Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Gyors és biztonságos szállítás az üzemcsarnokban

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Flexible Manufacturing
automation blog
Applications

Gyors és biztonságos szállítás az üzemcsarnokban

Közzétéve: 2021. január 18. hely: Flexible Manufacturing

Megnövelt hatékonyság és problémamentes anyagszállítás: az OMRON önjáró mobilrobotjaival automatizálja az anyagszállítást a Philips az osztrák üzemcsarnokában.
Jaqueline, Chiara és Sepp már két éve foglalkozik a belső anyagmozgatással a Philips Austria GmbH Klagenfurtban található gyárában. Azonban egyikük sem mondható hétköznapi munkaerőnek, hiszen mindhárman önjáró mobilrobotok. A robotkollégák a nevüket is a jobb fogadtatásuk érdekében kapták. Az OMRON LD mobilrobotokat az OMRON egyik partnerének, az EM Technologies megoldásaival kombinálva használják.
A manuális szállítási folyamatokról a mobilrobotokra való áttérés a Philips átfogó modernizációs tervének része. A Factory 4.0 program keretein belül a vállalat lépésről lépésre áttér a LEAN gépesítésre; a termelési és az irodakörnyezet digitalizálására; a karbantartás- és minőség-előrejelzésre; valamint az automatizált munkafolyamatokra. Az egyes projektek elsődleges célja pedig az intelligens gyártás támogatása.

Szépségápolás haj- és szakállvágókkal

Az 1881-ben, Hollandiában alapított Philips világszerte több mint 73 000 alkalmazottat foglalkoztat, akik közül mintegy 300-an dolgoznak az ausztriai Klagenfurtban. Itt található ugyanis a világszerte a szépségápolással foglalkozó öt Philips szakértői központ egyike.A klagenfurti Philips gyár többek között évente több mint 23 millió lineáris vágóelemet állít elő haj- és szakállvágó készülékekhez. A szakállvágók az ún. Lift & Trim rendszert használják: a szőrszálakat először egy speciális tartozék megemeli, majd azokat egyenesre vágja a kettős élű rozsdamentes acélpengékkel.
A cél: időtakarékosság, hatékonyságnövelés és a munkavállalók képességeinek jobb kihasználása. A klagenfurti üzemben hosszú éveken keresztül gépkezelők végezték a vágóeszközök szállítását. Ez azonban időigényes és körülményes, így az automatizálással levettük a terhet a munkavállalók válláról, és optimalizáltuk az átfogó berendezéshatékonyságot (OEE). A munkavállalóknak pedig több ideje marad a kreatívabb, és összetettebb feladatok elvégzésére.

Kapcsolódó termékek

Tovább információk az önjáró mobilrobotokról

Tudjon meg még többet LD-60/90 mobilrobotunkról (tcm:395-80433)

Vegye fel a kapcsolatot az Omron szakembereivel

Van bármilyen kérdése vagy szeretne személyes tanácsadást kapni? Forduljon szakembereink egyikéhez.
  • Omron Europe

    Omron Europe