Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON Industrial Automation hosszú távú jövőképe

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON Industrial Automation hosszú távú jövőképe

Az emberek, az iparágak és a világ jövőjének gazdagítása innovatív automatizálással

A gyártási ágazat történelmi fordulóponthoz érkezett, és az automatizáció – az ipari fejlődés motorja – szintén gyökeres változáson megy keresztül. Napjainkban a gyártásnak nem csupán anyagi bőségre és az ipari növekedésre való törekvésről kell szólnia, hanem fenntarthatónak is kell lennie. Képesnek kell lennie egyfajta céltudatosság kiépítésére, a gyári dolgozók munkahelyi elégedettségének fokozására, valamint Földünk környezetének megóvására.

  • Automatizálás, amely az ipari fejlődés ösztönzése által technológiai innovációt eredményez.
  • Automatizálás, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy kihasználják a bennük rejlő lehetőségeket, és elégedettek legyenek a munkájukat illetően.
  • Fenntartható automatizálás, amely együtt létezik a globális környezettel.

Az ilyen típusú automatizálás biztosításához a társadalom, a gyártási ágazat, a gyártási helyszín és az ott dolgozó emberek mélyreható ismerete szükséges.

Az OMRON vállalatnál arra törekszünk, hogy a gyártási helyszíneken felmerült komoly kihívások kezelése terén szerzett többéves tapasztalatunk csatasorba állításával új automatizálási módszereket dolgozzunk ki, valamint hogy alkalmazzuk az útközben kifejlesztett problémamegoldási képességeinket. Ezen erőfeszítések által egy olyan jövőbeli társadalom kiépítéséhez járulunk hozzá, amely az emberek és a bolygónk számára egyaránt lehetővé teszi a virágzást, mindeközben pedig biztosítja a jólét szempontjából alapvető fontosságú, fenntartható ipari fejlődést.

i-Automation!

Gyártási helyszínek innovációja a fenntartható jövő kiépítése érdekében

A gyártás innovációjához kapcsolódó koncepciónk az automatizáció vadonatúj módjait teszi lehetővé, és a gyártási helyszínen biztosít megoldást a társadalmi problémákra. Ez az i-Automation!

A dilemmák leküzdése által segít a gyártási ágazatnak a fenntartható gyártás előmozdításában, ami nem csupán az ipari fejlődést ösztönzi, hanem a munkavállalók elégedettségét és a globális környezetvédelmet is értékén kezeli.

Vigye az egérmutatót az elem fölé További információ

A jövő formálása 2023

Végtelen lehetőségek biztosítása az automatizálás által

Az OMRON bejelentette hosszú távú jövőképét, amely „A jövő formálása 2030” nevet viseli. Ennek keretében ígéretet teszünk arra, hogy az automatizáláson keresztül társadalmi értéket teremtünk, és segítünk egy olyan jövő építésében, amelyben egy virágzó társadalom úgy létezhet, hogy az emberek mindeközben önmaguk lehetnek.

További részletek