Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: A Martini élelmiszeripari gépgyártóvállalat az OMRON technológiájának alkalmazásával tökéletesíti a tésztacsomagolást

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az olaszországi székhelyű Martini Srl vállalat nagy pontosságú mérlegeket és csomagológépeket gyárt az élelmiszeripar számára. Az új MCRS-VD csomagolórendszer percenként akár 180 csomag tészta csomagolását teszi lehetővé. A megoldás központi elemét egy OMRON NX701 1600 típusú egyetemes gépvezérlő alkotja. A vezérlő kezeli az MCRS-VD mozgását. Az OMRON NX-TC Perfect Sealing technológiája lehetővé teszi a végfelhasználó számára, hogy javítsa a hőmérséklet-szabályozás stabilitását, és csökkentse a csomagolófóliák használatával járó költségeket.

  • 0:00 -   A Martini cég által végzett csomagolás: Új MCRS-VD csomagolósor az OMRON technológiájával

Gyors és rugalmas rendszer

Az MCRS-VD típus automatizálja a csomagolás minden szakaszát, beleértve a hajtogatást, a lezárást és a címkézést. A rendszert a Martini hozta létre, hogy kielégítse a világ tésztagyártóinak a nagyobb sebesség, hatékonyság és rugalmasság iránti egyre növekvő igényét. Az új gép felépítésének egyik legfontosabb jellemzője a két folyamatosan működő csomagológép, amely függőleges irányban mozgatja és közben tölti a csomagokat. Ezeket szakaszos előtolással ellátott szegmentált szállítószalagra szerelik, az adagolást pedig kettős mérőrendszerrel oldják meg. A rendszer az Infinity elnevezésű változatot használja, amely egy digitális, több fejjel rendelkező modell.

martini packaging b fcard sol

Precizitás, sebesség és pontosság

A rendszer egyik megkülönböztető eleme a mérőrendszer: a Martini Infinity mérlege segítségével a felhasználók a két csomagológépbe továbbított mennyiségek révén gyorsan és rendkívül pontosan adagolhatják a tésztát. A csomagok pontosságáról a mérleg két fejének vezérlőelektronikájával ellátott digitális adagoló gondoskodik.

Az új rendszer megalkotása nagyban függött az OMRON automatizálási technológiájától és műszaki tanácsaitól. A csomagolórendszer teljesítményét az OMRON NX701 1600 egyetemes gépvezérlő kezeli. Ez koordinálja és szinkronizálja a működést a mérlegrendszer és a csomagolórendszer között. A vezérlőt elsősorban a sebességgel kapcsolatos képességei miatt választották. A processzornak és a rendelkezésre álló memóriának köszönhetően az NX701 1600 modell akár 128 tengely valós idejű kezelésére is képes. A rendszer terepi szinten az EtherCAT, a felsőbb szint felé pedig az EtherNet/IP ipari kommunikációs hálózatot, valamint az adatmegosztásra az OPC-UA szabványt is támogatja.

martini servo fcard sol

Az OMRON vezérlő 34 db OMRON 1S szervo és 6 db 3G3MX2 frekvenciaváltó vezérlését végzi. A hajtások egy része felelős az OMRON NX-TC Perfect Sealing hőmérséklet-szabályozó rendszerén alapuló csomagoláslezárásért. A technológia a hőmérséklet-szabályozással kapcsolatos zavarok kiszűrése által stabilizálja a hőmérsékletet, így a végfelhasználó folyamatosan változtathatja a csomagok vastagságát. A rendkívül alacsony hőmérsékleti tartományban (kb. 2 °C) való működés lehetővé teszi a tésztagyártók számára, hogy vékonyabb vagy környezetbarát (akár 7 μm-es) fóliákat használjanak. Csökkentve ezzel a hulladék- és anyagköltségeket is.

A Martini MCRS-VD párna alakú kialakításnál percenként 180 csomag tésztát, kettős négyzet alakú töltésnél pedig 160 adagot képes csomagolni. A csomagolórendszerhez kettős térfogatmérési rendszer vagy egy vegyes termék adagolású változat is tartozik, amely egy többfejű mérlegből és egy térfogat adagolóból áll, különféle típusú termékek (mint pl. gabonaféléket, rizs és hüvelyesek) csomagolásához. Az új rendszert úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb megbízhatóságot biztosítsa minimális hulladékmennyiség mellett.

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba