Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Biztosítjuk a termékminőséget, a termékmegfelelőséget és a fogyasztói biztonságot

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Biztosítjuk a termékminőséget, a termékmegfelelőséget és a fogyasztói biztonságot

A Microscan Systems felvásárlásával több mint 35 évnyi szakértői tapasztalattal gazdagodunk a kódolvasás, a gépi kamerák és a minősítés területén

A Microscan Systems automatikus felismerési, gépi kamerás és hitelesítési megoldásait teljes körű minőségellenőrzési és vizsgálati termékvonalunkba integráltuk a 2017. október 2-án véglegesített felvásárlást követően.

A minőségi gyártás és a termékek teljes nyomon követhetősége egyaránt kulcsfontosságú tényezők a termékminőség, a fogyasztói biztonság, az ipari szabályozásoknak való megfelelés biztosítása és a termelékenység maximalizálása szempontjából. A teljes nyomon követhetőségi és vizsgálati megoldás lehetővé teszi, hogy a gyártók a teljes gyártási folyamat során nyomon kövessék a termékeket, és a gyártás minden lépését rögzítsék, így optimalizálva a minőséget és biztosítva a hibák korai felismerését. Mindemellett az egyedi termékek és alkatrészek az ellátási lánc teljes hosszán nyomon követhetők, a gyártól egészen a végfelhasználóig.

A Microscan Systems felvásárlásának köszönhetően erőteljes megoldást kínálunk a kódolvasásra a legfontosabb gyártási piacokon, így még tovább növelve a gyártási berendezések és gyártósorok fölötti felügyelet mértékét, olyan IoT technológiát alkalmazva, mely a gyártási terület minden elemével kapcsolatban áll, az alkatrészeket és a gépeket is beleértve. Ez rugalmasabbá teszi a gyártóüzemek automatizálását, melyek így számos ügyféligényt képesek lesznek kielégíteni.

„Nagyon izgalmas munka egyesíteni a Microscan több mint 35 éves, a vonalkód-leolvasók, az intelligens kamerák és hitelesítők területén szerzett szakértői tapasztalatát az Omron ipari automatizálási szakértelmével.” – mondta Nico Hooiveld, az Omron Europe marketingigazgatója. „Mostantól egy helyen megvásárolhatnak mindent az olyan vállalatok, melyek nyomon követhetőségi és vizsgálati megoldásokkal szeretnék bővíteni gyártósorukat, beleértve az olyan, beépített SQL-lel rendelkező, kategóriaelső gépvezérlőket is, melyek képesek közvetlenül kommunikálni a vonalkód-leolvasókkal és egy központi adatbázissal.”

„Helyi szinten a Microscan jelenlegi ügyfelei és partnerei továbbra is elérhetik az általuk már jól ismert minőségi megoldásokat, de emellett az Omron kiterjedt értékesítői és támogatói hálózatával járó olyan előnyöket is élvezhetik, mint a helyi ügyfélközpontú személyzet és az egy beszállítónál elérhető teljes körű termékkínálat, melyben megtalálhatók a különböző érzékelők és alkatrészek, gépvezérlők, ipari robotok és biztonsági berendezések.” – mondta Jan Nieswandt, a Vision EMEA termékmarketing-igazgatója.

A Microscan megoldásai nagyban hozzájárulnak az Omron intelligens gyártóüzemek létrehozását célzó törekvéseihez, mely kulcsfontosságú tényező a vállalat „innovative-Automation!” koncepciójának megvalósításában. A filozófia részeként támogatjuk a „tárgyak információs hálózata” koncepció elterjedését a társadalmon belül, hogy a világon egyre többen élvezhessék a nagyobb biztonság és termékbiztonság előnyeit.

„Új, átfogó megoldások kifejlesztésére törekszünk azáltal, hogy a Microscan hardver- és szoftverelemeit ötvözzük az Omron már bizonyított, az automatizálási megoldások területén szerzett szakértelmével, így a legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is stabil leolvasási és vizsgálati teljesítményt biztosítva.” – tette hozzá Jan Nieswandt. „Büszkék vagyunk rá, hogy a közös fejlesztés első eredménye, az autofókusszal rendelkező V430-F kompakt vonalkód-leolvasó mostantól elérhető. A termék kategóriaelső az 1D/2D vagy DPM kódok leolvasásában, ráadásul erős, IP67 védelmi besorolású alumíniumházzal készül, így a járműipari elektronikai, élelmiszeripari és gyógyszeripari gyártók számára is ideális.”

Meglátások a minőség-ellenőrzési és vizsgálati megoldásokról.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon