Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Alkalmazások

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Alkalmazások

Fedezze fel a rövid, könnyen olvasható cikkeket tartalmazó könyvtárunkat, amely a különféle automatizálási kihívások megoldásait, továbbá a keresések leegyszerűsítésére szolgáló termékjavaslatokat tartalmaz. Ez a fejezet több évtized tapasztalatait tartalmazza, melyek segítséget nyújthatnak a géptervezők számára, hogy hatékony gyártórendszereket tudjanak tervezni és megvalósítani.

Ezekben a cikkekben számos olyan technikát tárgyalunk, amelyek segítenek megoldani az automatizálási problémákat, továbbá segítséget nyújtanak az olyan termékek kiválasztásában, melyek adott géptípusokat támogatnak. Keresse meg azokat a témákat, melyek felhasználásával versenyképes projekteket tud létrehozni.

hmlv category page images 2 fcard sol

Kis mennyiségű, változatos termékek csomagolása

A kis mennyiségű, változatos termékekre (HMLV) vonatkozó csomagolási modellek annak eredményeként jöttek létre, hogy a fogyasztók egyre nagyobb változatosságot várnak el a termékektől. Ahhoz, hogy megbirkózhasson ezekkel a kihívásokkal, áttekintést adunk néhány gyártósorvégi csomagolásra irányuló megoldásunkról.

Bővebben
oee me fcard peop

Érintésmentesség a munkaerő biztonsága érdekében

A munkatársaknak nem kell többé nehéz súlyokat emelgetniük és unalmas, ismétlődő feladatokat végezniük, ezáltal ők maguk fognak nagyobb hozzáadott értéket jelenteni, hiszen azt csinálják majd, amiben igazán jók. Tekintse meg megoldásainkat, amelyekkel védelmet nyújthat a dolgozóknak és optimalizálhatja a termelést is.

Bővebben
food crime scene newspri misc

Érintésmentesség a minőség biztosításához

Az érintésmentes megoldások egységes minőséget eredményeznek! Minőségbiztosítási megoldásaink olyan innovatív automatizáción és robotikán alapulnak, amelyek hatékonyan oldják meg az olyan kihívásokat, mint az emberi beavatkozás megszüntetése.

Bővebben
omron black microhawk-inspection-lids fcard sol

Kódolvasók és RFID-termékek

A hatékony logisztikai szervezés egyik fő akadálya a nem egységes azonosítás és ezáltal a korlátozott nyomonkövethetőség problémája. Kódolvasó és RFID-termékeink gazdag választékában biztosan talál megoldást nyomonkövetési nehézségeinek megoldásához.

Bővebben
code quality verification landing page 736px sol

Kódminőség-ellenőrzés

A kódminőség a legfontosabb folyamatparaméter egy megbízható nyomonkövetési rendszer biztosításához. Magától értetődő elvárás, hogy a nyomonkövetési adatok mindegyike, mindenkor olvasható legyen.

Bővebben
load&unload page images 2 fcard sol

Berakodási és kirakodási folyamat

Ahhoz, hogy átalakítsa gyártósorait, először is optimalizálnia kell a berakodási és kirakodási folyamatait. Emellett azt is fel kell mérnie, hogy mindez milyen hatást gyakorol az operatív tevékenység hatékonyságára a vállalat, a gyártósor és az egyes gépek szintjén.

Bővebben
traceability fhv7-eye fcard en sol

Lézeres jelölés

A lézeres jelölés a legtartósabb jelöléseket és a legkönnyebben olvasható kódokat biztosítja, amelyek az alkatrészek azonosíthatóságát a termék teljes életciklusa alatt garantálják.

Bővebben
traceability landing page barcode sol

Nyomonkövetési megoldások

A nyomonkövethetőség létfontosságú egy márka védelme szempontjából, emellett értékes információkkal szolgálhat a folyamatok javításához is. A nyomon követés, a visszakövetés és az ellenőrzés terén szerzett jelentős tapasztalatainkat felhasználva segítünk a gyártóknak olyan stabil rendszerek kiépítésében, amelyek védik és javítják a folyamatokat – nemcsak ma, hanem a jövőben is.

Bővebben
ecommerce ready fcard sol landingpage banner 1920x700 sol

Kezdetét veszi az e-kereskedelem

Az e-kereskedelem virágzik. Az internet évek óta egyre magasabb szintre emeli a fogyasztók elvárásait, ami megnövelte a rugalmas és megbízható kézbesítési rendszerek iránti keresletet.

Bővebben
traceability communication fcard en sol

Kommunikáció és megvalósítás

A nyomonkövethetőség lényege a megbízható adatgyűjtés a gyártás minden egyes szakaszában, a gyártás hatékonyságának veszélyeztetése nélkül. A kihívást a megbízható adatgyűjtés minimális kivitelezési költségekkel történő megvalósítása jelenti.

Bővebben