Új módszerek a szekrényépítésben

Magasabb hozzáadott érték a kapcsolószekrény gyártásban

A kapcsolószekrények tervezésénél vagy gyártásánál elért fejlesztések extra profitot jelentenek a gépgyártóknak és a végfelhasználóknak egyaránt.

A kapcsolószekrények tervezésél és gyártásánál megjelenő innovatív megoldások új huzalozási eljárások és termékek megalkotására ösztönzi a mérnököket, amely egyszerűbb gyártási folyamatot és nagyobb hatékonyságot eredményez. Az új Value Design for Panel koncepcióval igyekszünk új fejlesztéseket és folyamatinnovációt nyújtani ügyfeleinknek.

*1 Value Design for Panel: A közös Value Design for Panel (a továbbiakban Value Design) koncepció a kapcsolószekrényen belül használt termékek specifikációihoz ad új szemléletet a felhasználók számára. Több, különböző terméket kombinálva, amelyek osztoznak a Value Design koncepcióval, tovább növelhető a hozzáadott érték mértéke.

Emberek

Kapcsolószekrény gyártás egyszerűen, könnyedén

Könnyen beköthető

A Push-in plus sorkapcsok leegyszerűsítik a bekötést.

 • Könnyű csatlakoztatás: Push-in plus sorkapcsaink kezelése egyszerűbb, mint egy fülhallgató csatlakozó használata.
 • Szorosan a helyén tartja: Annak ellenére, hogy kisebb behelyezési erő szükséges, a huzalok stabilan a helyükön maradnak. Fejlett mechanizmustervezési és gyártási technológiánknak köszönhetően létrehoztunk egy rugót, amely a beillesztést megkönnyíti, a kioldást pedig megnehezíti.
 • Mindkét kézzel dolgozhat: A csatlakozómechanizmus úgy készült, hogy megtartsa a csavarhúzót, így Ön mindkét kezével a vezeték beillesztésén dolgozhat az elülső oldali csatlakozási pontnál.
 • Bekötés standard vezetékekkel: Lehetősége van érvéghüvelyes, tömör és sodrott vezetékek beillesztésére is.

Elülső bekötési pontok

Függetlenül kifejlesztett Push-in plus technológiás sorkapcsaink mind elülső kialakításúak, így a bekötés rendkívül egyszerű folyamat.

Folyamat

A kapcsolószekrény építési folyamat továbbfejlesztése

Hatékony tervezés

Termékeink elektromos vezérlés CAD-könyvtára megkönnyíti a tervezési munkát.

Partnerek az elektromos CAD könyvtárhoz: Zuken, EPLAN

Gyors testreszabás

Az egységes adatokkal rendelkező eszközök lehetővé teszik, hogy a kapcsolószekrények minden ügyfél számára könnyedén testreszabhatók legyenek.

 • Termékeink magasságát és mélységét egységesítettük, lehetővé téve a meglévő kialakítások egyszerű módosítását.
 • Az egységes előírású termékek széles skálája nagyobb választékot nyújt: tápegységek, időzítők, mérő- és figyelőrelék, aljzatok (relékhez, időzítőkhöz, folyadékszivárgás érzékelőkhöz), SSR, DIN-sínes sorkapcsok, hőmérséklet-szabályozók, teljesítménymonitorok, UPS, EtherCAT
  Slave csatlakozók.

Gyorsabb bekötés

Az egységesített bekötési módszerek és technikai adatok gyorsítják a szállítási időt.

 • A könnyen beazonosítható csatlakozóhelyek pontos munkát segítenek elő.
 • Az egységesített I/O csatlakozóhelyekkel rendszerezheti a kapcsolószekrények bekötését.
 • A Push-in plus technológiás sorkapcsok nagyban megkönnyítik a bekötéshez szükséges munkát
 • A Push-in plus technológiás sorkapcsokkal nincs szükség újraszorításra A rugós csatlakozó által kifejtett nyomás megbízhatóan tartja az érvéghüvelyt vagy a vezetéket, és kiküszöböli a vibráció miatt kilazuló csavarok problémáját

Globális szállítás

Értéktervezett termékeink minősítettek a CE, UL és CSA előírásaihoz.

Panelek

A kapcsolószekrények új fejlődési foka

Helytakarékos

A helytakarékosságnak köszönhetően ugyanakkora helyre több eszköz szerelhető fel, bővítve ezzel a panel adta lehetőségeket.

Az alacsonyabb teljesítményfelvételnek (tehát csökkentett hőtermelésnek) köszönhetően egymás melletti felszerelés is lehetséges, 55 °C melletti környezeti hőmérséklettel.

Csökkentse a holt teret

Mi a kábelcsatornák és a holt tér közötti oldalirányú távolság csökkentésével segítjük a kapcsolószekrények méretének visszaszorításában.

Rezgésállóság

Push-in plus sorkapcsainkat használva robusztus kapcsolószekrényt hozhat létre, amely a szállítás és a működtetés során keletkező vibrációknak egyaránt ellenáll.

Jobb levegőáramlás

Az egyforma alkatrészmagasság használata biztosítja az akadálytalan légáramlást Ennek eredményeként a hő könnyen eloszlik. A kapcsolószekrény belső hőmérsékletének csökkentésével a termék megbízhatóbbá tehető, csökkenthető a meghibásodási arány, és növelhető a termék várható élettartama.

Ügyfeleink ajánlásával

EU_web_Wepan_420_420.jpg

A Wepan nevű vezérlőszekrény gyártónál a minőségben nincs kompromisszum

Ismerje meg Gert van Wensent, a dél-hollandiai Wepan igazgatóját. Szakipari szerelőként és vezérlőszekrény gyártóként tisztában van azzal, hogy a rugalmasság és a sebesség sok ügyfél számára fontos, de nem enged kompromisszumot a minőség terén. Ez az egyik ok, amiért több mint húsz éve az Omronnal dolgozik. „Soha nem volt problémánk a PLC-kkel és egyéb alkatrészekkel.”

Bővebben

Tanulmányok és technológiai cikkek