Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON erősségei

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Erősségeink

Több mint 200 000 vezérlőeszközt és alkalmazást fejlesztettünk ki annak érdekében, hogy világszerte eleget tehessünk az ügyfelek helyszíni igényeinek.

Az OMRON már 1933-as megalapítása óta a vállalat alapítója, Kazuma Tateisi által megfogalmazott filozófiát követi, miszerint „A gép hajtsa végre a gépnek való feladatokat, hogy az ember végezhesse az alkotó jellegű munkát”. Ezen alapelvet követve továbbra is olyan automatizálási megoldások biztosítására törekszünk, amelyek a gyártási helyszínen oldják meg a problémákat.

A vezérlőalkalmazásaink fejlesztését helyszíni perspektívából, az óriási, összesen 200 000 vezérlőeszközt számláló kínálatunkban szereplő termékek alapos és finom összehangolásával végezzük. Emellett a globális támogatási rendszerünk nyújtotta előnyöket is kihasználjuk, hogy világszerte észszerűsítsük a gyártási helyszíneket, és új értéket teremtsünk.

Vezérlőtermékek és vezérlőalkalmazások fejlesztése a „legfeljebb 10 m” típusú gyártási problémák megoldásához

Egy magassági metafora segítségével írjuk le a gyártási helyszíneket támogató struktúrát. Ebben a metaforában a helyszínről információkat gyűjtő, valamint a magasabb rendű rendszerekkel való összehangolást lehetővé tevő PLC-ket és ipari számítógépeket 10 m-es, a gyártási berendezés további részeit képező érzékelőket és egyéb eszközöket pedig 0–1 m-es magasságba helyezzük. Vállalatunk a „legfeljebb 10 m” típusú területeken a legeredményesebb. 

A gyártási helyszíneken és gyártósorokon gyökerező problémákra összpontosítunk – vezérlőtermékek és -alkalmazások olyan átfogó kínálatának fejlesztésén dolgozunk, amelyek képesek megoldani ezeket a problémákat. Termékeink és alkalmazásaink az MI-hez, az IoT-hez és a robotikához hasonló élvonalbeli technológiákat alkalmaznak, és már a megjelenésük előtt tökéletesen használhatóak.

our strength en misc
Több mint 200 000 ILOR+S vezérlőterméket magában foglaló, átfogó kínálat
A több mint 200 000 vezérlőterméket, többek között bemeneti eszközöket (például érzékelőket), vezérlő-, azaz logikai eszközöket (például vezérlőket), kimeneti eszközöket (például szervomotorokat és szervohajtásokat), ipari robotokat és biztonsági eszközöket magában foglaló, átfogó termékkínálatunk a világelső innovációinkon alapul. Ezeket a termékeket együttesen „ILOR+S termékeknek” nevezzük. Az „ILOR+S” egy mozaikszó, amely az „Input” (bemenet), „Output” (kimenet) „Robot” és „Safety” (biztonság) szavakból, azaz az FA-rendszerek kiépítéséhez nélkülözhetetlen elemekből tevődik össze. Az OMRON az egyetlen olyan gyártó vállalat, amelynek termékkínálata az összes elemhez szükséges eszközt magában foglalja.
Vigye az egérmutatót az elem fölé További információ
Vezérlőalkalmazások, amelyek egy szoftver használatával finoman összehangolják a több mint 200 000 ILOR+S vezérlőterméket magában foglaló, átfogó kínálatunkat
Az általunk kínált ILOR+S termékek tetszés szerint, a célnak és beállításnak megfelelően társíthatók. Kínálatunkban összesen 250 olyan vezérlőalkalmazás szerepel, amelyek egy szoftver használatával finoman összehangolják ezeket a termékeket. Az alkalmazások fejlett automatizálást tesznek lehetővé, amely lemásolja a megmunkálást, folyamatosan tanul és fejlődik, valamint megérti és segíti az emberi munkaerőt. Ezt kizárólag az OMRON, azaz egy olyan megoldásszállító képes biztosítani, amelynek átfogó termékkínálata az FA-rendszerekhez szükséges összes ILOR+S terméket magában foglalja. Tevékenységünk továbbra is a gyártási problémákra és arra összpontosul, hogy az elkövetkezőkben még számtalan különböző alkalmazást hozzunk létre.
Vigye az egérmutatót az elem fölé További információ

Több mint 1600, a világ különböző pontjain tevékenykedő mérnök dolgozik az alkalmazások kifejlesztésén és az ügyfelek helyszínein történő bevezetésén

A világ különböző pontjain található értékesítési és támogatási helyszíneinken összesen több mint 1600 értékesítési mérnök tevékenykedik. A gyártási helyszínek beható ismeretével felvértezett mérnökeink alkalmazásokat fejlesztenek az ügyfelek problémáinak megoldása érdekében, emellett összegyűjtik és megosztják az útközben szerzett tudást és információkat is. Az OMRON szervezetei azzal a céllal jöttek létre, hogy a világszerte működő különböző gyártási helyszínekről begyűjtött tudás hasznosítása által a vezérlőtermékek és -alkalmazások fejlesztése gyorsan végbemehessen, valamint hogy a termékek és alkalmazások készen álljanak a más helyszíneken történő bevezetésre is. Értékesítési mérnökeink továbbra is minden nap arra törekszenek, hogy eleget tegyenek az ügyfelek gyártási helyszínei által támasztott igényeknek, és ezáltal értéket teremtsenek.

our strength worldwide misc

Európai Automatizálási Központjaink

Az i-Automation! innováció élvonalában, ügyfeleinkkel együtt dolgozunk azon, hogy az automatizálási koncepciókat valós, innovatív alkalmazásokká alakítsuk.

Bővebben
proof-of-concept european poc labs b fcard comp