Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: A környezetbarát beszállítói tanúsítvány kiemeli a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

A környezetbarát beszállítói tanúsítvány kiemeli a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget

A környezetbarát beszerzés célja, hogy az ellátási lánc egészében minimálisra csökkenjen a negatív környezeti hatás.

November 18-án ünnepeltük 13 európai késztermék-beszállító környezetbarát tanúsítványát a hollandiai Hoofddorpban lévő székhelyünkön. Globális fenntartható beszerzési tevékenységünk részeként előmozdítjuk a környezetbarát beszerzést olyan anyagok proaktív alkalmazásával, amelyek semmilyen veszélyes vegyi anyagot nem tartalmaznak. Így az ellátási lánc egészében minimálisra csökkenthető a negatív környezeti hatás.

A tanúsítványt azoknak a beszállítóknak adtuk meg, akik Európában elsőként feleltek meg az OMRON környezetbarát szállítókra vonatkozó összes minőségi követelményének. A kritériumok között szerepel például a környezetgazdálkodási célú EMS rendszer és a termékekben lévő vegyi anyagok kezelésére szolgáló CMS létrehozása.

„A környezetbarát minősítési program előnyei közé tartozik a nem megfelelő termékek kockázatának enyhítése, az ellátási lánchoz kapcsolódó fenntarthatósági célok elérése, valamint a termékek megfelelőségi státuszának a vásárlókkal való átlátható közlése” - nyilatkozta Annarita Ianniello, aki az Omron Europe beszállítói kockázatkezeléséért felelős. „A tanúsítvánnyal a beszállítóink kiemelhetik az anyagaik minőségét, és bizonyíthatják a folyamataik fenntarthatósága iránti elkötelezettségüket.”

„Egy PDCA (plan-do-check-act, tervezés-végrehajtás-ellenőrzés-cselekvés) fejlesztési ciklus beszállítóinkkal közös bevezetésével folyamatosan javítani tudjuk az ellátási láncunk fenntarthatóságát. Büszke vagyok a beszerzési és a megfelelőségi osztályunkra, valamint az összes beszállítóra a tanúsítási eljárás során tett előző évi erőfeszítések tekintetében” – fejezte be Annarita Ianniello.

„Ezek a fenntartható beszerzéssel kapcsolatos erőfeszítések is hozzásegítettek minket ahhoz, hogy elnyerjük az EcoVadis vállalati társadalmi felelősségvállalással (CSR) kapcsolatos aranyérmet az Omron vállalat szintjén” – nyilatkozta Eleanora Denna, az Omron Europe európai termékszabályozási megfelelőségi szakértője. „A 100-ból elérhető 64-es pontszámmal nagyon boldogok vagyunk, hogy az iparágunkon belül bekerültünk a legjobb 5%-ba. Ezzel a társadalmi felelősségvállalási értékeléssel biztosítani tudjuk, hogy megfelelünk az ügyfeleink és beszállítóink társadalmi felelősségvállalási irányelveinek betartását, a teljes ellátási láncon keresztül."

A vállalat irányelvei alapján az OMRON Group törekszik arra, hogy fenntartható társadalmat teremtsen a világ minden táján: ehhez olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújt, amelyek pozitívan járulnak hozzá a globális környezethez, ugyanakkor maximalizálja az erőforrások hatékony felhasználását. A társaság célja, hogy a 2019-es pénzügyi év során az összes beszállítójának átfogó értékelését elvégezze világszerte.

Az OMRON fenntarthatósági és beszerzési tevékenységeivel kapcsolatos további információkért látogasson el a következő címre: https://sustainability.omron.com/en/procurement/activities/.

Green-certification-2019-group peop
Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon