Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: A POSIMAT robotizált palackbontója megoldást kínál az állandó formátumváltozások és az összetett konstrukciók jelentette kihívásokra

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

A barcelonai székhelyű POSIMAT, a palackkezelő rendszerek világelső gyártója újabb innovációt dob a piacra: ez a POSIROBOT. Az OMRON Delta Quattro robotjaival kifejlesztett technológia megoldást kíván nyújtani a változó palackméret és -forma jelentette kihívásokra. Egy olyan megoldás, amely sokoldalú, könnyen kezelhető, rendkívül rugalmas és versenyképes.

A POSIMAT a robotizált palackbontók iránti növekvő keresletre reagálva piacra dobta POSIROBOT palackbontóját, hogy megfeleljen a rendkívül versenyképes és nagy követelményeket támasztó változatos piaci igényeknek, és robotizált megoldást kínáljon a különböző ágazatok, mint a háztartási tisztítószerek (háztartási termékek iparága), kozmetikumok (kozmetikaipar), élelmiszeripar (élelmiszeripar), motorolajipari vállalatok (motorolajipar), gyógyszeripari vállalatok (gyógyszeripar), és általában minden olyan vállalat számára, amelynek szüksége van egy ilyen technológiával működő gépre.

A POSIROBOT robotizált palackbontó előnyei elsősorban a pozicionálás területén mutatkoznak meg, amely egyre kritikusabbá válik, tekintve a palackok változatos kialakítását, az állandó formátumváltást és a finomhangolt kezelés szükségességét.

posimat a fcard sol

A palackkezelő gépek világelső gyártója, a POSIMAT, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a csomagolási ágazatban, kifejlesztette saját robotizált palackbontóját, amellyel megoldást kínál azoknak az ügyfeleknek, akiknek ilyen típusú berendezésre van szükségük gyártósorukhoz.

A POSIMAT bemutatta az OMRON Delta Quattro robotjaival, a mesterséges képfeldolgozással és az automatizációs platformmal kifejlesztett robotizált palackbontóját. Az OMRON az ipari automatizálás világelső vállalata, amely integrált, intelligens és interaktív megoldásokra összpontosít, megfelelve az aktuális piaci igényeknek a rendkívül hatékony, rugalmas gyártási folyamatok megvalósításában. Ideális partner ehhez a projekthez, különösen azért, mert a két vállalat az elmúlt 15 év során más projektekben is együttműködött.

posimat b fcard sol

Több meggyőző érv is szólt amellett, hogy a POSIMAT úgy döntött, hogy robotok használatához folyamodik az új palackbontónál. Az érvek közé tartozik például a sebesség (egyetlen robot számos palackot képes kezelni percenként, és egyidejűleg több robot is használható), a rugalmasság (a robotizált rendszer bármilyen formájú és méretű palackot képes kezelni, mechanikus beállítás nélkül) és az alacsony karbantartásigény (nincs szükség kézi beavatkozásra).

posimat c fcard sol

Az innováció, a tapasztalat, az optimális költségek és a maximális hatékonyság együttesen egy olyan robotizált palackbontó gépet eredményez, amely egyedi a piacon, és lehetővé teszi, hogy új, technikailag és gazdaságilag versenyképesebb rendszerként kerüljön forgalomba.

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba