Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az E3AS sorozat teljesen új felhasználási módot biztosít a tárgyreflexiós fotoelektromos érzékelők terén

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az E3AS sorozat teljesen új felhasználási módot biztosít a tárgyreflexiós fotoelektromos érzékelők terén

Az új E3AS érzékelők a kategóriában a legnagyobb, 1 500 mm-es érzékelési távolsággal rendelkeznek, mindezt ráadásul a legkisebb tokozásban, és az iparág első lerakódásgátló bevonatával az érzékelő felületen, ezek együttesen pedig forradalmian könnyű és megbízható használatot tesznek lehetővé.

  • Az 50–1 500 mm-es, szélesebb érzékelési tartomány segítségével a felhasználóknak többé nem kell az érzékelési távolság mértékétől függően érzékelőt választaniuk. 
  • A munkadarabok stabil észlelésének köszönhetően csökken a kiértékelési és beállítási idő. 
  • A kompakt kialakításnak köszönhetően megszűnnek a telepítési hellyel kapcsolatos kötöttségek.

A hagyományos tárgyreflexiós fotoelektromos érzékelők az alkalmazási lehetőségeket korlátozó problémákkal rendelkezhetnek, mint például a rövid érzékelési távolság, a munkadarab színéből adódó esetleges hibás észlelések és a nagy méret.

Az E3AS sorozat a TOF (Time Of Flight) módszer alkalmazásából adódó sokoldalúsága révén hatékony megoldást biztosít ezekre a problémákra. Az E3AS érzékelők többek között a sokféle színű és formájú alkatrészt feldolgozó szállítószalagoknál is remekül használhatók, valamint az olyan szerelősorokhoz is ideálisak, ahol korlátozott hely áll rendelkezésre az érzékelők telepítéséhez. Az iparág első lerakódásgátló bevonata csökkenti a téves érzékelések számát és a karbantartás szükségességének gyakoriságát olyan környezetekben, ahol olaj vagy por található, illetve gőz keletkezik.

e3as antifouling coating banner sol

Jellemzők és előnyök:

1. A kategória legkisebb tokozása és a legnagyobb, 1 500 mm-es érzékelési távolsága. Az E3AS sorozat 50–1 500 mm közötti, széles érzékelési tartománya kiküszöböli az alkalmazástól függő különböző érzékelők kiválasztásának szükségességét. A felhasználók fém, illetve műanyag ház közül választhatnak, amelyek megfelelnek a különféle telepítési környezeteknek. Kompakt méretük lehetővé teszi a szűk helyen történő telepítést is.

2. A különféle színek és anyagok érzékelése gyors kiértékelést és beállítást tesz lehetővé. A hagyományos fotoelektromos érzékelőknél minden egyes érzékelt tárgy esetén előzetes beállításra vagy pozicionálásra volt szükség. Az E3AS sorozat a beállítási távolság alapján a különböző színű és anyagú érzékelt tárgyakat is képes észlelni, lehetővé téve ezzel a rövidebb beállítási időt.

3. Az iparág első lerakódásgátló bevonata megakadályozza az érzékelőfelület szennyeződését (Szabadalmaztatás alatt). Az E3AS sorozat érzékelőfelületén alkalmazott lerakódásgátló bevonat lepergeti a vizet, és megakadályozza, hogy az olaj és a por az érzékelőfelületre tapadjon, továbbá megelőzi a bepárásodását is. Ezáltal csökken a hibás érzékelések száma és a tisztítás gyakorisága.

4. A különböző anyagok/fémek esetén használt lézerhegesztési technológiák biztosabbá teszik a tömítést, elkerülve ezzel az érzékelőhibákat (Szabadalmaztatott). Az E3AS érzékelő háza rozsdamentes acélból (SUS316L) készült. Szabadalmaztatott lézerhegesztési technológiánk javított a ház egyes részei közötti tömítésen és ragasztáson, lecsökkentve ezzel a meghibásodásokat a vizes (IP69K), illetve olajos (IP67G) környezetben.

e3as agv banner sol
Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon