Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Új M1 integrált globális frekvenciaváltó-megoldás az OMRONTÓL

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON bemutatja az M1 integrált globális frekvenciaváltó-megoldást

Az OMRON, az ipari automatizálási megoldások vezető szállítója bejelentette az OMRON M1 integrált globális frekvenciaváltó-megoldás bevezetését. Ez a csúcstechnológiás megoldás fejlett rendszerintegrációs képességeket kínál, lehetővé téve a fokozott rugalmasságú, nagyobb hatékonyságú és helytakarékos géptervezést.

Az OMRON M1 integrált globális frekvenciaváltó-megoldás számos olyan funkciót kínál, amelyek új mércét állítanak fel a motorvezérlés és a hajtástechnika terén. A megoldás kibővíti a hajtásrendszerhez használható motorok választékát. Támogatja a szabványos indukciós motorokat (IM), az állandó mágneses motorokat (PM), a közvetlen hajtású PM-motorokat (legfeljebb 128 pólus) és a speciális motorokat, például a dobmotorokat. A motorparaméterek könnyen beállíthatók az OMRON Sysmac Studio automatikus hangolási funkciójával. Kivételes nyomatékképességet kínál 200%-os nyomatékkal még 0 Hz-en is.

A megoldás legfontosabb előnyei a következők:

  • A Modbus és az EtherCAT kommunikációs protokollok beépített támogatása a zökkenőmentes kapcsolódás és az ipari automatizálási rendszerek széles körével való használat érdekében.
  • Rugalmas konfigurációs lehetőségeket biztosít az EtherCAT protokoll esetében. A gyűrűtopológiák támogatásával a megoldás zökkenőmentes integrációt és hatékony adatátvitelt biztosít.
  • A Sysmac Studio integrált fejlesztési környezete (IDE) intuitív és felhasználóbarát szoftvereszközt kínál a rendszer egyszerű konfigurálásához, felügyeletéhez és kezeléséhez.
  • Sokoldalú motorvezérlési lehetőségek, beleértve a fordulatszám- és nyomatékszabályozást, a pontos pozíciószabályozást és a követő funkciót.
  • Az indukciós és az állandó mágneses szinkronmotorok jeladó nélküli vektorszabályozás (OLV) és jeladós vektorszabályozás (CLV) üzemmódban is használhatók. Hatékony működés a motoralkalmazások széles körében.
  • Beépített jeladóbemenet nagy sebességű impulzusszámlálással a pontos hajtásszabályozás érdekében.
  • Safe Stop 0 biztonságos leállítás funkció, amely a Safety Integrity Level 3 (SIL3) Performance Level e (PLe) szabványnak megfelelő Safe Torque Off (STO) képességgel rendelkezik. Vezetékes és Fail-Safe over EtherCAT (FSoE) üzembiztos biztonsági opciókat is kínál.
  • Dedikált energiatakarékos funkció, amely lehetővé teszi az optimalizált energiafelhasználást és csökkenti az üzemeltetési költségeket.
  • Lakkozott nyomtatott áramköri kártya (PCB), amely növeli a tartósságot és megbízható teljesítményt biztosít a kihívást jelentő ipari környezetekben azáltal, hogy ellenáll a pornak és a nedvességnek.

Az OMRON elkötelezett az M1-es megoldás minősége és megbízhatósága mellett, 10 év karbantartásmentes működést garantálva még a nagy igénybevételt jelentő ipari körülmények között is. Az M1 megoldás olyan tanúsítványokat kapott, mint a CE, UKCA, cULus, KC, RCM és RoHS, biztosítva a nemzetközi biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak való megfelelést. 

További információkért látogasson el az M1 sorozatú Omron frekvenciaváltók oldalra.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon