Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON sorozatban immár hatodszor részesült aranyfokozatú minősítésben LGBTQ+ kezdeményezéseiért

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON sorozatban immár hatodszor részesült aranyfokozatú minősítésben LGBTQ+ kezdeményezéseiért

Az OMRON büszkén jelenti be, hogy sorozatban immár hatodszor részesült „Aranyfokozatú munkahely” minősítésben a PRIDE-index szerint. A „work with Pride” szervezet által kidolgozott PRIDE-index a vállalatok és szervezetek szexuális kisebbségekhez, többek között az LGBTQ-közösséghez kapcsolódó kezdeményezéseit értékeli. Ez az elismerés az OMRON a munkahelyi sokszínűség és befogadás elősegítése iránti folytonos elkötelezettségét tükrözi.

A PRIDE-index öt mutató alapján értékeli a kezdeményezéseket: irányelvek, képviselet, inspiráció, fejlődés, elkötelezettség és szerepvállalás. Az OMRON kitüntetett figyelmet fordít a sokszínűség előmozdítására, valamint a sokszínű humán erőforrás teljesítményének ösztönzésére. Ezen erőfeszítések részeként a vállalat különböző, az LGBTQ+-közösség tagjainak befogadásához kapcsolódó kezdeményezéseket valósított meg, többek között szemináriumokat rendezett a sokszínűség megértésének elmélyítésére, és 2015 óta programjait is átdolgozza. Ezek a kezdeményezések jelentős szerepet játszottak abban, hogy az OMRON megszerezze a legmagasabb szintű minősítést.

Az OMRON szexuális kisebbségekhez, többek között az LGBTQ+-közösséghez kapcsolódó főbb kezdeményezései például az alábbiakat foglalják magukban:

1. Emberi jogi bizottságok, valamint zaklatási és sokféleségi problémákkal foglalkozó forródrótok létrehozása minden Japánban található telephelyen.

2. Emberi jogi képzés bevezetése minden alkalmazottra vonatkozóan, különös tekintettel az LGBTQ+-közösség tagjai iránti megértés és befogadás előmozdítására.

3. Rendszeres információterjesztés az LGBTQ+-problémák megértésének elmélyítése érdekében.

4. A programok átdolgozása annak érdekében, hogy a „házastárs” fogalma az azonos nemű partnereket is magában foglalja az emberierőforrás-programokban, a szabályokban, valamint a jóléti programokban (bevezetve 2019 márciusában).

5. HR- és juttatási programok átdolgozása annak érdekében, hogy az élettársi kapcsolat elismerésre kerüljön a „család” fogalmának részeként (2021 áprilisától kezdődő hatállyal).

Az OMRON célja egy olyan vállalatcsoporttá válni, amely elfogadja a sokszínűséget, és lehetővé teszi a különböző gondolatokkal és értékrenddel rendelkező munkavállalók számára, hogy teljes mértékben megmutassák és kiaknázzák a bennük rejlő egyedi lehetőségeket. Ez a kötelezettségvállalás tökéletes összhangban van a cég „tisztelet mindenkinek” vállalati filozófiájával azon küldetés keretében, amelynek során a jobb életért és egy jobb társadalomért dolgozik. Az OMRON továbbra is egy olyan környezet kialakítására törekszik, amelyben munkavállalói fejlődhetnek és hozzájárulhatnak az innovációhoz, ezzel elősegítve egy jobb és fenntarthatóbb társadalom kialakítását, amelyben az egyének és vállalatok együtt fejlődhetnek.

Ezek a kezdeményezések emellett a befogadó munkahelyek és az innováció előmozdítása által a fenntartható fejlődési célok (SDG-k) eléréséhez is hozzájárulnak.

A PRIDE-indexről: A PRIDE-indexet egy civil szervezet, a work with Pride hozta létre azzal a céllal, hogy értékelje a munkahelyek szexuális kisebbségekhez, többek között az LGBTQ+-közösséghez kapcsolódó kezdeményezéseit. Az index az irányelvek, a képviselet, az inspiráció, a fejlődés, az elkötelezettség és a szerepvállalás alapján értékeli a vállalatokat.

A work with Pride szervezetről: A work with Pride szervezetet abból a célból hozták létre, hogy információkat és támogatást nyújtson a Japánban lévő vállalatoknak, ezzel segítve őket az olyan munkahelyek kialakításában, ahol az LGBTQ+-munkavállalók méltósággal dolgozhatnak, és aktívan részt vehetnek a vállalat életében.

Az SDG-kről: A fenntartható fejlődési célok (SDG-k) globális célok a 2016-tól 2030-ig terjedő időszakra, amint ez a 2015-ben tartott ENSZ-csúcstalálkozón elfogadott, a 2030-ig tartó időszakra vonatkozó fenntartható fejlődési menetrendben dokumentálásra került.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon