Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON SCARA i4L tovább növeli a csomagolósorok innovációját

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

A kozmetikai, valamint gyógyszer- és élelmiszeripari termékek csomagolási folyamatainak optimalizálása

A MACCO, a csomagológépek és automatizálási rendszerek vezető gyártója az OMRON SCARA i4L-550L robotot integrálta kozmetikai, gyógyszer- és élelmiszeripari csomagolósoraiba a termelékenység növelése és a folyamatok felgyorsítása érdekében. Ezzel a MACCO célja, hogy egyre innovatívabb termékeket tervezzen és forgalmazzon, amelyek optimalizálják az üzemidőt azáltal, hogy csökkentik a gép állásidejét, és megkönnyítik a kezelő munkáját a felügyelői szerepkörben.

A SCARA i4L-550L robot használatának fő előnye, hogy a folyamatok felgyorsításával tovább növelheti a termelékenységet a rugalmasság fenntartása mellett. Ez lehetővé teszi a MACCO számára, hogy alkalmazkodjon a különböző ciklusokhoz, termékekhez, tételekhez, méretekhez és elrendezésekhez anélkül, hogy ez hatással lenne a működési költségekre. Ezenkívül a robot helyettesítheti a kezelőt az ismétlődő és fárasztó fázisokban, például a palackok egyes termékekbe (például palackok vagy fiolák tárolására használt műanyag tartályokba) való behelyezése során, vagy a kupakok és/vagy pumpák palackokba való behelyezésekor, ami garantálja a kezelő jobb fizikai és mentális egészségét, és megelőzi a gyártósor túlterheltségét.

A SCARA i4L-550L robotot a MACCO „IN-LINE/S” moduljába integrálták az „MRT-2-1/EL” típusú többformátumú töltő- és lezárósor gyártási folyamatának kezdetén. A MACCO emellett egy OMRON MicroHAWK F430 intelligens kamerát használt, amely AutoVISION szoftverrel, 5 megapixeles érzékelővel, autofókusszal és alternatív LED-konfigurációval rendelkezik. Ez egy helytakarékos és könnyen használható megoldás a formátum, a jelenlét és a tájolás ellenőrzéséhez, valamint a palack/tégely épségének kisebb minőségi ellenőrzéséhez. A gépek közötti hatékonyabb működés érdekében a képelemzés vizualizációja integrálva lett a HMI-felületbe.

A SCARA i4L-550L robot sokoldalúsága, kompakt mérete és könnyű programozhatósága lehetővé tette a MACCO számára, hogy számos olyan alkalmazást fejlesszen ki, amelyek alkalmasak minden olyan géphez és gyártósorhoz, amely ilyen típusú frissítést igényel. Az „MRT-2-1/EL” gyártósor stabil és instabil palackokkal/tégelyekkel egyaránt működik, köszönhetően a szabványos alapokkal és moduláris oldalkarokkal ellátott nyitott tartályok használatának. A kefe nélküli motorok által hajtott volumetrikus adagolóegységeknek és a „követő” vagy statikus csepegésgátló fúvókáknak köszönhetően 2 ml és 1 l közötti térfogatú félsűrű, sűrű, folyékony és habos termékeket képes feldolgozni.

A lezáróállomás továbbá egy univerzális megfogóval rendelkezik, amely lehetővé teszi bármilyen típusú kupak (csavaros, golyós, pumpás, mini-trigger, cseppentős és biztonsági kupakok) kezelését. A kefe nélküli motor lehetővé teszi a meghúzási nyomaték szabályozását. A gép fejlesztése során a MACCO nemcsak az OMRON nagy teljesítményű termékeire, hanem az OMRON szakembereinek támogatására és tanácsaira is támaszkodott. Ők a tervezési fázistól a gép beüzemeléséig együttműködtek a MACCO technikusaival.

in-line macco fcard sol
További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!