Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Hulladékkezelés

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az elejétől a végéig

A fogyasztók napjainkban minden eddiginél környezettudatosabbak. Az egzisztenciális kérdések, mint a kibocsátás és a hulladék csökkentése, vagy éppen az ökoszisztémák megőrzése mindennél fontosabb, és tovább ösztönzi az FMCG szektort a fenntartható cselekvésre és az átláthatóságra. A környezetvédelmi problémák mára a fogyasztók által meghozott vásárlási döntések legfőbb mozgatórugóivá váltak, mivel hajlandóak többet fizetni a fenntarthatóbb forrásból származó, fenntarthatóbb módon előállított és fenntarthatóbb módon ártalmatlanított termékekért. A gyártói ágazatnak ennek megfelelően kell reagálnia, és nem csak a gyárakban, hanem az ellátási lánc mentén is csökkenteniük kell a károsanyag-kibocsátást. Ehhez az egyik legfőbb kiindulópont a hulladék.
Gazdaságunk jelenleg lineáris, és a körforgásos gazdaságra való átálláshoz a hulladékot a lehető legnagyobb mértékben szükséges csökkenteni, valamint a lehető legnagyobb mértékben szükséges visszaforgatni a rendszerbe, ezzel minimalizálva a hulladéklerakókba kerülő mennyiséget. Fontos, hogy ehhez nem csak a beszerzéstől a terjesztésig keletkező hulladékot kell csökkenteni, hanem a fogyasztóknak is felvilágosítást kell nyújtani a felhasználás utáni teendőkről, valamint javítani kell az elsődleges csomagolások (konzervdobozok és palackok) és a másodlagos csomagolások (kartondobozok és csomagolóanyagok) begyűjtési és hasznosítási folyamatát is, ami jelenleg az egyik legfőbb problémát jelenti.

Megközelítésünk

Figyelmünket az innovatív technológiákra és az intelligens automatizált megoldásokra összpontosítjuk, hogy a hulladék mennyiségének csökkentése és a hulladékkezelés javítása által felvehessük a harcot az üvegházhatásúgáz-kibocsátással az ellátási lánc mentén. Nem csupán a gyártóknak segítünk az efféle fenntarthatósági kérdések kezelésében, hanem minősített zöld beszállítóként természetesen mi magunk is elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődési céloknak (SDG-k) való megfelelés mellett, és segítünk a felhasználók és a termék életciklusában érintett összes fél teljes karbonlábnyomának csökkentésében.

A hulladék mennyiségének csökkentésére szolgáló megoldásaink előnyei

  • Csökkentse a gyártás és a terjesztés során keletkező hulladék mennyiségét a csomagolósoron előforduló hibák, meghibásodások, selejtek és energiapazarlás megelőzésére szolgáló automatizálási megoldásokkal.

  • Fokozza a visszanyerési arányt, és ösztönözze az újrahasznosítást olyan automatikus visszanyerési megoldásokkal, amelyek költséghatékonyabbá, hozzáférhetőbbé és fogyasztóbarátabbá teszik a 3R rendszereket (újratöltés, újrafelhasználás, visszanyerés).

  • Csökkentjük saját karbonlábnyomunkat, valamit a termékeinkből származó csomagolási hulladék és szállítási kibocsátás mennyiségét.

  • Amint vállalatunk értékrendjében is szerepel, elkötelezettek vagyunk a vállalati társadalmi felelősségvállalás mellett, és ezzel összhangban végezzük tevékenységünket. Azért vagyunk itt, hogy javítsuk az életminőséget, és hozzájáruljunk egy jobb világhoz.

Tekintse meg az alkalmazási lehetőségeket bemutató portfóliónkat

Érdekes olvasnivalók

Érdeklik a legfrissebb fejlesztések? Látogasson el hírblogunkra, ahol értesülhet az aktuális fejleményekről!