Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Fertőtlenítési módszer UV-fénnyel felszerelt mobilrobotok segítségével

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Fertőtlenítési módszer UV-fénnyel felszerelt mobilrobotok segítségével

Az OMRON különböző partnervállalatokkal összefogva új fertőtlenítési megoldást kínál az UV-fénnyel felszerelt mobilrobotok segítségével.

Egyre több kórház, intézmény és vállalat alkalmaz automatizált megoldásokat a helyiségek és a közösségi terek fertőtlenítésére.

A jelenlegi COVID-19 járvány következtében szükségessé vált fokozott higiéniai intézkedések iránti igény új alkalmazási területeket nyitott az innovatív robotika számára a különféle helyiségek fertőtlenítését illetően. Ebben az összefüggésben az ABI Research vállalat elemzői azt jósolják, hogy a mobilrobotika piaca 2021-re eléri majd a 23 milliárd amerikai dollárt. Az automatizálási szakértőként ismert OMRON különböző partnervállalatokkal karöltve világszerte egyesítette erőit a fertőtlenítési folyamatok automatizálása érdekében.

A járványhoz kapcsolódó szigorú higiéniai és biztonsági előírások kihívást jelentenek a kórházak és állami intézmények számára az új megközelítések és technológiák felderítésének tekintetében. Az ultraibolya (UV) fénnyel felszerelt mobilrobotok ideálisak kórházi helyiségek, bevásárlóközpontok és más közösségi terek fertőtlenítéséhez. Az ultraibolya fénnyel történő fertőtlenítés automatizálása egészségesebb és biztonságosabb környezetet teremt, hozzájárulva ezzel a COVID-19 elleni küzdelemhez. A mobilrobotokon probléma nélkül használhatók az UV-lámpák, amelyek üzemeltetésekor az emberek veszélynek vannak kitéve.

UV-fényt alkalmazó tartozékok az OMRON LD mobilrobotok számára

Az UV-fény hatékonyan elpusztítja a baktériumokat, kórokozókat és vírusokat – különösen azokon a felületeken, valamint azokban a közösségi terekben, amelyeket nem lehet folyamatosan tisztítani fertőtlenítőszerekkel. Az ultraibolya fényt már régóta alkalmazzák különböző területeken, beleértve az ivóvízkezelést, a szellőztetőrendszerek fertőtlenítését vagy az élelmiszergyártást. Az UV-fénnyel történő fertőtlenítés a mobilrobotok segítségével automatikusan, pontosan, gyorsan és hatékonyan valósítható meg. Ebben a tekintetben az automatizálási szakértőnek számító OMRON világszerte olyan tapasztalt partnerekre támaszkodik, mint például a lengyel ControlTec, az olasz FM Vision és a Meridionale Impianti, a spanyol Mipelsa, a török DoF Robotics vagy a francia Meanwhile SAS, akik az OMRON LD mobilrobotjaira telepítették az UV-technológiát. Az egységeket világszerte használják kórházakban, bevásárlóközpontokban, szállodákban, iskolákban, repülőtereken és éttermekben a vírusok és baktériumok hatékony elpusztításához.

Az OMRON LD 60/90 (tcm:395-80433) önálló mobilrobotok ideálisak a különböző területek fertőtlenítésére, mivel a hagyományos automatikus vezérlésű járművekkel (AGV-k) ellentétben a létesítmény természetes jellemzői alapján navigálnak, így nincs szükség költséges átalakításokra. A robotok biztonsági lézereik és szonárjaik segítségével képesek felismerni az útjukba kerülő akadályokat, és elkerülni az ütközéseket. Az OMRON Flottamenedzser szoftverének köszönhetően az adott létesítmény területén több robot flottaként is üzemeltethető.

mobile robot school 1 fcard prod

Innovatív alternatívák a fokozott biztonság és rugalmasság érdekében

Bruno Adam, az OMRON Europe mobilrobotokért felelős ügyvezető igazgatója a következőket teszi hozzá: „A világjárvány óriási kihívásokat jelent számos vállalat és intézmény számára. Sokan rájöttek, hogy az automatizált folyamatok, az innovatív robotika és az olyan technológiák, mint például az UV-fertőtlenítés, értékes támogatást jelenthetnek a kihívás kezelésében. Az ilyen alkalmazások csökkentik a munkavállalók terheit, miközben növelik a biztonságot, és hozzájárulnak az előírások betartásához. Az OMRON szakértői és partnerei átfogó információkkal és tanácsokkal szolgálhatnak azzal kapcsolatban, hogy melyik technológia melyik alkalmazási terület számára a legmegfelelőbb.”

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon