Termékdokumentáció

Adatlapok, kézikönyvek és brosúrák letöltése.

Letöltőközpont böngészése

Kérdése merült fel?

Készen állunk a segítségre.

Kapcsolatfelvétel

EPLAN alkatrész-adatbázis

Regisztráljon, és tegye még hatékonyabbá a kapcsolószekrények tervezését.

Makrók beszerzése

Maradjon naprakész

Regisztráljon hírlevelünkre, tájékozódjon megoldásainkról, az ipari trendekről, új szolgáltatásainkról és termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkozott az Omron elektronikus hírlevelére. Hamarosan kap tőlünk egy e-mailt, mely tartalmazza a hírlevél regisztrációját aktiváló hivatkozást. Ez az eljárás jogi okokból ill. az Ön e-mail címével való visszaélés megakadályozása érdekében szükséges.

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download
1S_Servo_373x140_v2.jpg

1S Servo system

Az általános célú 1S szervo rendszer a felhasználóktól származó elvárások alapján lett kifejlesztve annak érdekében, hogy a vevők a számukra legmegfelelőbb műszaki termékhez juthassanak hozzá. A legfontosabb mozgászabályozási funkciók használatával a gépépítők a a legrövidebb idő alatt tudnak összeállítani és beüzemelni a berendezéseket, annak érdekében, hogy a szerződésben vállalt szállítási határidőket pontosan – a legrövidebb fejlesztési idővel - be tudják tartani. Az 1S szervo család a nagy sikerű SYSMAC platform kiterjesztéseként került bemutatásra. Az 1S szervo használatát a SYSMAC Studio szoftver támogatja, mely egy olyan komplex szoftver csomag, mely segítségével a mozgásvezérlési a PLC-s a munkabiztonsági a kamerás ellenőrző rendszerek a robotika és a hálózatkiépítés feladatait is le lehet kezelni. A beépített EtherCAT kommunikáció lehetőségével az 1S szervocsalád a jól bevált G5 típuscsaládot egészíti ki, mely az Omron legszéleskörűbben használható szervo rendszere.
BőVEBBEN