Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON platina minősítést kapott az EcoVadistól a fenntarthatóságért

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON platina minősítést kapott az EcoVadistól a fenntarthatóságért

Az OMRON elnyerte az EcoVadis platina besorolását (a legmagasabb fokozatot): az új kategóriát ebben az évben hozták létre azon vállalatok elismerésére, amelyek a fenntarthatósági teljesítmény szempontjából a felső 1%-ba tartoznak.

A franciaországi székhelyű EcoVadis a megosztott fenntarthatósági platform megbízható független szolgáltatója, amely több mint 65 000 vállalkozást értékel. Egyedülálló CSR minősítési módszertana 200 beszerzési kategóriát és 160 országot fed le több ezer külső érdekelt féllel együtt, köztük civil szervezetekkel, szakszervezetekkel, nemzetközi szervezetekkel, helyi önkormányzatokkal és ellenőrző szervezetekkel. Az értékelés a CSR-kérdések átfogó körét veszi figyelembe, amelyek négy témakörbe csoportosulnak: környezet, munkaügyi gyakorlatok és emberi jogok, etika és fenntartható beszerzés.

Az OMRON platina minősítést kapott, mivel jelentősen növelte a munkaügyi gyakorlatokra és az emberi jogokra adható pontszámát, miközben a környezetvédelem és a fenntartható beszerzések terén is magas pontszámokat tartott fenn. A környezetvédelem területén az OMRON emellett bekerült a kategóriáján belüli vállalkozások 1%-ába, elismerve az OMRON Carbon Zero környezeti célkitűzését, amelynek célja az üvegházhatást okozó gázokból nulla kibocsátás 2050-re, valamint állandó és stabil előrehaladás több környezetvédelmi kihívás kvantitatív célkitűzései felé. A munkaügyi gyakorlatok és emberi jogok területén az OMRON kiemelkedő erőfeszítéseket tett olyan munkabiztonsági és egészségvédelmi irányítási rendszer kiépítésére, amely külső fél tanúsítási rendszerét is tartalmazza.

Eleonora Denna, az Omron Europe európai termékszabályozási megfelelőségi szakértője hozzáteszi: „Európában a 2019-es pénzügyi évben a beérkező környezeti, társadalmi és kormányzati (ESG) kérelmek 70% -a kapcsolódott az EcoVadis-hoz. Az EcoVadis minősítés hatékony eszköz, amely aláhúzza a közös értékeket és felgyorsítja az üzleti lehetőségeket. Bízunk benne, hogy a platina besorolás idei elérését nagy hozzáadott értéknek tekintik majd az EMEA régióbeli ügyfeleink.”

A továbbiakban az OMRON továbbra is elkötelezett a vállalati érték fenntartható javítása mellett, mind a négy témában szereplő társadalmi kérdések megoldásával, hogy megfeleljen a különböző érdekeltek elvárásainak.

Az OMRON fenntarthatósággal kapcsolatos kezdeményezései

Az OMRON meghatározta megoldandó anyagi fenntarthatósági kérdéseit, ideértve a fókuszterületeinken keresztül az üzleti úton megoldandó társadalmi kérdéseket és problémákat is, hogy üzleti alapítványunk megerősítésével válaszolhassunk az érdekeltek elvárásaira.

Az OMRON fenntarthatósági kezdeményezéseivel kapcsolatban lásd az integrált jelentéseket és a vállalati weboldalt.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon