkoztat, és összesen 120 országban van jelen, azért hogy termékeket és szolgáltatásokat kínáljon ügyfelei számára olyan különböző területeken, mint az ipari automatizálás, ipari elektronikai alkatrészek és az egészségügy. A cég központja Japánban (Kyoto), Ázsiában (Szingapúr), Kínában (Hong Kong), Európában (Amszterdam) és USA-ban (Chicago) találhatóak. Az európai szervezet saját fejlesztési és gyártó létesítményekkel rendelkezik, valamint a helyi ügyfélszolgálatot biztosít az összes európai országban.

Omron Corporation weboldala
myomron planet misc

Szenvedélyünk a minőség

A minőség fontos. Számunkra azonban a minőség egyenesen szenvedély. A minőség iránti elkötelezettségünk határozza meg minden tevékenységünket. Túlmutat ez a ...

Bővebben

Környezetvédelem

Az OMRON alapelve, hogy vásárlóinak környezeti szempontból biztonságos (tiltott összetevőktől garantáltan mentes) termékeket kínáljon világszerte. Ezen alapelvnek megfelelően az OMRON úgy döntött, hogy szabályozástechnikai eszközei esetén is mellőzi a veszélyes anyagok használatát.

Olvassa el környezetvédelmi irányelveinket

Fenntarthatóság

Számunkra a fenntarthatóság arról szól, hogy az alapelveinket átültessük a gyakorlatba. „Dolgozzunk a jobb életért és egy jobb társadalomért.” Ezt a jelmondatot 1959-ben alkotta meg a vállalat alapítója, és azóta a vállalat többféle társadalmi probléma megoldásával nagyban hozzájárult egy jobb társadalom létrehozásához.

Tudjon meg többet a fenntartható társadalmi fejlődés irányába tett globális erőfeszítéseinkről.

Az OMRON és a fenntarthatóság

Az OMRON csoport rabszolgaság és emberkereskedelem elleni nyilatkozata

Az OMRON törekszik annak biztosítására, hogy üzleti és ellátási láncunk egyetlen részében se kerüljön sor az emberi jogok megsértésére, és hogy ne vegyen részt olyan tevékenységben, amely során egy másik fél emberi jogokat sért. Miközben ezt tesszük, elismerjük, hogy a rabszolgaság és az emberkereskedelem fontos globális kérdés, és hogy a modern rabszolgaság kényszermunka vagy gyermekmunka formájában alakulhat ki.

Az OMRON minden évben kiadja az „OMRON csoport rabszolgaság és emberkereskedelem elleni nyilatkozatát”. A nyilatkozat kijelenti, hogy eltökélt szándékunk tovább erősíteni a gyermekmunka és a kényszermunka megelőzése iránti elkötelezettségünket, továbbá ismerteti azokat az intézkedéseket, amelyeket a modern rabszolgaság és az emberkereskedelem megelőzése érdekében teszünk üzleti és ellátási láncunk minden területén.

A nyilatkozat az igazgatótanács felelősségi körébe tartozik, és azt az igazgatótanács által felhatalmazott igazgatótanácsi tag jóváhagyta.