Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: A 2023-as Good Design Award nyertese: Új OMRON V460-H intelligens DPM olvasó fejlett Ethernet csatlakoztathatósággal

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

A 2023-as Good Design Award nyertese: Új OMRON V460-H intelligens DPM olvasó fejlett Ethernet csatlakoztathatósággal

Az OMRON, az ipari automatizálás globális vezető gyártója bemutatta az új V460-H Intelligens ipari közvetlen alkatrészjelölés (DPM) olvasót. Ez a robusztus kézi leolvasó fejlett dekódolási teljesítményt nyújt, miközben Ethernet hálózati kapcsolatot kínál a mai dinamikus gyártási és logisztikai ágazatok igényeinek kielégítésére.

Az új V460-H egyike annak az öt OMRON terméknek, amelyek elnyerték az idei Good Design Award díjat, egy éves globális formatervezési díjat, amelynek célja az életminőség javítása és a társadalmi kihívások kezelése a formatervezésen keresztül. Ez a termék az OMRON gyakorlatias, de technológiailag fejlett megoldások iránti elkötelezettségét testesíti meg.

Az autóipar kézi folyamataihoz igazítva, például a motorok és erőátviteli rendszerek gyártósoraihoz, a V460-H kézi kódolvasó kiemelkedően teljesít a nyomonkövethetőségi folyamatokban. Ergonomikus kialakítása minimalizálja a csukló megerőltetését, míg visszacsatolási rendszere – csipogással, rezgésekkel és erős jelzőfénnyel – megkönnyíti a leolvasási eredmények ellenőrzését.

v460-h dpm fcard b prod

A V460-H DPM-olvasó a WebLink konfigurációnak köszönhetően gyors és egyszerű beállítást tesz lehetővé. A folyadéklencsés autofókusz optikája és a Time-of-Flight (ToF) érzékelő biztosítja a gyors és sokoldalú képalkotást, amely kulcsfontosságú követelmény a bonyolult gépalkatrészeket, sorozatgyártású alkatrészeket és az elektronikus részegységeket érintő alkalmazásokban.

A V460-H kiterjesztett olvasási tartományt kínál a közvetlen érintkezéstől a jelentősen tág 254 mm-es [10”] tartományig. Alternatív többszínű világítási konfigurációinak köszönhetően ideális választás változó fényviszonyok között. A hallható, haptikus/rezgő és többirányú vizuális jelzések kombinációja azonnali és intuitív visszajelzést biztosít, miközben csökkenti a potenciális működési hibákat.

A V460-H az ellenálló képességet szem előtt tartva készült, és IP65-ös védettségű. Megfelel az IEC-60068-2-31 szabványnak a leejtés- és zúzásállóság, valamint az ISO-16750-5 szabványnak a vegyszerállóság tekintetében. A modern csatlakozási funkciók, mint például a teljes Power over Ethernet (PoE) és az Ethernet TCP/IP, EtherNet/IP és PROFINET támogatása, megerősítik a készülék hasznosságát az intelligens és hálózatba kapcsolt működést előnyben részesítő iparágak számára.

Az OMRON nagy örömmel fogadta a V460-H zsűri értékelését a nemrégiben megrendezett 2023 Good Design Awards díjátadón. A zsűri tagjai elismerően nyilatkoztak arról a mélyreható elemzésről, amely a hatékonyságot akadályozó és a kézi feladatoknál a munkaterhelést növelő tényezők vizsgálatára irányult. Tervezési elemei áthidalják az eszközök és az emberi érzékszervi tapasztalatok közötti szakadékot, és zökkenőmentesen illeszkednek az egyedülálló nyolcszögletű keretbe. Ennek eredményeként egy olyan termék jön létre, amely nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is megnyerő.

Fedezze fel a V460-H intelligens DPM-olvasót

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon