Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Új anyagok

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Környezetkímélőbb csomagolás

Világszerte túl sok műanyag kerül legyártásra és kidobásra. A csomagolóipar az egyik fő felelőse ennek a műanyagok pazarlásának, amelyet sürgősen minimalizálni kell. Az iparág azzal a hatalmas feladattal szembesül, hogy fenntartható alternatívákat fejlesszen ki, míg a fogyasztók egyértelműséget és szigorúbb szabályozásokat követelnek. Támogatjuk a feldolgozóipart az új és fenntarthatóbb anyagok felhasználásában, ami az üvegházhatásúgáz-kibocsátás csökkentésének egyik kulcsfontosságú megoldását jelenti.
A még inkább környezetbarát csomagolás fejlesztése, az erőforrások kímélése, valamint az intelligens és hatékonyabb gyártósorokra való támaszkodás alapvető fontosságú. Figyelmünket az ipari automatizálásra összpontosítjuk, amely rugalmasan képes alkalmazkodni az új anyagokhoz. Gondoskodunk arról, hogy a csomagolósorok több olyan anyag felhasználása esetén is megőrizzék a csomagolt termék minőségét és biztonságát, amelyek nagyobb arányban tartalmaznak újrahasznosított anyagot, illetve fenntarthatóbbak a hagyományos primer műanyagnál.

Megközelítésünk

A kompatibilitás kulcsfontosságú ahhoz, hogy az üzemi folyamatokat és technológiákat az új anyagokra való átálláshoz is hozzá lehessen igazítani, mindezt a végtermék tökéletes minőségének veszélyeztetése nélkül:

 • A csomagolósoroknak rugalmasnak kell lenniük az új anyagokra való átálláshoz.
 • Az új gépek közötti információk összekapcsolására és kezelésére van szükség.
 • Az új körülmények között a gépek teljesítményét is ellenőrizni kell, és a lehető legnagyobb mértékben el kell kerülni a pazarlást.

Nyomonkövetési megoldásaink előnyei

A különböző anyagokhoz használható automatizálási és robotikai megoldásaink a következőket teszik lehetővé:

 • Tegye a jövőbeni kihívásoknak megfelelővé csomagolósorát a még inkább környezetbarát alternatívák számára.

 • Optimalizálja az erőforrások felhasználását és az anyagbeszerzést.

 • Biztosítsa a pontos töltést, és optimalizálja az anyagok kezelését, lezárását és megfelelő címkézését a tökéletes elsődleges csomagolás érdekében.

 • Korrigálja a vékonyabb, újrahasznosított fóliák kezelését egy pontos fóliafeszesség-szabályozó rendszer segítségével a lehető legjobb teljesítmény eléréséért.

 • Biztosítsa a hőmérsékletre érzékenyebb, vékonyabb fóliák tökéletes lezárását a fejlett, mesterséges intelligencián alapuló szabályozó algoritmussal.

 • Gondoskodjon a visszazárható vagy újrazárható, rugalmas csomagolások nagy sebességű, tökéletes címkézésről nagy teljesítményű ellenőrző rendszerek használatával.

 • Mellőzze vagy csökkentse a ragasztószalagok és ragasztóanyagok használatát nagy pontosságú robotikai megoldásaink segítségével.

 • Biztosítsa a szabálytalan formájú, különböző porózussági szinttel és kényes felülettel rendelkező, újrahasznosított szálakból készült dobozok biztonságos kezelését a másodlagos és végleges csomagolásra szolgáló robotikai megoldásaink részét képező dedikált befogók segítségével.

Kulcsfontosságú alkalmazások és megoldások

unwinding film tension fcard sol

Letekercselési megoldások

A feszesítés, az adagolás és a vágás szinkronizált vezérlése kulcsfontosságú az elakadás megelőzése és a nagyobb mennyiségű újrahasznosított anyagot tartalmazó, vékonyabb fóliák tökéletes lecsévélése szempontjából. Fejlett mozgásvezérlési rendszerünk révén tökéletes fóliakompenzáció érhető el, ami biztosítja a tekercs hibátlan lecsévélését.

Bővebben
martini hffs spaghetti packaging fcard sol

Tökéletes lezárási megoldások

A tökéletes lezárást a hőmérséklet mérése és szabályozása során alkalmazott mesterséges intelligencia révén érjük el. Érzékelőink a hegesztőpofa közvetlen közelében is elhelyezhetőek. A méréseknél fellépő zavarok kompenzálása szabadalmaztatott automatikus szűrőbeállítási technológiánk használatával történik.

Bővebben
box forming line fcard sol

Optimalizált dobozlezárási megoldások

Ahhoz, hogy a környezetbarátabb ragasztók alkalmazása során megőrizhessük a ragasztás sértetlenségét, pontosság és alapos minőség-ellenőrzés szükséges. Egy robotalapú megoldás rugalmasságát kínáljuk a fenntarthatóbb másodlagos csomagolások létrehozásához.

Bővebben
zero touch fcard sol

Több anyag kezelésére alkalmas megoldások

Az általunk kínált integrált robotikai megoldás speciális célú befogókkal rendelkezik, amelyek számos szabálytalan papírcsomagolási forma, porózussági szint és kényes tárgy biztonságos kezelésére is alkalmasak.

Bővebben