A TM sorozatú kollaboratív robotok elősegítik az ipar emberi és gépi dolgozói közötti harmonikus együttműködést | Omron, Magyarország

Bejelentkezés

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Jelszó módosítása

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Adatvédelmi irányelvek">

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: A TM sorozatú kollaboratív robotok elősegítik az ipar emberi és gépi dolgozói közötti harmonikus együttműködést

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

A TM sorozatú kollaboratív robotok elősegítik az ipar emberi és gépi dolgozói közötti harmonikus együttműködést

Az Omron bejelentette a feldolgozóipar emberi és gépi dolgozói közötti harmonizációt elősegítő TM sorozatú robotcsaládjának globális piacra kerülését.

A TM kollaboratív robotok különböző képfeldolgozási funkcióival és egyszerű, intuitív programozási környezetének segítségével lehetővé tesszük a biztonságos, rugalmas és kollaboratív együttműködést a gyártási környezetekben ember és gép között.

A változó fogyasztói trendek továbbra is rövidebb életciklust eredményeznek a termékeknél, a gyártóknak így fel kell készíteni gyártósoraikat a gyakori termékváltás által támasztott igények kielégítésére. Továbbá, mivel a munkaerőhiány egyre inkább valós problémát jelent, a cégek az egyszerűbb, monoton feladatok automatizálására törekszenek, annak érdekében, hogy az emberi dolgozókra inkább a kreatív feladatok elvégzését bízhassák.

TM sorozatunk egyedi megoldást kínál a robotok egyszerű telepítésére, az olyan munkák automatizálásához, mint az összeszerelés, pick&place és a vizsgálat. A TM sorozat piacra kerülésének részeként bemutatunk egy „mobilitásra kész” típust is, amely gördülékenyen beépíthető a piacvezető LD sorozatú autonóm mobil robotba. A felhasználók ezáltal automatizálhatják az összetett feladatok, például a válogatás és a tálcára vagy konténerre helyezés elvégzését, és összekapcsolhatják a gyártási folyamatokat az autonóm mobil robotokkal.

Bemutatjuk 12 TM sorozatú robotunkat, az alábbi specifikációkkal.

  • Karhossz: 700 mm, 900 mm, 1100 mm, 1300 mm
  • Terhelhetőség: 4 kg, 6 kg, 12 kg, 14 kg
  • Tápellátás: AC, DC
  • A SEMI S2 szabvány biztonsági előírásainak megfelelő, illetve annak meg nem felelő típusok

A TM sorozatú kollaboratív robotok három főbb jellemzője:

  • Rövidebb programozási idő az intuitív programozási felületnek köszönhetően: A hagyományos ipari robotokéhoz képest rövidebb telepítési és üzembe helyezési idő. A folyamatábra-alapú intuitív programozási felület és az egyszerű betaníthatóság szinte egyáltalán nem igényel a robotok programozásában szerzett korábbi tapasztalatot.
  • Beépített képfeldolgozó rendszer a robotkaron a gyorsabb üzembe helyezésért: A TM sorozat tagjait beépített képfeldogozó rendszerrel és integrált megvilágítással szerelték fel, hogy a felhasználók széles látószögben is képesek legyenek a tárgyak képének rögzítésére. A robotrendszert ezen kívül mintafelismerés, kódolvasás és színazonosítás képérzékelő-funkciókkal is ellátták, így a vizsgálati, mérési és válogatási feladatok rendkívül egyszerűen, már az első használatkor beállíthatók.
  • Megfelelnek az összes ember és gép közötti kollaborációs biztonsági szabványnak, így rövidebbé válik a beszerelési idő: M sorozatú robotok megfelelnek az összes ember és gép közötti együttműködésre vonatkozó biztonsági szabványnak, és biztonságosan működtethetők emberek közelében, a hagyományos ipari robotok alkalmazásához szükséges biztonsági kerítés nélkül, amely jelentős mértékben csökkenti a beszerelési időt. (Megfelelnek az ipari robotokra vonatkozó ISO10218-1 és a kollaboratív ipari robotokra vonatkozó ISO10218-1 szerinti biztonsági előírásoknak)

A TM sorozatú kollaboratív robotok bevezetésével továbbra is lehetővé tesszük a biztonságos, rugalmas és kollaboratív együttműködést a gyártási környezetekben ember és gép között, és elősegíti az „innovative-Automation” elnevezésű, az emberek és gépek közti harmonikus együttműködést szolgáló innovatív gyártási kezdeményezés megvalósítását.

Kövesse az Omron Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon