Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON üdvözli a Factbird vállalatot az OMRON innovációs hálózat megoldáspartnereként

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON üdvözli a Factbird vállalatot az OMRON innovációs hálózat rendszerintegrátoraként

A gyártáshoz kapcsolódó intelligens megoldások valós idejű, használható betekintést nyújtanak a gyártóknak az érdemi fejlesztésekhez.

Az OMRON, az ipari automatizálás globális vezető vállalata örömmel jelenti be, hogy a Factbird vállalat rendszerintegrátoraként csatlakozott az OMRON innovációs hálózatához. A Factbird végponttól végpontig tartó gyártáshoz kapcsolódó intelligens megoldások kínál az adatgyűjtési és elemzési folyamatok racionalizálása érdekében. A dániai gyökerekkel rendelkező Factbird mára Európára és az Egyesült Államokra is kiterjesztette tevékenységét, jelentős hatást gyakorolva a gyártóiparra.

A gyártáshoz kapcsolódó intelligens megoldások kulcsfontosságú szerepet játszanak a modern ipari környezetben, ahol az adatvezérelt információk elengedhetetlenek a versenyképesség megőrzéséhez, az ügyfelek elvárásainak teljesítéséhez és a működési kiválóság eléréséhez. A Factbirddel való összefogással az OMRON tovább bővíti megbízható partnerekből álló hálózatát, és olyan átfogó megoldásokat kínál, amelyek világszerte kielégítik a gyártók változó igényeit.

A Factbird könnyen használható gyártáshoz kapcsolódó intelligens megoldásai közé tartoznak az automatikus adatgyűjtő eszközök, a valós idejű OEE-felügyelet, a videó-felügyelet, a folyamatoptimalizálás, a közüzemi és erőforrás-felügyelet, valamint a proaktív berendezés-karbantartási képességek.

factbird solution partner fcard comp
Søren Traumer Schønnemann a Factbirdtől és Kenneth Ranzau az OMRON-tól

Søren Traumer Schønnemann, a Factbird kereskedelmi igazgatója és partnere megjegyzi: „Küldetésünk, hogy megújítsuk a gyártási intelligencia határait, elősegítve a működési hatékonyságot, a fokozott folyamatoptimalizálást és a fenntartható gyakorlatokat. Megoldásaink lehetővé teszik a gyártók számára, hogy valós idejű, hasznos információkkal kezükbe vegyék gyártási hatékonyságuk irányítását, és így érdemi fejlesztéseket hajtsanak végre.”

Daniel Rossek, az OMRON EMEA rendszerintegrációs menedzsere hozzátette: „Hiszünk a technológia átalakító erejében, és elkötelezettek vagyunk az innováció stratégiai partnerségek révén történő előmozdítása mellett. A Factbird szakértelme a gyártási intelligencia terén tökéletesen illeszkedik azon elkötelezettségünkhöz, hogy olyan jövőt alakítsunk ki, ahol az automatizálás soha nem látott lehetőségeket nyit meg a termelékenység, a személyreszabhatóság és a kiváló felhasználói élmény előtt.”

Ha részletesebben is érdeklik a Factbird és a gyártáshoz kapcsolódó intelligens megoldásai, forduljon az OMRON-hoz, vagy látogasson el a https://www.factbird.com/ oldalra.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon