Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON a 2023-as Hannover Messén

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Ezt látnia kell! Az OMRON arra buzdítja a látogatókat, hogy az AR szemüveget használva tapasztalják meg a digitális ikertechnológia segítségével végzett összeszerelés élményét

Az OMRON immár 90 éve kínál ügyfeleinek innovatív megoldásokat, és ezt az évfordulót ünnepli a 2023-as Hannover Messén, a 9-es csarnok F24-es standjánál (2023. április 17–21.)

Az OMRON a FORPHEUS névre hallgató, az iparág által elismert mesterséges intelligencia alapú asztaliteniszező robotjának fejlődésén át, a Hannover Messe kiállításon mutatja be először, hogy az összehangolt automatizálás új koncepciója hogyan alkalmazható ipari környezetben a munkaerőhiány enyhítésére.

A fennállásának 90. évfordulóját ünneplő, innovatív megoldásokat kínáló OMRON standjának fénypontja egy mesterséges intelligencia alapú tanulással támogatott rugalmas összeszerelőgép lesz, amelyet a Hannover Messén mutatnak be. A látogatóknak egy AR (kiterjesztett valóság) szemüveget kell felvenniük, hogy kipróbálhassák magukat egy összeszerelési feladat elsajátításában a digitális ikertechnológia segítségével. A bemutató egy összehangolt automatizálási megközelítést szemléltet, amelynek lényege, hogy az OMRON „Sensing & Control + Think” (érzékelés és szabályozás + gondolkodás) kulcstechnológia segítségével a robotok vagy kobotok tanulhatnak az emberektől, illetve megtaníthatják az embereknek, hogy hogyan fejlesszék készségeiket.

A robot a kézmozdulatok követésével, az emberi kezelő által elkövetett hibákból okulva tanulja meg az összeszerelési feladat végrehajtását. Az általa szerzett tudás alapján a gép képes kidolgozni a megfelelő termékösszeszerelési stratégiát. Ezután a robotnak létrejön egy digitális lenyomata, hogy még több kezelőt taníthasson be egy virtuális környezetben. Az ember és a gép közötti fejlett együttműködés elősegíti a folyamatos teljesítménynövekedést.

How can AI and collaborative robots support human operators in an assembly line?

Fernando Colás, az OMRON ipari automatizálási üzletágának (IAB) vezérigazgatója kifejtette: „Nem titok, hogy a munkaerőhiány mértéke minden termelési ágazatban komoly aggodalomra ad okot. A vállalatoknak ezért az emberközpontú automatizálási technológiák révén maximalizálniuk kell az emberi képességeket. A megoldás egy része a termelékenységet, a fenntarthatóságot és a munkavállalók jólétét egyensúlyban tartó összehangolt automatizálási megközelítés felé való haladás, amelyet a rugalmas összeszerelési bemutató remekül szemléltet a gyakorlatban.”

A rugalmas összeszerelőgép a hét bemutató berendezés egyike, amely megtekinthető a standnál, és szemlélteti, hogy az OMRON a fenntartható gyártást támogató fejlett megoldások kifejlesztése érdekében hogyan ötvözi az automatizálási technológiákat, például a robotikát, a szabályozást, az érzékelést és a képalkotást az olyan új technológiákkal, mint a mesterséges intelligencia, a kiterjesztett valóság és az 5G.

Tudjon meg még többet az eseményről.

hannover messe fcard logo
Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon