Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: A TM sorozatú kollaboratív robotok elősegítik az ipar emberi és gépi dolgozói közötti harmonikus együttműködést

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

A TM sorozatú kollaboratív robotok elősegítik az ipar emberi és gépi dolgozói közötti harmonikus együttműködést

Az Omron bejelentette a feldolgozóipar emberi és gépi dolgozói közötti harmonizációt elősegítő TM sorozatú robotcsaládjának globális piacra kerülését.

A TM kollaboratív robotok különböző képfeldolgozási funkcióival és egyszerű, intuitív programozási környezetének segítségével lehetővé tesszük a biztonságos, rugalmas és kollaboratív együttműködést a gyártási környezetekben ember és gép között.

A változó fogyasztói trendek továbbra is rövidebb életciklust eredményeznek a termékeknél, a gyártóknak így fel kell készíteni gyártósoraikat a gyakori termékváltás által támasztott igények kielégítésére. Továbbá, mivel a munkaerőhiány egyre inkább valós problémát jelent, a cégek az egyszerűbb, monoton feladatok automatizálására törekszenek, annak érdekében, hogy az emberi dolgozókra inkább a kreatív feladatok elvégzését bízhassák.

TM sorozatunk egyedi megoldást kínál a robotok egyszerű telepítésére, az olyan munkák automatizálásához, mint az összeszerelés, pick&place és a vizsgálat. A TM sorozat piacra kerülésének részeként bemutatunk egy „mobilitásra kész” típust is, amely gördülékenyen beépíthető a piacvezető LD sorozatú autonóm mobil robotba. A felhasználók ezáltal automatizálhatják az összetett feladatok, például a válogatás és a tálcára vagy konténerre helyezés elvégzését, és összekapcsolhatják a gyártási folyamatokat az autonóm mobil robotokkal.

Bemutatjuk 12 TM sorozatú robotunkat, az alábbi specifikációkkal.

  • Karhossz: 700 mm, 900 mm, 1100 mm, 1300 mm
  • Terhelhetőség: 4 kg, 6 kg, 12 kg, 14 kg
  • Tápellátás: AC, DC
  • A SEMI S2 szabvány biztonsági előírásainak megfelelő, illetve annak meg nem felelő típusok

A TM sorozatú kollaboratív robotok három főbb jellemzője:

  • Rövidebb programozási idő az intuitív programozási felületnek köszönhetően: A hagyományos ipari robotokéhoz képest rövidebb telepítési és üzembe helyezési idő. A folyamatábra-alapú intuitív programozási felület és az egyszerű betaníthatóság szinte egyáltalán nem igényel a robotok programozásában szerzett korábbi tapasztalatot.
  • Beépített képfeldolgozó rendszer a robotkaron a gyorsabb üzembe helyezésért: A TM sorozat tagjait beépített képfeldogozó rendszerrel és integrált megvilágítással szerelték fel, hogy a felhasználók széles látószögben is képesek legyenek a tárgyak képének rögzítésére. A robotrendszert ezen kívül mintafelismerés, kódolvasás és színazonosítás képérzékelő-funkciókkal is ellátták, így a vizsgálati, mérési és válogatási feladatok rendkívül egyszerűen, már az első használatkor beállíthatók.
  • Megfelelnek az összes ember és gép közötti kollaborációs biztonsági szabványnak, így rövidebbé válik a beszerelési idő: M sorozatú robotok megfelelnek az összes ember és gép közötti együttműködésre vonatkozó biztonsági szabványnak, és biztonságosan működtethetők emberek közelében, a hagyományos ipari robotok alkalmazásához szükséges biztonsági kerítés nélkül, amely jelentős mértékben csökkenti a beszerelési időt. (Megfelelnek az ipari robotokra vonatkozó ISO10218-1 és a kollaboratív ipari robotokra vonatkozó ISO10218-1 szerinti biztonsági előírásoknak)

A TM sorozatú kollaboratív robotok bevezetésével továbbra is lehetővé tesszük a biztonságos, rugalmas és kollaboratív együttműködést a gyártási környezetekben ember és gép között, és elősegíti az „innovative-Automation” elnevezésű, az emberek és gépek közti harmonikus együttműködést szolgáló innovatív gyártási kezdeményezés megvalósítását.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon