Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON 2022-ben továbbra is a világ 100 leginnovatívabb vállalata közé tartozik

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON 2022-ben továbbra is a világ 100 leginnovatívabb vállalata közé tartozik

Világviszonylatban beválasztották az OMRON-t a 100 leginnovatívabb vállalat közé 2022-ben is, így immár sorozatban hatodszor részesültek ebben az elismerésben.

A globális információs szolgáltatásokkal foglalkozó Clarivative vállalat 2022-ben sorozatban immár hatodszor választotta be az OMRON-t a világ 100 leginnovatívabb vállalata közé. A Clarivate a szabadalmaztatott szellemi tulajdonok és egyéb szabadalmi adatok alapján állította össze annak a 100 vállalatnak listáját, amelyen a világ leginnovatívabbjai és kutatóintézetei szerepelnek. Az elismerés odaítélése egy párhuzamos megközelítésen alapul. Az egyik szempont azon innovatív szervezeteket gyűjti össze, amelyek a feltalálói tevékenységek mennyisége alapján megfelelnek a minősítési követelményeknek. A másik szempont pedig az egyes találmányokat értékeli, majd négy tényező alapján osztályozza: hatás, siker, globalizáció és műszaki megkülönböztető képesség. Az OMRON mind a négy követelmény, különösképpen a műszaki megkülönböztető képesség esetében magas minősítést kapott.

Az OMRON ezen a területen tett kezdeményezései közé tartozik az Innovation Exploring Initiative Headquarters (Innovációfelfedezési kezdeményezések főhadiszállása) és az OMRON SINIC X Corporation. Az Innovation Exploring Initiative Headquarters egy vállalatszintű, a szervezeti tudás iránti társadalmi igények által hajtott innovációs program, amely megerősíti az új értékek teremtésére szolgáló kapacitást. Az OMRON SINIC X Corporation az élvonalbeli kutatások, többek között vezető nemzetközi konferenciákon tartott előadások révén gyorsítja fel „a közeljövő terveinek” létrehozását. Az OMRON emellett a szellemi tulajdonnal kapcsolatos stratégiákat üzleti és K+F stratégiákkal ötvözi, miközben világszerte népszerűsíti a szellemi tulajdonnal kapcsolatos tevékenységeket.

Bővebben a 2022-es év 100 leginnovatívabb vállalatának járó elismerésről

A Clarivate a szabadalmi adatok segítségével elemzi a szellemi tulajdonnal kapcsolatos trendeket, és ezek alapján választják ki évente a világ 100 leginnovatívabb vállalatát és intézetét. A Clarivate a világ 100 leginnovatívabb vállalatát elismerő eseménye 2022-ben tizenegyedik alkalommal került megrendezésre. A vállalatok elismerésének alapját az alkalmasság bizonyítása, a következetesség, valamint az új értékek megteremtését és a leleményesség szemléltetését övező kreativitás mellett az innováció terén képviselt, az elvárásokat messze túlszárnyaló kiválóság képezi. Mindezek a Derwent World Patents Index™ adatbázisból, azaz a világ legátfogóbb, részletes szabadalmi információkkal rendelkező adatbázisából származó pontos és objektív adatokon, valamint független elemzési szabványokon alapulnak.

A részletekért látogasson el a következő oldalra: clarivate.com/top-100-innovators

Annak érdekében, hogy továbbra is hozzájárulhasson egy jobb társadalom kiépítéséhez, az OMRON elkötelezett marad amellett, hogy innovatív termékeit az üzleti és K+F csapataival szoros együttműködésben hozza létre.

Tudjon meg többet az OMRON technológiai és K+F kezdeményezéseiről: omron.com/global/en/technology

Az OMRON vállalatról

Az OMRON vezető szerepet tölt be a világ automatizálási iparágában, amely az „érzékelés és vezérlés + gondolkodás” leírással összegezhető kulcstechnológiáján alapul. Az OMRON tevékenységi körei az üzletágak széles skáláját lefedik, az ipari automatizálástól kezdve az elektromos alkotórészeken, a szociális rendszereken és az egészségügyi ellátáson át a környezetvédelmi megoldásokig. Az 1933-ban alapított OMRON világszerte hozzávetőlegesen 30 000 embert foglalkoztat, körülbelül 120 országban és régióban tudja biztosítani a termékeit és szolgáltatásait. További tudnivalókért látogasson el az OMRON weboldalára: http://industrial.omron.eu.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon