Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: A Dow Jones Fenntarthatósági Világindex hetedik egymást követő évben ismerte el az OMRON ESG-erőfeszítéseit

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

A Dow Jones Fenntarthatósági Világindex a hetedik egymást követő évben értékelte magas pontszámmal az OMRON ESG (Environmental, Social and Governance) erőfeszítéseit

Az OMRON a legjobbak között szerepel a hasonló szektorbeli vállalatok között a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Világindexen (DJSI World*1), mely egy SRI (társadalmilag felelős befektetési*2) tőzsdeindex.

Ez a hetedik egymást követő év, amikor az OMRON kiváló minősítést kapott a környezetvédelmi, társadalmi, vállalatirányítási és gazdasági kategóriákban. A 2023-ban értékelt 3555 nemzetközileg elismert vállalat közül 321-et választottak ki a DJSI világindexére. Az OMRON a Dow Jones Ázsia-Óceániai Fenntarthatósági Indexében is szerepel, immár 14 éve.

2023-ban az OMRON legalább annyira jól vagy még jobban teljesített, mint az ITC Elektronikai berendezések, műszerek és alkatrészek iparági csoport 73 vállalatának 97%-a (december 9-i állapot szerint). Környezetvédelmi szempontból a vállalat a kibocsátások kezelése, az erőforrás-hatékonyság és körkörösség, a hulladékgazdálkodás és a vízfogyasztás kategóriáiban a legjobb pontszámot kapta. Az OMRON az átláthatóság és jelentéstétel, valamint az adóstratégia terén is a magas pontszámot kapott vállalatirányítási és gazdasági szempont értékelése alapján. Ezekkel a pontszámokkal az OMRON azonos vagy jobb eredményt ért el, mint a hasonló ágazati vállalatok 100%-a. Társadalmi szempontból az OMRON a tehetségek megnyerése és megtartása terén elért javulásáért kapott elismerést, ami a munkavállalók jóléte és a magánéletének védelme terén elért javulását jelzi.

Az OMRON Shaping the Future 2030 (SF2030) elnevezésű hosszú távú jövőképében meghatározott, távlati, lényeges fenntarthatósági kérdések (anyagiasság) üzleti tevékenységébe való beépítése lehetővé tette a vállalat számára, hogy elnyerje ezt a megtisztelő elismerést. Az OMRON alapelveinek megvalósítása a szervezet minden területén, nevezetesen az életminőség javítása és a társadalom jobbá tételéhez való hozzájárulás szintén nagyban elősegítette, hogy az OMRON ESG-erőfeszítéseit elismerésben részesítették.

Yue Liu, az OMRON Corporation fenntarthatósági irodájának vezető ügyvezető igazgatója kijelentette: „Az OMRON-nál már az alapítás évétől, azaz 1933 óta az embereket és a bolygót helyezzük üzleti tevékenységünk középpontjába. Büszkék vagyunk arra, hogy a fenntartható jövő érdekében tett innovációs erőfeszítéseinket az egyik legelismertebb vállalati fenntarthatóságot értékelő index is elismeri. Az elismerések sorozata arra ösztönöz bennünket, hogy folytassuk az ESG-célkitűzéseinkről és kezdeményezéseinkről szóló, előrehaladást célzó kommunikációnkat, és bevonjuk munkatársainkat, ügyfeleinket és üzleti partnereinket az általunk elképzelt fenntartható jövő felé vezető útba.”

*1 A DJSI a S&P Dow Jones indexek által létrehozott tőzsdeindex. Segítségével a világ nagyobb vállalatainak fenntarthatóságát értékelik környezetvédelmi, társadalmi, vállalatirányítási és gazdasági szempontból.

*2 A fenntartható befektetés egy olyan módszer, amelynek keretében a befektetők a hagyományos pénzügyi elemzés mellett a vállalat környezeti, társadalmi és vállalatirányítási (ESG) információit is figyelembe veszik annak érdekében, hogy olyan vállalatokat válasszanak, amelyek képesek befektetésre alkalmas, fenntartható növekedést elérni.

Az OMRON fenntartható jövője

Az OMRON szilárdan hisz abban, hogy a fenntartható jövőre vonatkozó jövőképét a teljes szervezetébe be kell építenie. A társadalmi értéket az üzleti törekvések és a társadalom fejlődéséhez való hozzájárulás teremti meg, amit az OMRON világszerte számos más ESG-értékelő intézmény általi elismerése is tükröz. Azáltal, hogy az automatizálás révén támogatja az embereket, az OMRON egy egészséges, karbonsemleges és befogadó digitalizált társadalom megteremtésére törekszik. Az OMRON fenntarthatósági kezdeményezéseiről további információk az Integrált jelentés és a Fenntarthatóság weboldalakon találhatók.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon