Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Ügyfélreferenciák

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Ügyfélreferenciák

Tudja meg, hogyan segítettek ipari automatizálási megoldásaink ügyfeleinknek a kihívások leküzdésében és a produktivitás, a biztonság és a hatékonyság növelésében. Mi mutatjuk az utat a jövő gyára felé, ahol az emberek és a gépek harmóniában dolgoznak egymás mellett

Gépjárműipar
aei i-belt data-services bboard i en sol

Az adatok valós idejű nyomon követésével hibátlan relék állíthatóak elő

2023. január 30. Hogyan segíthetnek az adatok a költségek csökkentésében az autóiparban? Az OMRON Automotive Electronics Italy (AEI) korszerűsítette a teljesítményrelék és a G8HN relék gyártósorát az autóipari piac számára. Az OMRON i-BELT adatszolgáltatásokkal foglalkozó csapata által vezetett projekt segítségével az OMRON AEI 100%-os minőségi csúcsot ért el az összeszerelt alkatrészekre vonatkozóan, a hulladékokkal kapcsolatos költségek és a további ellenőrzések számának csökkentése, valamint a befektetés mindössze egy éves megtérülése mellett.
BŐVEBBEN
Gépjárműipar
dassault vaf fuel cell stacking a fcard en sol

Virtuális ikrek az autóiparban: Innováció növelése az üzemanyagcella-gyártásban

2022. november 28. „Egy mindenkiért, mindenki egyért.” A „Három testőr” mottója Alexandre Dumas regényéből származik 1844-ből, és az évek során sem veszítette el aktualitását. Három olyan vállalat, amelyek saját iparágukban az innováció vezetői közé tartoznak, most egyesítette erőit, hogy a mobilitás, pontosabban az üzemanyagcella-gyártás jövőjének mozgatórugója legyen. Az OMRON automatizálási szakértői, a Dassault Systèmes virtuális iker szakértői és a VAF GmbH gyártási és digitalizálási szakemberei egy erős hármas csapatként egyesítik szakértelmüket saját területükön.
BŐVEBBEN
Gépjárműipar
cisel cobot billboard sol

A Cisel azzal, hogy kobotok segítségével teszteli a nyomtatott áramköri lapokat, biztosítja a nyomon követhetőséget, a biztonságot és a minőséget

2021. június 17. A Cisel egy olasz vállalat, amely az autóipar, az általános mérnöki ipar, valamint a feldolgozóipar számára hajlékony nyomtatott áramköri lapok (NYÁK-ok) tervezésére és gyártására specializálódott. A vállalat nemrégiben egy OMRON TM5 kollaboratív robotot (kobotot) választott az egyik vezető autóipari gyártó szervokormány-rendszerében használt NYÁK-ok elektromos tesztelésének automatizálására.
BŐVEBBEN
Gépjárműipar
hd1500 warehouse bboard sol

Moving to e-mobility: seven tips for success

2020. szeptember 8. The automotive industry throughout Europe is changing. It’s been badly hit by the Covid-19 pandemic, which has exacerbated declining sales. And there have been other problems. For instance, the Center for Automotive Research (CAR) forecasts that German vehicle manufacturers and suppliers could lose a quarter of their total workforce by 2030. A similarly gloomy picture is also emerging in the UK. Offsetting this is a growing demand for electric cars, which could lead to many new jobs being created.
BŐVEBBEN
Gépjárműipar
e-mobility 1 bboard misc

Energizing European battery cell production

2020. május 1. What can European automotive companies do to future-proof their production lines, especially in relation to battery manufacturing? Robotics, automated quality control and artificial intelligence (AI) can help companies to tackle the strong competition they are facing from Asia.
BŐVEBBEN
Élelmiszer- és italgyártás
smurfit kappa zedek folder gluer fcard sol

A Smurfit Kappa Zedek biztonsági szolgáltatásokkal korszerűsíti a gyártósort

2022. augusztus 9. Amikor a gyártóvállalatoknak automatizálniuk és racionalizálniuk kell a működésüket, akkor érdemes társulniuk egy másik vállalattal, amely termékek és szolgáltatások széles körét tudja biztosítani. Fontos azonban, hogy a választott partner rendelkezzen minden szükséges erőforrással, műszaki szakértelemmel és tapasztalattal. Amikor a Smurfit Kappa Zedek, a hullámpapírból készült csomagolóanyagok és kiváló minőségű kijelzők vezető gyártója az egyik kulcsfontosságú gépe kapcsán a biztonsági szempontjainak javítására kényszerült, rátalált a hozzá tökéletesen illő OMRON Industrial Automation-re.
BŐVEBBEN
Szépségápolási termékek és háztartási cikkek
diva-international fcard sol

Önjáró mobilrobotok egyszerűsítik a vállalaton belüli logisztikát a Diva International vállalatnál

2021. március 4. A nagyvállalatok egyre inkább a robotika felé fordulnak a gyárakon és raktárakon belüli manuális folyamatok észszerűsítése érdekében. Erre példa az olaszországi umbriai székhelyű Diva International. A Diva a nedves törlőkendőket gyártó létesítmény és raklapcsomagoló sziget közötti szállítását kívánták átformálni ugyanazon a raktáron belül. A vállalat a létesítménykezelő szolgáltatója, az FM Vision révén új, automatizált rendszert dolgozott ki, amely öt OMRON önjáró mobilrobotot, valamint az OMRON Sysmac NJ gépvezérlőjét foglalja magában. Ez biztonságosabb, hatékonyabb és rugalmasabb folyamatot eredményezett.
BŐVEBBEN
Egyéb
topline uvc mobile robot solution a bboard sol

UV-C robot segít a vállalkozásoknak a COVID elleni harcban

2021. június 16. Az Egyesült Királyság ügyfélközpontú vállalkozásai jelenleg újranyitási stratégiáikat tervezik, aminek kulcsfontosságú része lesz, hogy fogyasztóikat és személyzetüket megóvják a Covidtól. Annak érdekében, hogy a jövőben ne fordulhassanak elő magas esetszámú járványok a mindennapi környezetben, a UV Systems UK vállalattal együttműködve egy olyan, autonóm robotokból álló sterilizálórendszert készítünk például a szupermarketek, bárok és edzőtermek számára, amely garantálja, hogy a környező áruk károsítása nélkül pusztítja el a vírust.
BŐVEBBEN
Egyéb
elsive with tm cobot newssingle sol

Cobot Dashboard: How to visualize data for OEE improvement the smart way

2021. március 16. The factory of the future is not only based on a well-orchestrated interaction of the most diverse machines, robots, sensors, and AI technologies. Entrepreneurs and decision-makers are also increasingly faced with the challenge of reconciling the vast amounts of data collected by the various production lines and making the best possible use of it to support their decisions. Not only does a comprehensive data strategy need to be developed. There are also technologies required that process and present the data in such a way that issues are immediately identified before major problems occur.
BŐVEBBEN