Karrierlehetőségek

Munkavállalás az Omronnál

Az Omron Europe a korszerű technológiákat alkalmazó ipari automatizálási termékek piacvezető gyártója és alkalmazási szakértője. A hollandiai Amszterdam mellett található európai központjából irányított Omron Europe minden európai országban jelen van helyileg is, és azzal a céllal munkálkodik, hogy minden iparág számára egyedülálló automatizálási termékeket és személyre egyéni igényekre szabott szakértői megoldásokat nyújtson. Portfóliónk lefedi a gyártási automatizálás, az érzékelés és biztonság, a mechatronika és meghajtások, az ipari összetevők és a képfeldolgozó rendszerek területét.

Az Omront munkatársaink teszik sikeressé!

Velünk megtalálja, amit keresett: kihívást jelentő, független munkavégzést megkövetelő feladatok, a legkorszerűbb termékek és technológiák fejlesztése, előnyös munkavállalói csomag, kellemes és nyugodt munkakörnyezet és egyedülálló lehetőségek az önfejlesztésre. Mi is elvárjuk, hogy folyamatosan fejlessze önmagát, mind szakmai, mind személyes szinten, azáltal, hogy tudása, szakértelme és képességei állandó frissítésével növeli a teljesítményét.

Ha szeretné az Omronnál folytatni pályafutását, kérjük, tekintse meg álláslehetőségeinket, vagy töltsön ki egy nyílt jelentkezési űrlapot.

Álláslehetőségek

Milyen álláslehetőségeink vannak jelenleg Európában?

Sales & Marketing

Safety Project Engineer

Are you able to provide supervision on installations and do you have engineering-consultancy-skills? Apply now!

Iberia

BőVEBBEN