Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Új módszerek a szekrényépítésben

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Új módszerek a szekrényépítésben

Magasabb hozzáadott érték a kapcsolószekrény gyártásban

A kapcsolószekrények tervezésénél vagy gyártásánál elért fejlesztések extra profitot jelentenek a gépgyártóknak és a végfelhasználóknak egyaránt.

A kapcsolószekrények tervezésél és gyártásánál megjelenő innovatív megoldások új huzalozási eljárások és termékek megalkotására ösztönzi a mérnököket, amely egyszerűbb gyártási folyamatot és nagyobb hatékonyságot eredményez. Az új Value Design for Panel koncepcióval igyekszünk új fejlesztéseket és folyamatinnovációt nyújtani ügyfeleinknek.

*1 Value Design for Panel: A közös Value Design for Panel (a továbbiakban Value Design) koncepció a kapcsolószekrényen belül használt termékek specifikációihoz ad új szemléletet a felhasználók számára. Több, különböző terméket kombinálva, amelyek osztoznak a Value Design koncepcióval, tovább növelhető a hozzáadott érték mértéke.

Emberek

Kapcsolószekrény gyártás egyszerűen, könnyedén

Könnyen beköthető

A Push-in plus sorkapcsok leegyszerűsítik a bekötést.

 • Könnyű csatlakoztatás: Push-in plus sorkapcsaink kezelése egyszerűbb, mint egy fülhallgató csatlakozó használata.
 • Szorosan a helyén tartja: Annak ellenére, hogy kisebb behelyezési erő szükséges, a huzalok stabilan a helyükön maradnak. Fejlett mechanizmustervezési és gyártási technológiánknak köszönhetően létrehoztunk egy rugót, amely a beillesztést megkönnyíti, a kioldást pedig megnehezíti.
 • Mindkét kézzel dolgozhat: A csatlakozómechanizmus úgy készült, hogy megtartsa a csavarhúzót, így Ön mindkét kezével a vezeték beillesztésén dolgozhat az elülső oldali csatlakozási pontnál.
 • Bekötés standard vezetékekkel: Lehetősége van érvéghüvelyes, tömör és sodrott vezetékek beillesztésére is.

Elülső bekötési pontok

Függetlenül kifejlesztett Push-in plus technológiás sorkapcsaink mind elülső kialakításúak, így a bekötés rendkívül egyszerű folyamat.

Folyamat

A kapcsolószekrény építési folyamat továbbfejlesztése

Hatékony tervezés

Termékeink elektromos vezérlés CAD-könyvtára megkönnyíti a tervezési munkát.

Partnerek az elektromos CAD könyvtárhoz: Zuken, EPLAN

Gyors testreszabás

Az egységes adatokkal rendelkező eszközök lehetővé teszik, hogy a kapcsolószekrények minden ügyfél számára könnyedén testreszabhatók legyenek.

 • Termékeink magasságát és mélységét egységesítettük, lehetővé téve a meglévő kialakítások egyszerű módosítását.
 • Az egységes előírású termékek széles skálája nagyobb választékot nyújt: tápegységek, időzítők, mérő- és figyelőrelék, aljzatok (relékhez, időzítőkhöz, folyadékszivárgás érzékelőkhöz), SSR, DIN-sínes sorkapcsok, hőmérséklet-szabályozók, teljesítménymonitorok, UPS, EtherCAT
  Slave csatlakozók.

Gyorsabb bekötés

Az egységesített bekötési módszerek és technikai adatok gyorsítják a szállítási időt.

 • A könnyen beazonosítható csatlakozóhelyek pontos munkát segítenek elő.
 • Az egységesített I/O csatlakozóhelyekkel rendszerezheti a kapcsolószekrények bekötését.
 • A Push-in plus technológiás sorkapcsok nagyban megkönnyítik a bekötéshez szükséges munkát
 • A Push-in plus technológiás sorkapcsokkal nincs szükség újraszorításra A rugós csatlakozó által kifejtett nyomás megbízhatóan tartja az érvéghüvelyt vagy a vezetéket, és kiküszöböli a vibráció miatt kilazuló csavarok problémáját

Globális szállítás

Értéktervezett termékeink minősítettek a CE, UL és CSA előírásaihoz.

Panelek

A kapcsolószekrények új fejlődési foka

Helytakarékos

A helytakarékosságnak köszönhetően ugyanakkora helyre több eszköz szerelhető fel, bővítve ezzel a panel adta lehetőségeket.

Az alacsonyabb teljesítményfelvételnek (tehát csökkentett hőtermelésnek) köszönhetően egymás melletti felszerelés is lehetséges, 55 °C melletti környezeti hőmérséklettel.

Csökkentse a holt teret

Mi a kábelcsatornák és a holt tér közötti oldalirányú távolság csökkentésével segítjük a kapcsolószekrények méretének visszaszorításában.

Rezgésállóság

Push-in plus sorkapcsainkat használva robusztus kapcsolószekrényt hozhat létre, amely a szállítás és a működtetés során keletkező vibrációknak egyaránt ellenáll.

Jobb levegőáramlás

Az egyforma alkatrészmagasság használata biztosítja az akadálytalan légáramlást Ennek eredményeként a hő könnyen eloszlik. A kapcsolószekrény belső hőmérsékletének csökkentésével a termék megbízhatóbbá tehető, csökkenthető a meghibásodási arány, és növelhető a termék várható élettartama.

Ügyfeleink ajánlásával

Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics
 • Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics

  Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics

  Dutch Panel Builder, VBE Industrial Electronics, recently realized a large project for Jansen Poultry Equipment, which develops and produces poultry housing systems with controls, for worldwide distribution. In just ten weeks, VBE supplied nearly one hundred control cabinets, lighting cabinets and junction boxes. A relatively short delivery time meant high efficiency during assembly was critical. By using Omron relays and sockets with the new Push-In Plus technology, VBE reduced the lead time per panel by two hours.

  02:21

A Push-In Plus 20%-kal csökkenti a kábelezésre fordítandó időt

Az Omron reléknek köszönhetően vezérlőpanelenként akár 2 órával is rövidíthető a gyártási idő

Bővebben
eu web wepan 420 420 sol

A Wepan nevű vezérlőszekrény gyártónál a minőségben nincs kompromisszum

Ismerje meg Gert van Wensent, a dél-hollandiai Wepan igazgatóját. Szakipari szerelőként és vezérlőszekrény gyártóként tisztában van azzal, hogy a rugalmasság és a sebesség sok ügyfél számára fontos, de nem enged kompromisszumot a minőség terén. Ez az egyik ok, amiért több mint húsz éve az Omronnal dolgozik. „Soha nem volt problémánk a PLC-kkel és egyéb alkatrészekkel.”

Bővebben