Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: A Reitec palletázó megoldása megfelel a gyorsan mozgó fogyasztási cikkekkel foglalkozó ügyfelek igényeinek

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

  • 0:00 -   Innovatív automatizálás a REITEC RC-1 palletázó kobotjával

Az innovációs automatizálási megoldások javítják a rugalmasságot és növelik a termelékenységet a palletázási ágazatban, miközben továbbra is biztonságos és egészséges munkakörnyezetet biztosítanak a munkavállalók számára. A gyorsan forgó fogyasztási cikkekkel (FMCG) foglalkozó ügyfelek igényeinek kielégítése érdekében az OMRON forgalmazóként, valamint az ipari automatizálás specialistájaként működő Reitec Engineering Services vállalat kifejlesztette az új RC-1 palettázó kobot.

A Reitec székhelye a spanyolországi Kanári-szigetek egyikén, Gran Canarián, Las Palmas városában található. A vállalat szakterülete az ipari automatizálási megoldások tervezése, telepítése és programozása. A közös munka eredményeként a Reitec és az OMRON egyesítette a Reitec ipari vezérlőrendszerek tervezésében szerzett nagy tapasztalatát az OMRON legújabb automatizálási technológiáival, beleértve a kollaboratív robotokat, más néven a kobotokat.

A kompakt megoldás fejlesztése

A palletázás gyakran magas személyi, működési és gazdasági költségekkel jár. Javier Ruiz, a Reitec programozómérnöke szerint: „Ügyfeleinknek a nehéz dobozok és a nagyon magas raklapok kézi csomagolásával ellentétben egy rendkívül kompakt megoldásra volt szükségük a felhasznált hely tekintetében.”

„Az RC-1 palletázó robot az alacsony beszerzési költségnek és a rendkívül rövid megtérülésnek köszönhetően tökéletes megoldás ezen alkalmazásokhoz. A hagyományos palletázási megoldásokhoz képest kis helyigénnyel bír, és további előnye, hogy teljes kihasználtság mellett is jóval 100 watt alatt marad az energiafogyasztása” – teszi hozzá Jose Manuel Rodriguez, a Reitec műszaki igazgatója. 

reitec cobot palletizer newsmulti sol

A rugalmas és adaptív kobot

Az új RC-1 kobot hatótávolsága legfeljebb 1300 mm, maximális teherbírás pedig 14 kg. Egyszerűen beépíthető a gyár rendszerébe, percenként pedig akár 9 felszedésre is képes. Az egyik fő jellemzője a rugalmasság: könnyedén alkalmazkodik az új körülményekhez és az ügyfelek igényeihez. Ennek részben az az oka, hogy a palletázó robot integrált képfeldolgozó rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a termékazonosítási feladatok elvégzését, valamint a markolókarok helyzetének egyszerű módosítását a felvételi ponton.

„Az RC-1 modell hatalmas siker. Továbbra is szorosan együttműködünk az OMRON vállalattal alkalmazásaink fejlesztés terén, hogy a lehető legjobb megoldásokat tudjuk nyújtani ügyfeleinknek.” – foglalja össze Jose Manuel Rodriguez.