Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Biztonsági szolgáltatások

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Gépbiztonság, minden szinten

Az Omron gépbiztonsági megoldások széles választékát kínálja, amely így lefedi az egyedi, kisebb vállalatok és a több helyszínen működő nemzetközi vállalatok igényeit is. Egységes megközelítésünkben a regionális és nemzetközi jogi előírások betartása mellett marad kapacitásunk az Ön gépbiztonsági előírásai globális alkalmazásának bevezetésére is.

Jobb produktivitás. Az új, funkcionális gépbiztonsági szabványok lehetővé teszik, hogy ha közbeavatkozás vagy hozzáférés szükséges, nem kell mindig feltétlenül leállítani a berendezéseket. Gépbiztonsági vezérlési megoldásaink a legújabb gépbiztonsági technikákra épülnek, így a lehető legbiztonságosabb megoldás kiválasztása mellett csökkenteni lehet az újraindítások okozta késedelmet és így elkerülhetjük az esetleges anyagveszteséget is.

Konzultáció igénylése

Customer Cases

A gépek biztonságának biztosítása hosszú folyamatot ölel fel

A gépek biztonsága nem csupán valamiféle pillanatkép: ez egy olyan folyamat, amely a gépek teljes életciklusát lefedi, a tervezéstől kezdve az üzembe helyezésig és az üzemeltetésig, a módosítást és a karbantartást is beleértve. Vállalatunk az alábbi gépbiztonsági szolgáltatásokat nyújtja:

Safety pfm fcard misc

Cobot nyomás- és erőmérés (PFM)

Amikor egy kollaboratív robotrendszer a teljesítmény- és erőkorlátozás (PFL) funkciót alkalmazza kockázatcsökkentési módszerként, az érintkezési események során fellépő valós erő- és nyomásértékek hitelesítése szükséges.

Bővebben
Safety amr fcard misc

Az önjáró robotok biztonsági elemzése (AMR)

Az önjáró mobilrobotok minden nappal egyre nagyobbak, nehezebbek, összetettebbek és még inkább önjáróak. Együttesen pedig a gépgyártókat, az integrátorokat és a felhasználókat egyaránt teljesen új biztonsági kihívások elé állítják.

Bővebben
icon safetyservices cehc 420x200 prod

Gépek CE állapot-felmérése (CEHC)

A szállítás előtt észlelt nem megfelelés kimutatható mértékben csökkenti a költségeket. Továbbá hozzájárul a gyors géptelepítéshez és a korábbi termeléskapacitáshoz.

Bővebben
icon safetyservices mra 420x200 prod

Gépek kockázatértékelése (MRA)

Segítünk teljesíteni kötelezettségeit, és elvégezni a berendezés törvény által előírt kockázatelemzését. Részletes értékelési jelentésünk segítségével azonosítjuk, hogy melyik berendezés jelent veszélyt és hol van szükség további lépésekre.

Bővebben
icon safetyservices csd 420x200 prod

Biztonságos tervezés koncepciója (CSD)

A Biztonságos tervezés koncepciója kulcsfontosságú, igen hatékony lépés a berendezéssel kapcsolatos kockázatok csökkentése érdekében. Amennyiben Ön rendelkezik a szükséges erőforrásokkal, újra ellenőrizheti berendezéseit a mi professzionális útmutatásunk mellett.

Bővebben
icon safetyservices cem 420x200 prod

Hivatalos CE-jelölés (CEM)

Csapatunk tagjai igen jártasak minden, a CE-jelöléshez kapcsolódó folyamatban. Mi az egész folyamat zökkenőmentes és hatékony lebonyolításáról gondoskodunk, továbbá biztosítjuk, hogy a CE-jelöléssel ellátott berendezés már jogilag is használható.

Bővebben
icon safetyservices est 420x200 prod

ESPE Leállásidő tesztelés (EST)

Meghatározzuk a berendezés hivatalos leállási idejét, majd kiszámítjuk és hitelesítjük a berendezés mozgó alkatrészeihez való hozzáférést megkadályozó biztonsági eszközök pozícionálását.

Bővebben
safetyservices sat 420x200 icon

Kiegészítő ellenőrzések (SAT és MNC)

Alakítsa berendezésbiztonság-megfelelési stratégiáját csapata szakértelméhez és erőforrásaihoz, és egészítse ki mindezt a tőlünk érkező szakértelemmel. Így omptimalizálhatja üzleti hatékonyságát.

Bővebben

Ingyenes Gotcha Stick igénylése

A „Gotcha Stick” biztonsági mérőeszköz egy négy szegmensből álló rúd, amelynek egyik oldalán az európai metrikus, a másik oldalán pedig az angolszász mértékegységek szerepelnek. A Gotcha Stick a legegyszerűbb mód annak ellenőrzésére, hogy a védőrácsok nyílásai lehetővé teszik-e, hogy a rajtuk átnyúló személyzet hozzáférhessen a rácsok mögött lévő veszélyekhez.

  • Az ISO 13857 szabványnak való megfelelés

    Az ISO 13857 szabványon alapuló méreteknek való megfelelés a max. 20 mm-es nyílásokra vonatkozóan.

  • Megfelelés az ANSI szabványoknak

    Az ANSI B65-1 és ANSI/SPI B1 szabványokon alapuló méreteknek való megfelelés a max. 49 mm-es nyílásokra vonatkozóan.

  • Egyszerű használat

    A Gotcha Stick a legegyszerűbb mód annak ellenőrzésére, hogy a védőrácsok nyílásai lehetővé teszik-e, hogy a rajtuk átnyúló személyzet hozzáférhessen a rácsok mögött lévő veszélyekhez.

Ingyenes Gotcha Stick igénylése

Szolgáltatások és támogatás

virtual assistance woman services fcard comp

Maradjon kapcsolatban az OMRON virtuális segítségnyújtási szolgáltatásaival

Az OMRON virtuális segítségnyújtása távtámogatási megoldás, amely egyszerű, gyors és biztonságos műszaki támogatást és tanácsadást nyújt. A virtuális segítségnyújtás kiterjesztett valóság (augmented reality) technológiával segíti a legjobb gépezetek megtervezését a problémák bárhol a világon történő azonosítása és megoldása mellett.

Bővebben
robot human fist bump fcard misc

Képzési szolgáltatások

Frissítse ismereteit az ipari automatizálással kapcsolatban. Bővítse tudását, hogy eleget tehessen az adott iparág követelményeinek

Bővebben
engineer robot programming fcard prod

Robotikai szolgáltatások

A működési idő az integrált robotikai szolgáltatások kritikus tényezője. Robotikai specialistákból álló csapatunk elkötelezetten dolgozik azon, hogy a telepített termék megfelelően működjön teljes élettartama során.

Bővebben