Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON saját virtuális kiállításán 
mutatja be „a jövő gyárát”

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON saját virtuális kiállításán 
mutatja be „a jövő gyárát”

Az OMRON virtuális kiállítást nyitott, hogy az ügyfelek kipróbálhassák azokat a legújabb technológiákat, amelyekkel iparági átalakulást érhetnek el.

Az OMRON virtuális kiállítása egy 360 fokos virtuális körséta keretében vezeti végig a látogatókat „a jövő gyárán” – amely a rugalmasság javítására, a hatékonyság növelésére és a produktivitás fokozására szolgáló különféle innovációkat mutatja be.

A séta során kiemelten bemutatott megoldások között a látogatók a robotikára, a képfeldolgozásra és a mesterséges intelligenciára (AI) építő technológiákat ismerhetnek meg. Ezek mind az OMRON „innovative-Automation” koncepciója köré épülnek, amelynek célja, hogy intelligens, integrált és interaktív megoldásokkal segítse elő a gépek és az emberek közötti jobb együttműködést és nagyobb megértést a gyártói ágazat forradalmasítása érdekében.

A kiállított anyagok azt mutatják be, hogyan képesek az emberek és a gépek közösen dolgozni egy újfajta harmóniában. Azt is szemléltetik, miként ültethetők át a gyakorlatba a gyártási innovációk az együttműködésen alapuló gyártás során. Az itt bemutatottakhoz hasonló innovációk nemcsak a gyárban dolgozók és az ügyfelek életének javítására használhatók fel, hanem egy jobb társadalom megvalósításához is hozzájárulhatnak.

FORPHEUS-tól az üzemcsarnokig


A séta elején a látogatók megismerkedhetnek FORPHEUS-szal, az OMRON pingpongozó robotjával. A robot zökkenőmentesen integrálja a képfeldolgozó, vezérlő, robotikai és AI technológiákat. Bemutatja, hogyan tudnak a gépek közösen együtt dolgozni az emberekkel úgy, hogy közben mindkét fél tanul egymástól, és ezáltal kihozzák egymásból a maximumot.

Ezt a bemutatót követően annak szemléltetésére kerül sor, hogy a FORPHEUS-hoz használt technológia hogyan képes átalakítani az üzemcsarnokot. A látogatók egy olyan intelligens cellás gyártósort láthatnak, amely a mesterséges intelligenciát a tárgyak internetével (IoT) és 3D-s képfeldolgozással, valamint intelligens érzékeléssel és vezérléssel, továbbá robotikával ötvözi a gyártás optimalizálása és a hibák minimálisra csökkentése érdekében.

A látogatók ezt követően 3D-s „bin picking” megoldást próbálhatnak ki, amelyet az összeszerelés során az összetett tárgymozgatási műveletek automatizálásához használnak. A séta ezután a kollaboratív robotok által végzett biztonságos gépkiszolgálásnak, a termékek esetleges hibáinak mesterséges intelligenciával való kivizsgálásának, valamint az elemek nagy pontosságú illeszkedésének bemutatásával folytatódik. A végén a lézeres gépi megmunkálás kerül ismertetésre, amely a lézeres feldolgozás idejét több mint 35%-kal képes csökkenteni.

Kitekintés a jövőbe


Fernando Colás, az OMRON Europe marketingigazgatója megjegyzi: „Míg sok szakmai kiállítást ebben a nehéz időszakban nem lehet megtartani, mi legújabb technológiáinkat a virtuális kiállításon szerettük volna megismertetni ügyfeleinkkel, hogy tartózkodási helyüktől függetlenül legyen lehetőségük online találkozni a jövő gyárával. Ez is az OMRON azon elköteleződését hangsúlyozza, amelyet a produktív gyártás jövőjének további előmozdításáért és támogatásáért tesz.”

Az OMRON virtuális kiállítás felkeresése.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon