Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Még az emberi szemnél is jobb

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Még az emberi szemnél is jobb

Új, továbbfejlesztett OMRON FH sorozatú képfeldolgozó rendszer

Az új OMRON FH sorozatú képfeldolgozó rendszer minden korábbinál gyorsabb és pontosabb vizsgálatot és mérést végez. Ezt az új, 21 megapixeles felbontású kamera összesen akár 80 megapixeles felbontású képet készít több kép összedolgozásával, valamint az iparág leggyorsabb feldolgozási sebességével rendelkezik. Emellett a sorozat új megvilágíásba helyezi a vizsgálathoz és méréshez használatos világítástechnológiát, amely elősegíti a rendszer apró, felületi hibáinak még pontosabb felismerését. Az új világítástechnológia – a Multi-Direction Multi-Color Light (MDMC) – az iparág első olyan megvilágítási rendszere, amely a vizsgált objektumtól függően változtatja a megvilágítást és annak szögét. Ennek köszönhetően egyszerre ismeri fel az alacsony színkülönbségeket és a különböző karakterisztikai különbségeket. Egészen idáig ez csak az emberi szemmel volt lehetséges.

Az eredmény? Maximális produktivitás, a végtermék hibáinak minimalizálása, valamint alacsonyabb költségek.

Pontosan az, amire minden gyártó vágyik

A minőség iránti kereslet növekedése mellett a gyártók egyre több vizuális vizsgálatot iktatnak be, hogy a legapróbb hibákat is kiszűrhessék termékeiken. Azonban ezek olyan kisméretű részletek, hogy emberek által végzett vizsálat szükséges hozzájuk, ami nem csak költséges, de magas a fáradtság okozta mulasztás veszélye. Ez mind megváltozik az új FH sorozat hiperérzékeny kameráinak, nagy sebességű feldolgozásának és új világítástechnológiájának köszönhetően! A gyártók mostantól a hét minden napján, a nap huszonnégy órájában számíthatnak a megbízható, gyors és részletes, automatizált vizuális vizsgálatra.

fh xpectia news prod
A kamerák nagy választékának és a megvilágító rendszereknek köszönhetően az új FH sorozatú képfeldolgozó rendszer sokoldalú, és könnyedén beépíthető szinte bármelyik gyártósorba.

Vizsgálati eredmények automatikus tárolása

Az MDMC Light, bevezetése mellett az FH sorozatú vezérlők és kamerák is frissítést kaptak, így már felismerik és meg tudják határozni az emberi szem számára észrevehetetlen különbségek mennyiségét, és kezelik a vizsgálati eredményeket. Gyors feldolgozási sebességének és az automatizálási eszközökkel való, kommunikációs hálózatokon keresztüli gyors szinkronizációnak köszöhetően az FH sorozat produktivitás akadályozása nélkül, a gyógyszeripar törvényeinek és előírásainak megfelelően tárolja a vizsgálati eredményeket. Továbbá az MDMC Light rugalmasan változtatható a szoftver helyszínkapcsoló funkcionalitásával. Még a vizsgálandó elemek hozzáadása vagy a kereslet megváltozása esetén sem kell igazítani a világításon, elég a megvilágítási mintázaton változtatni. Az FH sorozat segít a gyártási minőség stabilizálásában és a produktivitás növelésében.

Hibák észlelése, még az emberi szemnél is pontosabban

  • Az MDMC Light rugalmasan vált a színek és szögek között.
  • A fotometrikus sztereó feldolgozás észleli a felületi hibákat még az egyenetlen objektumokról készült nagy felbontású, különféle megvilágítással készült, több kép összedolgozásával előállított képen is.
  • Ehhez az alacsony kontrasztú hibák és hosszanti sérülések kiemeléséhez használatos szűrőket adunk.

Támogatja a gyors, nagy pontosságú gépvezérlést

  • Az OMRON nagy sebességű képfeldolgozó technológiája lehetővé teszi a széles látómezejű pozicionálást az iparág legmagasabb felbontású, 80-Mpix*1-es képeivel.
  • A vizuális visszajelzés ezredmilliméteres pontosságot biztosít, a normál módszernél háromszor gyorsabban, ha az FH sorozat az OMRON más készülékeihez, például gépautomatizálási vezérlőihez vagy szervomotoraihoz csatlakozik. Ez az új vezérlési technológia visszatölti az FH sorozat által észlelt pozícióadatokat a gyors motorokba, és elkerüli a vibrálásból és enyhe mechanikus hibákból kifolyólag szükséges újrapróbálkozásokat.
  • A Robotbeállítási eszköz csökkenti az FH sorozat és a robot közötti kommunikációt a begyűjtéshez és elhelyezéshez, valamint más alkalmazásokhoz szükséges képfeldolgozó beállítások létrehozásával, amikor a különféle beszállítóktól származó robotok a képfeldolgozó rendszerekre csatlakoznak.
  • A Profinet kommunikációs protokoll integrálásával az FH képfeldolgozó rendszer még több ipari szabványt támogat. Ez minden berendezési környezetbe egyszerű integrációt tesz lehetővé.

Minden vizsgálati eredményt megőriz

  • A vezérlő a hagyományos modellekhez képest kétszer gyorsabban dolgozza fel az adatokat, így alkalmas a gyors vizsgálatokra és minden vizsgálati eredmény megőrzésére.
  • EtherCAT® használatával a vizsgálat eredményeit a gépautomatizációs vezérlővel egyenesen egy adatbázisba lehet küldeni. A vizsgálati kép adataival és a vizsgálati információval kapcsolatos eredmények (pl. dátum, idő, LOT) hozzáférhetőek.
  • Egy 80-Mpix-es kép jön létre az egyidejűleg akár négy 20,4-es kamerával készített képekből.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon