Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON harmadik alkalommal nyerte el az EcoVadistól a kiemelkedő fenntarthatósági teljesítményért járó platina minősítést

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON harmadik alkalommal nyerte el az EcoVadistól a kiemelkedő fenntarthatósági teljesítményért járó platina minősítést

Az OMRON elnyerte az EcoVadis tekintélyes platina minősítését, amellyel a fenntarthatósági teljesítmény szempontjából értékelt vállalatok legjobb 1%-ába került. Ez a harmadik alkalom, hogy az OMRON megkapja ezt a nemzetközi elismerést.

Az OMRON négy kulcsfontosságú területen – a környezetvédelem, a munka- és az emberi jogok, a fenntartható beszerzés és az etika – nyújtott kiemelkedő teljesítménye járult hozzá a 2023-as platina minősítéshez.

  • Környezetvédelem: Az OMRON elismerést kapott azért, mert az első japán gyártóvállalat, amely csatlakozott az EP100-hoz, ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkezik valamennyi termelési telephelyén, a fenntartható fejlődési célok (SDG-k) megvalósításában elért előrehaladásról szóló közlemény miatt, valamint azért, mert Science Based Targets Initiative1 (SBTi*) tanúsítvánnyal rendelkezik.
  • Munka- és emberi jogok: az OMRON sokszínűséggel, egyenlőséggel és befogadással kapcsolatos emberi jogi irányelvei (DE&I); a potenciális gyermekmunkát, kényszermunkát és/vagy emberkereskedelmet azonosító hatásvizsgálatai; valamint átfogó jelentés a munkaügyi és emberi jogi kérdésekről az OMRON hosszú távú jövőképe, „A jövő formálása 2030” (SF2030) elnevezésű első szakaszának (2022-es pénzügyi év - 2024-es pénzügyi év) részeként.
  • Fenntartható beszerzés: Képzés az alkalmazottak számára a fenntartható beszerzésről és a CSR által értékelt beszállítók százalékos arányának nyilvánosságra hozatala.
  • Etika: A versenyellenes gyakorlatok megelőzésére irányuló képzés, az informatikai biztonságra vonatkozó kockázatértékelések, valamint az ellenőrzési eljárások felülvizsgálata az informatikai biztonság megsértésének megelőzése érdekében.

Yue Liu, az OMRON Corporation Fenntarthatósági Irodájának vezető ügyvezető igazgatója köszönetét fejezte ki az elismerésért, és kijelentette: „Megtiszteltetés számunkra, hogy a fenntarthatósági törekvéseinket az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb fenntarthatósági index is elismerte. SF2030 stratégiánk aktívan hozzájárul az OMRON vezető hírnevéhez az ESG célok és intézkedések terén. Az OMRON alapelveivel összhangban, amelyek célja az életminőség javítása és egy jobb társadalom megteremtésének elősegítése, ambiciózus ESG-céljaink arra ösztönöznek bennünket, hogy minden érdekelt felet bevonjunk egy jobb világ közös megteremtése felé vezető utunkba.”

*SBTi (Tudományalapú célkitűzésekre vonatkozó kezdeményezés): Egy nemzetközi összefogás, amely az üvegházhatást okozó gázok csökkentésére vonatkozó közép- és hosszú távú célok tudományos bizonyítékokon alapuló meghatározását javasolja.

Az OMRON hozzájárulása a fenntartható jövőhöz

Az OMRON szilárdan hisz abban, hogy a fenntartható jövőre vonatkozó jövőképét holisztikusan be kell építenie üzleti tevékenységébe és ezt a gyakorlatban úgy valósítja meg, hogy az üzleti tevékenységével, valamint a társadalom fejlődéséhez való hozzájárulásával társadalmi értéket teremt. Ezt az OMRON világszerte számos más ESG-értékelő intézmény általi elismerése is tükrözi. Azáltal, hogy az automatizálás révén támogatja az embereket, az OMRON egy egészséges, karbonsemleges és befogadó, digitalizált társadalom megteremtésére törekszik.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon