Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: A Tecno-Elèctric Girona (TEG) elvégezte az OMRON biztonsági képzését

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az ipari automatizálás számos alkalmazási területen segítheti a vállalatokat a hatékonyság, a minőség és a termelékenység javításában. A kézi alkalmazások automatizálása a munkavállalók biztonságát is javítja. Létfontosságú azonban, hogy az automatizált alkalmazások mindig és minden körülmények között biztonságosak legyenek. Az OMRON a kiválasztott európai OMRON gépbiztonságtechnikai partnerei számára testre szabott Skills-Up gépbiztonsági képzési programot hozott létre, hogy partnerei teljes körű és naprakész ismeretekkel rendelkezzenek az ipari automatizálás minden biztonsági vonatkozásával kapcsolatban.

Az egyik első vállalat, amely elvégezte ezt a képzési programot, a spanyolországi székhelyű OMRON gépbiztonságtechnikai partner, a Tecno-Elèctric Girona (TEG). A TEG az ipari automatizálási megoldások szakértője, termékeit például az autóiparban, az élelmiszer- és italgyártásban, valamint a gyógyszeriparban használják. A vállalat célja, hogy új és innovatív megoldásokat dolgozzon ki ügyfelei számára, kihasználva a mélyreható technikai szakértelmet.

A TEG teljes körű megoldásokat kínál a kezdeti tervezéstől és konzultációtól kezdve a koncepció bizonyításán és a rendszerfejlesztésen át a telepítésig, az üzembe helyezésig és az értékesítés utáni támogatásig. Olyan innovatív technológiákat alkalmaznak, mint a mobil- és kollaboratív robotok, a mozgás, a képalkotás, a nyomon követhetőség és a fejlett érzékelők. Ugyanakkor képzett, házon belüli szakértőkre van szükségük a megoldások biztonságának garantálásához.

Annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szintű szakértelemmel rendelkezzen az OMRON biztonsági megoldásaival kapcsolatban, a TEG úgy döntött, hogy részt vesz az OMRON által kínált, személyre szabott gépbiztonsági képzési programban. A Skills-Up gépbiztonsági képzési program egy 100 órás képzésből állt. A TEG mérnöki és tervezési részlegének négy tagja vett részt a képzésen, és hetente körülbelül 4 órát fordítottak arra, hogy egy év alatt elvégezzék a képzést.

A képzési program a partner igényeihez igazodik, és a személyes tanórák és az önképző kurzusok keveréke, kihasználva a távoktatási lehetőségeket, például a Google Classroom eszközeit. Az OMRON olyan oktatási anyagokat biztosított, mint például a gyakorlati képzéshez szükséges tesztpanelek, a résztvevők fejlődését pedig munkafeladatok és áttekintő videók segítségével követték nyomon. A TEG munkatársai az órák 100%-án részt vettek, és nagyon elégedettek voltak a képzés tartalmával és kivitelezésével.

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!