Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON 2024-ben továbbra is a világ 100 leginnovatívabb vállalata közé tartozik

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON 2024-ben továbbra is a világ 100 leginnovatívabb vállalata közé tartozik

A Clarivate, egy vezető globális információszolgáltató vállalat, 2024-ben a világ 100 legnagyobb innovátora közé választotta az OMRON-t. Ez a rangsor elismeri az OMRON folyamatos elkötelezettségét a technológiai kutatás és innováció iránt, így a világ 100 legjobb szervezete közé tartozik ezen a területen. Az OMRON kilencedik alkalommal és nyolc egymást követő évben kapta meg ezt az elismerést.

A Clarivate, a szabadalmi adatok átfogó elemzése alapján, kiválasztja a világ 100 legnagyobb innovátorát. A Clarivate a szellemi tulajdonnal kapcsolatos trendek értékelésével azonosítja a világ leginnovatívabb vállalatait és kutatóintézményeit. Az értékelési folyamat két szakaszból áll. Az első a feltalálói tevékenység volumene alapján értékeli a szervezeteket, beleértve a 2000 óta kiadott 500 találmányt és az elmúlt öt évben kiadott 100 találmányt. A második szakasz a találmányokat értékeli négy kulcsfontosságú tényező alapján: befolyás, siker, befektetés és műszaki megkülönböztető képesség. Az OMRON magas értékeléseket kapott, különösen a befolyás és befektetés kategóriákban.

Az OMRON sikerét ebben a rangsorban a szellemi tulajdonhoz való stratégiai hozzáállásának köszönheti. A szellemi tulajdonra vonatkozó stratégiájának az üzleti és K+F stratégiával való összehangolásával az OMRON hatékonyan használja fel szellemi tulajdonát az innováció globális szintű előmozdítására.

További információkért kérjük, olvassa el a 2023-as integrált jelentést!

Bővebben a 2024-es év 100 leginnovatívabb vállalatának járó elismerésről

A Clarivate a szabadalmi adatok szigorú elemzése alapján évente kiválasztja a világ 100 leginnovatívabb vállalatát és intézményét. Az immár tizenharmadik éve kiosztott díjakkal azokat a vállalatokat ismerik el, amelyek következetesen bizonyítják képességüket, következetességüket és kreativitásukat, hogy új értéket és találmányokat nyújtsanak a világnak. Az értékelési folyamat a Derwent World Patents Index™ és a Derwent Patents Citation Index™ átfogó adatgyűjtésére épül, biztosítva az objektivitást és a kiválóságot, az innováció értékelésében. További információkért látogasson el a Clarivate Sajtóközpontoldalára!

Az OMRON szellemi tulajdonnal (IP - Intellectual Property) kapcsolatos kezdeményezései

Az OMRON a szellemi tulajdonra vonatkozó szabályzatával összhangban hajtja végre szellemi tulajdonra vonatkozó stratégiáit, hogy a társadalmi igények által vezérelt innovációt hozzon létre a közeljövőre vonatkozó tervezéssel.

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon