Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Fedezze fel az OMRON új FLOW Core 3.0 szoftverét az AMR flották számára

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON bemutatja a FLOW Core 3.0 szoftvert az AMR flottakezelés és navigáció felgyorsítására

A frissített FLOW Core 3.0 szoftvercsomag fejlett AMR konfigurációs, navigációs és teljesítményfelügyeleteti funkciókat biztosít.

Az OMRON, az ipari robotika egyik vezető gyártója, bemutatta a Fleet Operations Workspace (FLOW) Core 3.0 szoftvert, egy új generációs platformot az LD és HD sorozatú autonóm mobil robotok (AMR-ek) képességeinek növelésére, mely egyszerűsíti az integrációs folyamatokat és a flottakezelést. A FLOW Core egy egységes szoftvercsomag az intelligens feladatkiosztás és töltési menedzsment koordinálásához, a fejlett navigációhoz és forgalomirányításhoz, valamint az IT és OT rendszerekkel, például a MES, ERP és WMS rendszerekkel való zökkenőmentes integrációhoz. 

Ez az új verzió számos kulcsfontosságú területet érint:

amr flow core 3.0 mobile planner tablet fcard sol

MobilePlanner: A rugalmas frissítések a térképobjektumok testreszabásával és hierarchikus csoportosításával csökkenthetik a térképek bonyolultságát és megkönnyítik a hibaelhárítást. Ez felgyorsítja az üzembe helyezést és minimalizálja a konfigurálási időt, még olyan összetett feladatok esetében is, mint az egyedi AMR alcsoportok hozzárendelése az adott térképterületeken való differenciált viselkedéshez.

amr flow core 3.0 hybrid fleet fcard sol

Integration Toolkit (ITK) 2.0: Az új, testreszabható nyomon követés lehetővé teszi a létesítmény infrastruktúrája számára, hogy programozottan irányítsa és biztonságosan felügyelje az AMR-flottákat. Az engedélyezési információk mostantól beépülnek az ITK adatbázisába, így a felhasználók szükség szerint nyomon követhetik és létre is hozhatják az értesítéseket.

amr flow core 3.0 iq-home fcard sol

FLOW iQ 3.0: Az akkumulátorok hatékonyságára és karbantartási igényeire vonatkozó információkkal biztosítja a flotta üzemidejének és teljesítményének maximalizálásához szükséges adatokat. Grafikus felületen bemutatja a létesítménytérkép kulcsfontosságú adatait, beleértve a Wi-Fi-t és a lokalizációt is. Gyorsítja a helyszíni hibaelhárítást a napi 24 órás termeléshez szükséges eszközökkel, miközben számszerűsíti a berendezések általános hatékonyságát.

amr flow core 3.0 flow iq fcard sol

Szelektív autonómia 2.0: Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékony útvonalmódokkal testre szabják a forgalom áramlását, az automatikus vezérlésű járművektől (AGV) kezdve – a költséges infrastruktúra nélkül – a korlátozott elkerülési lehetőségeken át a hagyományos AMR-ek tiszta rugalmasságáig. Az útvonalmódok választéka csökkenti a navigációs problémákat még a szűk helyeken is, maximalizálva a ciklusidőt következetes, kényelmes működés mellett.

amr flow core 3.0 caps fcard sol

CAPS 3.0: Lehetővé teszi az AMR-ek dokkolását a gépegységekhez és kocsikhoz a páratlan Precision Drive üzemmóddal, amely bármilyen szögből történő megközelítési útvonalakat képes használni. Minimalizálja az infrastrukturális költségeket azáltal, hogy lehetővé teszi az egyéni célmeghatározásokat, továbbá teljes rugalmasságot biztosít bármilyen alaprajzi elrendezés és rakományforma esetén.

OMRON FLOW Core 3.0
  • OMRON FLOW Core 3.0

    OMRON FLOW Core 3.0

    FLOW Core provides the software tools to connect the AMR fleet to the factory’s manufacturing control solution, establish maps, define operational rules, and ensure safe, consistent operation on the factory floor. #omronindustrialautomation

    06:40

További információkért tekintse meg az OMRON Fleet Manager flottakezelési rendszerét.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon