Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Rugalmas gyártás roadshow: Európa-szerte a jövő gyára

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Flexible Manufacturing

Rugalmas gyártás roadshow: Európa-szerte a jövő gyára

Közzétéve: 2022. június 16. hely: Flexible Manufacturing

Mi történne, ha láthatná, érezhetné és megérinthetné a jövő gyárát? Mi szükséges a rugalmas, hatékony és fenntartható termelés megvalósításához? Ez a gondolat áll az OMRON egyedülálló, Európát idén bejáró Rugalmas gyártás roadshow mögött. A roadshow exkluzív bemutatókat kínál olyan ember-gép-együttműködésen alapuló megoldásokról, amelyeket méretük és méretarányuk miatt a gyárakon kívül általában nem láthatunk. 

A rugalmas és intelligens termelési fejlesztéseket lehetővé tevő roadshow bemutatói számos gyakorlati megoldást mutatnak be a jövő gyárai tekintetében. Az első eseményre 2021 decemberében került sor az OMRON Autonóm Mobil Robotok Automatizálási Központjában, a franciaországi Annecyben. 2022 első felében a turné már eljutott Milánóba, Barcelonába és az északi országokba, azután pedig továbbutazik az Egyesült Királyságba.

Amellett, hogy a látogatók megtapasztalhatnak egy valódi rugalmas gyárat, lehetőségük nyílik beszélgetni az OMRON és a rendszerintegrátorok szakértőivel, akik gyakorlati, valós tippeket adnak az OMRON automatizált megoldásainak a szélesebb termelési ökoszisztémába való zökkenőmentes integrálásához. 

A gyártókat napjainkban érintő legfontosabb kihívások közé tartozik a munkaerőhiány, az energiafogyasztás csökkentése és az OEE javítása. A helyi rendezvényeken az ügyfelek valódi benyomást szerezhetnek a jövő rugalmas gyártórendszereiről. A cél az, hogy a gyártókat arra ösztönözzük, hogy lássák, mi minden lehetséges a gyártósorukon, és így létesítményeik az elkövetkező években is agilisak maradhassanak.

A jövő gyárában a raklapozás, a szállítás és a nyomon követhetőség igényeinek kielégítése érdekében nagyszabású, ember és gép közötti együttműködésen alapuló ipari automatizálási megoldások kerülnek bemutatásra, beleértve a teljesen autonóm mobil robotokat, valamint rugalmas raklapozás és raklap-lepakolás, a gépi képfeldolgozás és a nyomon követhetőség megoldásait, amelyek zökkenőmentesen és biztonságosan működnek együtt.

„Ez valóban csapatmunka volt, és nagyon örülök az egyes rendezvényeken kapott pozitív visszajelzéseknek” – mondta Eduardo de Robbio, az OMRON Europe robotikai üzletfejlesztési igazgatója. „Ahogy azt el lehet képzelni, a bemutatók megtervezésétől és megépítésétől kezdve a megfelelő helyszínek megtalálásáig és a logisztika megszervezéséig ez egyedülálló élmény volt csapatunk és partnereink számára”, folytatja de Robbio. „Azonban mindenképpen sikeres volt, és nagyon büszke vagyok arra, hogy a legdinamikusabb, ember és gép közötti együttműködésen alapuló automatizálási megoldásaink közül néhányat most először tudtunk kivinni a gyárból és az európai körúton megmutatni.”

Vegye fel a kapcsolatot az Omron szakembereivel

Van bármilyen kérdése vagy szeretne személyes tanácsadást kapni? Forduljon szakembereink egyikéhez.
  • Omron Europe

    Omron Europe