Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Több profit a gépépítőknek a G2RV-SR-rel

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Több profit a gépépítőknek a G2RV-SR-rel

„Főszerepben” az egyszerű relé

Az Omron a közelmúltban mutatta be a G2RV-SR-t, egy új, 6 mm-es elektromechanikus relét, amely egy népszerű szabványos egység helyét veszi át. Azonban ez nem csak egy egyszerű frissítés, mivel az új G2RV-SR az Omron központi elemét jelentő Value Design termékek Panel Solution ajánlathoz készült, az új vékony kialakítású relével, amely számos nagyszerű időtakarékos funkcióval rendelkezik. Az új relé rendelkezik például a kábelezésre fordítandó időt több mint a felére csökkentő Push-in Plus technológiával, külön tesztgombbal a gyorsabb, egyszerűbb diagnosztikáért, átlátszó házzal és mechanikus jelzővel a csatlakozás gyorsabb ellenőrzése érdekében, valamint erős mechanikai kialakítású csatlakozótűvel a nagyobb vezetőképesség érdekében. És ez még csak a kezdet, az új G2RV-SR számos más időtakarékos funkcióval rendelkezik. De miért építette be az Omron mindezeket az innovációkat egy ilyen egyszerű komponensbe?

Hogy segítsen a gépépítőknek az idő megtakarításában

„Az Omron sok éven át dolgozott a világ minden tájáról származó gépépítőkkel szoros egyetértésben” – mondja Manuela Mazza, az Omron kapcsolóberendezésekért felelős európai Termék- és marketingmenedzsere. „Ez alatt az idő alatt nem csak a gépépítés rejtelmeit, hanem az ezzel kapcsolatos profitoptimalizálás lehetőségeit is megismertük. Tisztában vagyunk azzal, hogy napjainkban nagy a verseny, és a panel összeállítása során megtakarított percek is pénzt jelentenek. Ez az oka annak, hogy most még a korábbiaknál is nagyobb gondot fordítunk a védőszekrény-alkatrészek, így az egyszerű elektromágneses relé időtakarékos funkciókkal történő felszerelésére is.”

Gyorsabb beszerelés

Leghatásosabb időtakarékos eszközeink közé tartoznak az új, alsó és felső rögzítőkarok. A G2RV-SR beszereléséhez mindkét kart zárva tarthatja, és a leszereléshez is csak az egyiket kell kinyitni – ez hatékonyan a felére csökkenti a beszerelés idejét. Ezzel a funkcióval a relét a további lehetőségek érdekében fejjel lefelé is fel lehet szerelni.

Jobb láthatóság

A mozgó alkatrészek mostantól fehér színűek, így jobban láthatók a sötétben, amely gyorsítja az összeszerelési folyamatot, segít elkerülni a hibákat, és a karbantartás szükségét is csökkenti.

A kábelezésre fordítandó idő a felére csökken

Az új relé az Omron saját Push-In Plus technológiájával is rendelkezik. Ez nem csak 60%-kal csökkenti a kábelezésre fordítandó időt, hanem a megbízhatóságot is növeli, mivel a csavaros csatlakozókhoz képest erősebb csatlakozást biztosít, amely jobban ellenáll a rezgésnek is.

25%-kal kisebb

Az új G2RV-SR relé jóval kisebb, mint a korábbi modell, így jelentős méretű hely szabadul fel, teret adva a további funkcióknak.

Okosabb áramkör-felügyelet

A speciális zárókapcsoló csökkenti az áramkörök ellenőrzésére, a működés ellenőrzésére és a felügyeleti ellenőrzésre fordítandó időt. A védőburkolat továbbá megelőzi a hibás működést.

Egyszerűbb címkézés

A kábelezési kódok mostantól jól láthatók a relé elején, így kevesebb időt kell a karbantartásra fordítani.

Rendkívül gyors PLC kapcsolat

Az elülső PLC interfész lehetősége (8 vagy 16 csatorna) vagy egy I/O relécsatlakozó Push-In Plus technológiával (16 csatorna) tovább csökkenti a csatlakozás idejét.

Az innováció részleteire fordított figyelem hagyománya

Aki ismeri az Omron termékeket és szolgáltatásokat, nem lepődik meg azon, hogy egy relé ilyen figyelmet érdemel. Annak ellenére, hogy ezek az egységek alapvető elemeknek számítanak, szerepük elengedhetetlen a létesítmény problémamentes működéséhez. Az Omron több mint 50 éve tervezi és gyártja a reléket, ezalatt a világ legnagyobb független relégyártójává vált. A relék kiemelkedő teljesítménye a gondos tervezési megfontolások és a minőségre fordított elköteleződés eredménye.

Napjainkban az Omron globálisan 25 relét értékesít másodpercenként, a hét minden napján, a nap 24 órájában. Ez 800 millió relé évente. Így nem meglepő, hogy a vállalat központi figyelmet fordít a lehető legjobb relémegoldások folyamatos biztosítására. Így pedig világszerte elősegíti, hogy a gépépítők nagyobb profitot termelhessenek.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon