Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON a fenntarthatósági értékelésben platina minősítést kapott az EcoVadistól

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON a fenntarthatósági értékelésben platina minősítést kapott az EcoVadistól

Az EcoVadis platina minősítése a legmagasabb kitüntetés, és azt jelenti, hogy az OMRON a fenntarthatósági teljesítmény szempontjából vizsgált vállalatok legjobb 1%-a közé tartozik.

Az OMRON platina minősítést kapott az EcoVadis fenntarthatósági értékelésében. A platina minősítés, amely a legmagasabb kitüntetés, a vállalatot a fenntarthatósági teljesítmény szempontjából értékelt vállalatok legjobb 1%-ába helyezi. Az OMRON a 2020-as pénzügyi évet követően másodszor kapja meg ezt a nemzetközi elismerést.

Az értékelést az EcoVadis, a megosztott fenntarthatósági platform megbízható független szolgáltatója végzi, amely több mint 100 000 szervezetet és vállalkozást értékel. Egyedülálló CSR-minősítési (a vállalat által képviselt társadalmi felelősségvállalás) módszertana 175 országot és 200 beszerzési kategóriát fed le több ezer külső érdekelt féllel együtt (többek között civil szervezetek, szakszervezetek, nemzetközi szervezetek, helyi önkormányzatok és ellenőrző szervezetek). Az értékelés CSR-kérdések átfogó körét veszi figyelembe, négy fő témakörben: környezetvédelem, munkaügyi gyakorlatok és emberi jogok, etika és fenntartható beszerzés.

Az OMRON jelentősen javított az etika terén elért pontszámán, miközben a környezetvédelem és a fenntartható beszerzés terén is magas pontszámot ért el, ennek köszönhetően érte el ezt az aktuális minősítést. Környezetvédelem terén az OMRON az azonos ágazatban tevékenykedő vállalatok legjobb 1%-ába került az „SF 1. szakasz” középtávú irányítási tervében kitűzött környezetvédelmi célok elismeréseként. Ezek a célok a 2022 áprilisában elindított Shaping the Future 2030 (SF2030) hosszú távú jövőképében meghatározott lényeges fenntarthatósági kérdésekhez kapcsolódnak, valamint egy nemzetközi szervezet, a Science Based Targets kezdeményezés (SBTi*) által kiadott tanúsítványt is figyelembe veszik. A fenntartható beszerzés terén az OMRON elismerést kapott az ellátási láncon belüli sokszínűség megvalósítására irányuló kezdeményezéséért, aminek köszönhetően az OMRON az azonos ágazatban tevékenykedő vállalatok legjobb 2%-ába került. Az etika területén az OMRON a korábbinál magasabb pontszámot ért el az etikával kapcsolatos kulcsfontosságú teljesítménymutatók (KPI-k) emelkedése alapján, beleértve az alkalmazottak képzésére fordított nagyobb odafigyelést is.

Az SF2030 jövőkép alapján az OMRON célja, hogy üzleti tevékenységén keresztül társadalmi és gazdasági értéket teremtve maximalizálja a vállalat értékét. Az OMRON továbbra is elkötelezett a társadalmi kérdések megoldása mellett mind a négy területen, hogy megfeleljen az ügyfelek, beszállítók és más érdekelt felek elvárásainak a társadalom fejlődésének és a vállalat üzleti növekedésének fenntartása érdekében.

*SBTi (Tudományalapú célkitűzésekre vonatkozó kezdeményezés): Egy nemzetközi összefogás, amely az üvegházhatást okozó gázok csökkentésére vonatkozó közép- és hosszú távú célok tudományos bizonyítékokon alapuló meghatározását javasolja.

Az OMRON hosszú távú jövőképéről és fenntarthatósági kezdeményezéseiről részletesen az Integrált jelentéseinkben olvashat.

Tudjon meg többet az OMRON fenntarthatósági kezdeményezéseiről

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon