Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Seigo Kinugawa az OMRON vállalat ipari automatizálási üzletág új vezérigazgatója Európában

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Seigo Kinugawa az OMRON vállalat ipari automatizálási üzletág új vezérigazgatója Európában

Kinugawa egyedi globális szemléletével azt helyezi a középpontba, hogyan lehet a szociális igényekre innovatív gyártási megoldásokkal megtalálni a választ.

Az OMRON bejelentette, hogy április 1-jétől az EMEA régióban Seigo Kinugawa lett az ipari automatizálási üzletág új vezérigazgatója Hiroyuki Usui visszavonulása után. Az 53 éves Mr. Kinugawa 30 éve kezdte pályafutását az OMRON vállalatnál értékesítési mérnökként Nagoyában, ahol elsősorban a járműipar területén dolgozott, azóta pedig számos értékesítési, szolgáltatási és tervezési pozíciót töltött be a vállalaton belül. 10 évnyi nemzetközi tapasztalatának köszönhetően Mr. Kinugawa egyedi globális szemlélettel rendelkezik, Japánon kívül ugyanis Ázsiában, az Amerikai Egyesült Államokban és Európában is dolgozott. Az utóbbi időben az OMRON vállalat Japánban, Kiotó városában lévő székhelyén a stratégiai tervezési divízió ipari automatizálási üzletággal foglalkozó vállalat vezérigazgatója volt.

„Nagyon örülünk, hogy Mr. Kinugawa elvállalta ezt az új tisztséget, hiszen eddig is rengeteget tett a vállalat sikeréért, főleg a robotika területén” – nyilatkozta Harold Kapp, az emberi erőforrások részleg vezetője az OMRON EMEA régiójában. „Ő volt például a Techman vállalattal való együttműködésünk kezdeményezője a kollaboratív robotok kifejlesztése során, a robotikai üzletfejlesztési projekt vezérigazgatójaként” – tette hozzá Kapp.

„Igazán nagy megtiszteltetés ez számomra, és örömmel vállaltam el ezt a tisztséget Európában, különösen most, a villámgyorsan zajló innovációk és változások korában” – jelentette ki Seigo Kinugawa. “A vállalat 1933-as alapítása óta mindig is az volt a legfontosabb számunkra, hogy a szociális igényekre innovációinkkal találjuk meg a megoldást. A gyártást innovációkkal szeretnénk továbbfejleszteni, megvalósítva “innovative-Automation!” kezdeményezésünk egy jobb társadalom reményében.

Kinugawa így folytatja: “Az elmúlt két évben 10%-kal megnöveltük az értékesítési és szolgáltatási részlegek alkalmazottjainak számát, és szerte Európában új, koncepcióigazoló innovációs laboratóriumokat nyitottunk meg. Ezek a helyi erőforrások lehetővé teszik, hogy ügyfeleinkkel együttműködve közösen tudjunk olyan megoldásokat létrehozni, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek, különösen a járműipar, az élelmiszer- és italgyártás, valamit a gyógyszeripar területén. Készen állunk arra, hogy megoldásokat találjuk a folyton változó társadalmi kihívásokra, részben azért, mert mindig is ez volt a küldetésünk, részben pedig a Sensing & Control + THINK technológiáinkkal a közelmúltban elért innovatív előrelépések segítségével” – vonta le Mr. Kinugawa a végkövetkeztetést.

Mr. Kinugawa nem csak az Omron ipari automatizálási üzletágának vezérigazgatója az EMEA régióban, hanem az OMRON vállalat ügyvezető igazgatója is. Az Omron Europe európai székhelyén dolgozik a hollandiai Hoofddorp városában, és Mr. Miyanaga, az OMRON ipari automatizációs vállalatának elnöke a felettese.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon