Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON bemutatja a VT-X850-et

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON bemutatja a VT-X850-et: A legfejlettebb 3D CT AXI megoldást, amely megfelel a kritikus fontosságú ellenőrzési igényeknek

Az OMRON, az ipari automatizálási technológia egyik globális vezetője, bemutatja a VT-X850-et, egy 3D-s, számítógépes tomográfiás automatikus röntgenes ellenőrzési (3D CT AXI) megoldást, amelyet az elektromos járművek (EV) és az elektronikai gyártás kritikus fontosságú ellenőrzési igényeinek kielégítésére terveztünk.

A VT-X850 a nagy, bonyolult és sűrű anyagok vizsgálatának összetettségére kínál megoldást az innovatív kialakítást és a legújabb technológiákat ötvözve. A nagyfeszültségű röntgencső és a mesterséges intelligencia (MI) integrálásával a VT-X850 nagy sebességet, pontosságot és egyszerű használatot biztosít. Az új VT-X850 röntgenes megoldás javítja az összeszerelési modulok ellenőrzési folyamatát, elsősorban a csatlakozók és az elektromos eszközök hengertöltésére összpontosítva, különös tekintettel a hézagok vagy a nem megfelelő forrasztás észlelésére.

„Az volt a célunk, hogy olyan megoldást hozzunk létre, amely nem csupán a műszaki kihívásokra ad választ, hanem minden szakértői szinten lehetővé teszi a szakemberek számára a hatékony ellenőrzések elvégzését” – mondta Kevin Youngs, az OMRON Europe ellenőrzési rendszerekért felelős részlegének EMEA értékesítési vezetője. „A VT-X850 kiemeli az OMRON elkötelezettségét az innováció iránt, amely ötvözi a technológiai kifinomultságot a felhasználói hozzáférhetőséggel.”

A VT-X850 főbb jellemzői:

Nagyobb sebesség és ismétlési képesség: az akár 160 kV-os nagyfeszültségű röntgencső stabil, tiszta képeket biztosít rövidebb idő alatt, még az olyan összetett anyagok esetében is, mint a hűtőbordák vagy az alumíniumöntvények.

Nagy és nehéz modulok kezelése: a kialakítása révén 335 mm magasságú és 40 kg tömegű modulokat képes kezelni, így széles körű alkalmazhatóságot és sokoldalúságot biztosít.

Mi-alapú ellenőrzés: az MI-alapú binarizáció kiváló képfeldolgozást biztosít, így a VT-X850 felhasználóbarát megoldást kínál a különböző műszaki szakértelemmel rendelkező személyek számára.

Automatikus forrasztás- és hézagérzékelés: az innovatív kialakítás miatt már nincs szükség manuális beállításokra, így pontos és hatékony ellenőrzéseket tesz lehetővé speciális képzettség nélkül.

A felhasználói élmény javítása

A VT-X850 kihúzható kialakítása egyszerű karbantartást és a röntgencső kézi emelővel történő cseréjét teszi lehetővé. Az egységet kifejezetten úgy terveztük, hogy megfeleljen az összetett és kemény anyagok vizsgálatával kapcsolatos egyre növekvő igényeknek, különösen a növekvő EV-piacon.

„Ahogyan az EV-piac folyamatosan növekszik, a pontos, hatékony és felhasználóbarát elllenőrzési megoldások iránti igény kulcsfontosságúvá válik” – tette hozzá Kevin Youngs. „A VT-X850 ideális olyan gyártók számára, akik kifogástalan minőség-ellenőrzést szeretnének, miközben könnyen kezelhetik a különböző anyagok és alkatrészek összetettségét.”

Kapcsolódó termékek

VT-X850

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon