Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: A Grupo Antolin üzemében a gépkezelők és a robotok harmóniában dolgoznak

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON robotok segítenek a Grupo Antolin vállalatnak egy modernizált és fenntartható autóipari belső alkatrészgyár létrehozásában, ahol az emberek és a gépek harmóniában dolgoznak.

Az autóiparban tapasztalható főbb trendek – köztük az olyan egyre hangsúlyosabb kérdések, mint a villamosítás, a digitalizáció és a fenntarthatóság – a járműbelsőkben is változásokat eredményeznek. Az ágazat egyik legnagyobb nemzetközi szereplője a Grupo Antolin. A globális autóipari ellátási lánc és a nagy értékű gyártás vezető szereplőjeként a vállalat stratégiája, az Adv. Manufacturing 4.0 (Fejlett gyártás 4.0) a digitális technológia integrációját vizsgálja a gyártási műveletekben. Az egyik fókuszterület a belső logisztikában a mozgások csökkentése és optimalizálása. Az OMRON által gyártott és szállított autonóm mobil robotok (AMR-ek) és kollaboratív robotok (kobotok) bevezetése segít egy modernizált és fenntarthatóbb gyár megvalósításában, ahol az emberek és a gépek harmóniában dolgoznak.

A Grupo Antolin az autóipari belső alkatrészek technológiai megoldásainak globális szállítója. A vállalat 26 országban 145 gyáron keresztül látja el a világ vezető autógyártóit. A vállalat tevékenységei a teljes alkatrészciklusra kiterjednek – a koncepciótól és a tervezéstől a fejlesztésen át a szállításig. A vállalat négy üzletágon keresztül kínál magas hozzáadott értékű termékeket: állványzatok, pilótafülkék és ajtók, világítás és HMI, valamint elektronikus rendszerek.

Változó igények

2001 óta az Aragusa, a Grupo Antolin egyik burgosi üzeme úttörő szerepet játszik a gépjárművek belső alkatrészeinek gyártásában, amelyek az OEM-gyártók széles körében felhasználhatók. A közelmúltig az olyan feladatokat, mint az autó belső alkatrészeinek berakodása és szállítása a fröccsentési területről az összeszerelési területre, kézzel végezték. Azonban, hogy lépést tartsanak a globális változásokkal, a folyamatos fejlődéssel és a digitális stratégiával azonban az Antolin javítani akarta és hatékonyabbá kívánta tenni a folyamatokat, valamint automatizálni kívánta ezeket a feladatokat, hogy ezzel is segítse egy fenntarthatóbb üzleti modell kialakítását. Ez egyben szabaddá tenné az alkalmazottakat, hogy a nagy értékű termelési folyamatokkal foglalkozhassanak.

A vállalat az OMRON-t és egy rendszerintegrátort választott a szükséges hardver- és szoftvermegoldás biztosítására. A rendszerintegrátor a Grupo Antolin tulajdonában van, és egy technológiai tanácsadó cég, amely ipari vállalatok technológiai folyamatainak és megoldásainak optimalizálására, fejlesztésére, innovációjára és megvalósítására szakosodott.

Az új, autonóm, automatikus szállítási megoldásnak fel kellett váltania a kézi folyamatokat. Az egyik legfontosabb kritérium az OEE, azaz a berendezések teljes hatékonysága volt. Az OEE pozitívan változott a fröccsöntő és összeszerelő rendszerek esetén is.

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!

Kapcsolódó termékek