Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON bemutatja az E3AS-HL lézeres érzékelőt

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON bemutatja az E3AS-HL lézeres érzékelőt

Az új érzékelési technológia a bonyolult céltárgyakat is észleli, így nincs szükség összetett kialakítású rendszerekre

Az OMRON bemutatta az új E3AS-HL CMOS lézeres érzékelőt*1, melynek iparágvezető*2 érzékelési technológiája lényegesen jobb észlelési képességet kínál. A nehezen észlelhető céltárgyak megbízható észlelésének köszönhetően nincs szükség időigényes rendszertervezésre és -beállításra a berendezések üzembe helyezésénél.

A hagyományos, tárgyreflexiós fotoelektromos érzékelőkkel történő észlelést befolyásolja a céltárgy színe, anyaga, illetve felülete, és csak kellő tapasztalat és szakértelem birtokában lehet megfelelően elhelyezni és beállítani az érzékelőket az egyes céltárgyakhoz. Ez a probléma gyakran merül fel az autóiparban és az élelmiszeriparban, ahol a legkülönfélébb, bonyolult alakú és fényes felületekkel rendelkező céltárgyak észlelését végzik.

Az új E3AS-HL CMOS lézeres érzékelő megbízhatóan észleli az olyan céltárgyakat is, amelyeket a tárgyreflexiós fotoelektromos érzékelők nem képesek. Az érzékelő iparágvezető érzékelési algoritmusa gyors, másodpercenként 10 000 mintavétellel és az OMRON egyedülálló, felhalmozásos feldolgozásával növeli az érzékenységet a céltárgyról visszaverődő legkisebb fényt is felerősítve. A gyártási technológia a vevőlencse helyzetét mikrométeres*3 pontossággal állítja be, lehetővé téve bármilyen színű, anyagú és alakú céltárgy megbízható észlelését.

E technológiák jóvoltából az E3AS-HL érzékelő megbízhatóan észleli az ívelt és szabálytalan alakú, fénylő felületű autóipari alkatrészeket, a többszínű, fényes élelmiszereket és csomagolásokat. Az E3AS-HL érzékelő ott is használható, ahol korábban tárgyreflexiós fotoelektromos érzékelőket alkalmaztak, viszont jelentősen csökkenti az érzékelő helyzetének és szögének beállítására, valamint a küszöbértékek meghatározására fordítandó időt.

Főbb jellemzők:


1. A bonyolult objektumok megbízható észlelése csökkenti a berendezés-tervezési és üzembe helyezési időt

e3as-hl banner complex-shaped sol

2. A nagyobb berendezés-tervezési rugalmasság csökkenti a tervezésre fordítandó időt

e3as-hl banner detection sol

3. Az érzékelőfelület lerakódásgátló bevonata stabil működést biztosít még zord környezetben is (szabadalmaztatás alatt*4)

e3as antifouling coating banner sol

4. Az OLED-kijelző és a betaníthatóság egyszerű, gyors és optimális beállítást tesz lehetővé

e3as-hl banner features prod

További tudnivalók a következő webhelyen találhatók: https://industrial.omron.eu/en/products/e3as

(*1) A CMOS lézeres érzékelő tárgyreflexiós fotoelektromos érzékelőtípus. A háromszögelési elvet használja, lézerkibocsátóval és CMOS képérzékelő vevőegységgel rendelkezik.

(*2) Iparágvezető, FPGA-val rendelkező, 1. kategóriájú lézeres CMOS lézerérzékelő. Az OMRON 2020 szeptemberében végzett kutatásai alapján.

(*3) A mikrométer a milliméter ezredrésze. 1 mikrométer = 0,01 milliméter

(*4). A „Szabadalmaztatás alatt” azt jelenti, hogy az OMRON Japánban kérte a szabadalmaztatást, a „Szabadalmazott” pedig azt jelenti, hogy az OMRON Japánban kapott rá szabadalmaztatási engedélyt. (2019. augusztusától)

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon