Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az önjáró robotok biztonsági elemzése (AMR)

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az önjáró robotok biztonsági elemzése (AMR)

Az önjáró mobilrobotok minden nappal egyre nagyobbak, nehezebbek, összetettebbek és még inkább önjáróak. Együttesen a gépgyártókat, az integrátorokat és a felhasználókat egyaránt teljesen új biztonsági kihívások elé állítják.

Hogy segítsünk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal, biztonsági szolgálati tanácsadóink segítségére lehetnek a mobilalkalmazásokkal kapcsolatban – a tervezési szakasztól kezdve egészen a meglévő rendszerekbe való integrálásig.

A mobil megoldások (például az LD és HD sorozat) gyártójaként szerzett tapasztalatunk, valamint a biztonság terén szerzett széles körű ismereteink (többek között az ISO 3691-4 szabvány) ötvözésével segítjük Önt a folyamat minden egyes lépésével, a tervezési szakasztól kezdve a kockázatelemzésen, a tesztelésen és a hitelesítésen át egészen a végfelhasználói igényekig.

Az ipari környezetbe integrált önjárórobot-rendszerek esetében bizonyos kockázatokkal jár, amikor az új technológia kölcsönhatásba lép a dolgozókkal és a meglévő eszközökkel. Biztonsági szolgálati tanácsadóink segítenek az Ön specifikus alkalmazásának megtervezésében, hogy az megfeleljen a vonatkozó szabványoknak, ezáltal pedig lehetővé teszik, hogy az alkalmazás a teljes élettartama során biztonságos legyen, és a megfelelőségi előírásoknak is eleget tegyen.

Tudta, hogy az új ISO 3691-4 szabvány egyedi követelményeket is magában foglal a mobilrobotok és egyéb szerkezetek közötti távolságra vonatkozóan? Támogatásunk igénybevételével részletesen meghatározhatja alkalmazását, és elkerülheti, hogy módosítania kelljen a teljes elrendezést a megoldás telepítése után.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a berendezésbiztonsággal kapcsolatos konzultációért

Hogyan működik

Biztonsági szolgálati tanácsadóink már az alkalmazástervezési folyamat legelső szakaszától részt vesznek a munkában, így a tervek felülvizsgálata mellett a mobilegységek integrálásával járó, valamint az önjáró mobilrobotok útvonalain előforduló kockázatok csökkentésére vonatkozó stratégiákat is biztosítanak.

Ez a támogatás a következőket nyújthatja Önnek:

  • AMR application design review as per ISO 3691-4

  • Layout design review and zones identification according to ISO 3691-4

  • Design calculations / estimations, especially in applications moving heavy loads

  • Risk Assessment, considering the requirements of EN ISO 3691-4, other applicable technical standards and the Machinery Directive

  • Testing

  • Validation of the solution, both at the factory or on the site

  • CE Health Check (CEHC)