Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: OMRON csomagolási alkalmazás: Berakodási és kirakodási folyamat

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Segítségünkkel műveletei mindig zökkenőmentesen zajlanak

Miközben egyre nagyobb az igény a személyre szabottabb termékek iránt, a tömegtermelést végző hagyományos gyártósoroknak is alkalmazkodniuk kell, ha szeretnének lépést tartani az új piaci trendekkel: több választási lehetőség, testre szabottabb megrendelések, gyorsabb kiszállítások, mégis maximális elvárások a minőséggel szemben. Röviden: a gyártósoroknak dinamikusabbá kell válniuk.
 
A dinamikus gyártás sikeres beindításához nélkülözhetetlen a berakodási és kirakodási folyamatok optimalizálása. Célunk, hogy támogatást nyújtsunk Önnek az optimalizáció útján, ennek érdekében felmérjük, hogy ez a folyamat milyen hatást gyakorol műveletei hatékonyságára, továbbá megoldásokat kínálunk a még optimálisabb működéshez.

Szemléletmódunk

Globális megoldásokat kínáló partnervállalatként a vállalat, a gyártósorok és az egyes gépek szintjén is optimalizáljuk a berakodási és kirakodási folyamatot, hogy Ön élvezhesse a maximális teljesítménnyel, a gyártás folyamatosságával és a termékek biztonságosságának és minőségének garantálásával járó előnyöket. Azáltal, hogy három szinten is növeljük műveletei hatékonyságát, maximális nyereségességet és rugalmasságot teszünk Önnek lehetővé az üzemcsarnokban.

Vállalati szinten

Napjainkban nagy kihívást jelent egy olyan gyártási modellre szert tenni, amely könnyedén, a legkedvezőbb költségekkel képes alkalmazkodni a nagy mértékben változó fogyasztói igényekhez. A rugalmas és teljesen újrakonfigurálható gyártókörnyezetek, amelyek optimalizálják az áruk, a készletek és a félkész termékek mozgatását, nélkülözhetetlenül fontosak ahhoz, hogy lépést lehessen tartani ezzel a piaci trenddel.

Megoldásunk

Egészen mostanáig a szállítószalagok jelentették a megoldást az áruk üzemen belüli mozgatására, viszont nagy alapterületet foglalnak el, rugalmatlanok, költségesek és magas a karbantartási igényük. Ha ezt a módszert egy intelligensen összekapcsolható robotflottára váltja fel, a gyártási folyamat sokkal egyszerűbbé válik. Ha a megfelelő időben és a megfelelő helyen biztosított az, amire szükség van, jelentősen megnő a gyártás dinamikussága. Robotikai megoldásaink nemcsak az üzemen belüli árumozgatást optimalizálják, de a félkész termékek és a hulladékok mennyiségét, a fertőzés veszélyét, a selejteket és a veszteségeket is minimálisra csökkentik. Optimalizálja tehát az árumozgást – és maximalizálja a nyereséget!

Az újrakonfigurálható gyártósor előnyei

 • Az eszközök összekapcsolása a gyártósorokon

 • Költségcsökkentés kizárólag akkora raktárkészlet fenntartásával, amekkorára a gyártósor mellett szükség van

 • A teljes készlet nyomon követhetőségével csökken az állásidő

 • Kisebb botlásveszély

 • A hozzáadott értéket képviselő feladatok előtérbe helyezése a munkavégzésben

A gyártósor szintjén

A fogyasztók még nagyobb termékváltozatosság iránti igényével párhuzamosan egyre jelentősebb nyomás nehezedik a gyártósorokra a hatékonyságot és a minőségi követelményeket tekintve. A gyártósor költséges és időigényes tétlensége, a leállásokat okozó, nem megfelelő csomagolás, valamint a tárolóeszközök épségével kapcsolatos problémák jelentik a legnagyobb veszteségeket, amelyek kihatnak a gyártósor teljesítményére és a dolgozók hatékonyságára.

Megoldásunk 

Az OMRON a legkülönfélébb robotikai megoldásokat kínálja, melyek nem pusztán a teljesítményt javítják, de a dolgozókat is szabadabbá teszik, akik így hozzáadott értéket képviselő feladatokra összpontosíthatnak. Megoldásainknak köszönhetően javul a gyártósorok melletti anyagfeltöltés (LSR), megszűnik a sorok tétlensége, kiküszöbölhetők az emberi hibák, és optimálisabbá válik a palettázási folyamat. Ezt remekül példázzák azok a szelektív alkalmazkodó összeállító robotkarokon (SCARA) alapuló megoldások, amelyeknél palackok vagy más tárolóeszközök rakodása a feladat, vagy a doboz- és kartonemelőket feltöltő kollaboratív robotok, de a termékek tájolását és beigazítását végző nagy sebességű, párhuzamos robotikai megoldások is. A lényeg: tegyen szert nagyobb befektetés-megtérülésre és gyártósori biztonságra!

A robotok hozzáadott értéket nem képviselő feladatokkal való ellátásának előnyei

 • A gyártás folyamatossága növeli a sorok általános berendezéshatékonyságát

 • Meg lehet győződni a csomag és a termék megfelelő társításáról

 • Tételcímke adható hozzá, ami nyomon követhetőséget biztosít a gyártásban

 • Elkerülhetők az ismétlődő feladatok és csökkenthető a munkásokat érintő stressz

Az egyes gépek szintjén

Az e-kereskedelmi és kiskereskedelmi forgalmazásra kész csomagolás a termékek utólagos testre szabásának lehetőségével együtt azon elgondolások közé tartozik, amelyek hatékony termékkezelést igényelnek a további folyamatok során. Egy ilyen helyzetben, amikor elengedhetetlen a hatékony termékkezelés, a gépek állandó teljesítményéhez olyan megoldásokra van szükség, amelyek maximális pontosságot és ismételhetőséget garantálnak a tárgyfelszedési és -elhelyezési műveletek, a receptkezelés és a minőség-ellenőrzés során.

Megoldásunk

Automatizációs és robotikai megoldásaink széles körével az adott gyártói körülményeknek megfelelően optimalizálhatja a teljesítményt, a rendelkezésre állást és a minőséget. Az áramlási arányokat és a receptkezelést egyetlen vezérlővel optimalizáljuk, amely minden funkciót kézben tart: a mozgást, a képfeldolgozást, a biztonságot és a robotikát is. Sysmac vezérlőplatformunkba ágyazott automatikus árupozíció-vezérlésünk a szállítószalag teljes körű szabályozását teszi lehetővé a termékek sérülése nélkül. Biztosítson kiskereskedelmi forgalmazásra kész megoldásokat, és szállítsa le a megfelelő termékeket a megfelelő időben, a megfelelő módon!

A gépműködés optimalizálásának előnyei

 • A környezethez igazodó robotikai tervezéssel csökkennek a takarítási szükségletek

 • Kisebb a fertőzés kockázata és az egészségügyi és biztonsági kockázat

 • A tájolással és rendezéssel optimálisabbá válnak a további folyamatok

 • Integrált képfeldolgozó rendszer és nyomon követhetőség

 • Alacsonyabb munkaköltségek

 • Tökéletesebb bemutatás

 • Rugalmas működtetés és a gyártósor jobb általános berendezéshatékonysága

Tekintse meg az alkalmazási lehetőségeket bemutató portfóliónkat

Ügyfél-referenciák (Technológiánk a gyakorlatban)

Minket az OMRON-nál érdekel az ügyfeleink véleménye. Egész nap el tudnánk hallgatni, mire vágynak – hiszen ebből merítünk ihletet ahhoz, hogy új ötletekkel álljunk elő. Mivel pedig több mint húsz éve hallgatjuk csomagológépekre specializálódott ügyfeleink igényeit, nem meglepő, hogy állandóan innovatív ötletekkel rukkolunk elő. De úgy gondoljuk, hogy Ön nem annyira arra kíváncsi, mi mit mondunk róluk, mint inkább arra, hogy mi az Önhöz hasonló emberek, azaz az ügyfeleink véleménye.

bolci chocolate fcard misc

A robotokkal kiegészített automatizálási megoldás 40%-kal járult hozzá a BOLÇİ gyártóüzmének kapacitásbővítéséhez.

A BOLÇİ török csokoládégyárnak teljesítenie kellett azon ígéretét, miszerint olyan termékeket állít elő, amelyeket „emberi kéz nem érintett”. Az Omron és az Innovas cég a gyár csomagoló üzemében közös erővel hozott létre egy három Omron robotból álló gyártósort, amelynek a termékminőség javítása mellett a munkaerőköltségek csökkentése is célja volt.

Bővebben

Érdekes olvasnivalók

Érdeklik a legfrissebb fejlesztések? Látogasson el hírblogunkra, ahol értesülhet az aktuális fejleményekről!

finance lease fcard tr sol

Költséghatékony automatizáció: cobotok és mobilrobotok lízingelése az üzemcsarnokon belüli rugalmasságért

2021. március 4. Az Industry 4.0-ra való átállással összhangban egyre több gyártó fordul az automatizáció mint a folyamatok észszerűsítési módja és a termelékenység fokozásával kapcsolatos megoldás felé. Ennek fontos eleme a robotok alkalmazása, amelyek gyakran az emberek mellett dolgoznak a gyárakban. Ugyanakkor sok vállalat vonakodhat a kiegészítő automatizációval kapcsolatos befektetésektől, különösen a COVID-19 által okozott gazdasági nehézségeket követően. A költséghatékony megoldást kereső gyártók számára lízingelési lehetőségeket magukban foglaló költségvetési terveket vezetünk be, egyfajta lehetőséget biztosítva a rugalmasságra az üzemcsarnokok területén.

Bővebben

Kapcsolódó termékek

 • super fh prod

  Gyorsabb gépműködés, kamerák minden alkalmazáshoz

 • hd-1500 400x200 prod

  A legerősebb, teljesen autonóm mobilrobotunk

 • robotic integrated controller 600x400 prod

  Nagy sebességű feldolgozást igénylő gépvezérlési, biztonsági, megbízhatósági és karbantarthatósági alkalmazásokhoz.

 • NX Safety Hybrid logo prod

  Az önálló géptől a gyártósorig minden munkabiztonsági rendszer összeköthető

Miben segíthetünk?

Hívjon minket

Vegye fel a kapcsolatot a helyi értékesítés irodával

Kérdezzen

A legtöbb kérdésre 24 órán belül válaszolunk

OMRON csomagolási alkalmazás: Berakodási és kirakodási folyamat

Ahhoz, hogy átalakítsa gyártósorait, először is optimalizálnia kell a berakodási és kirakodási folyamatait. Emellett azt is fel kell mérnie, hogy mindez milyen hatást gyakorol az operatív tevékenység hatékonyságára a vállalat, a gyártósor és az egyes gépek szintjén.

load&unload page images 2 fcard sol

A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni. Adatait bizalmasan kezeljük.

Text error notification

Text error notification

Text error notification

Text error notification

Country error notification

Checkbox error notification

Text area error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Köszönjük megkeresését. Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download