Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON fenntarthatósággal kapcsolatos kezdeményezései

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON fenntarthatósággal kapcsolatos kezdeményezései

Az OMRON „Silver Class” minősítést kapott az S&P Global Fenntarthatósági Díjon, amelynek segítségével a világ legnagyobb vállalatainak fenntarthatóságát értékelik.

Az OMRON „Silver Class” minősítést kapott az S&P Global Fenntarthatósági Díjon. A világ legnagyobb vállalatainak fenntarthatóságát a 2022-es a Fenntarthatósági Évkönyvben értékelték. Az Egyesült Államokban található S&P Global a globális tőke- és árupiacokon a világ legfőbb szolgáltatója a társadalmilag felelős befektetési (SRI) elemzések és hitelminősítések területén. 

Az S&P Global nagyjából 7 500, világviszonylatban kiemelkedő céget értékel gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi szempontok alapján. 61 iparágban választja ki minden egyes iparág cégeinek felső 15%-át, melyeket fenntartható vállalatként jegyez be a 2022-es Fenntarthatósági Évkönyvbe a fenntarthatóság érdekében tett kiemelkedő kezdeményezéseikért (idén nyolcvanhárom japán vállalat került az évkönyvbe, köztük az OMRON). Azok a vállalatok, amelyek az S&P Global által értékelt, az iparágukban legjobban teljesítő vállalat pontszámának 1-5%-án belül teljesítenek, „Silver Class” kitüntetést kapnak (idén hét japán vállalat, köztük az OMRON is ilyen elismerésben részesült). 

Az OMRON ezúttal a környezetvédelmi, gazdasági és társadalmi kritériumok szempontjából egyaránt kiváló értékelést kapott. A környezetvédelmi dimenziót tekintve az OMRON egyre komolyabb erőfeszítéseket tesz azon kockázatok és lehetőségek elemzése érdekében, amelyeket a klímaváltozás gyakorolhat az üzleti tevékenységére. A releváns információkat az általa 2019 februárja óta támogatott TCFD* útmutatásainak megfelelően teszi közzé, a birtokában lévő környezetvédelmi adatok különböző készleteit pedig mindeközben független harmadik felek biztosítják. Az OMRON a gazdasági és társadalmi dimenzióban is előretör azáltal, hogy többek között az ellátási lánccal, a sokszínűséggel valamint a társadalmi integrációval kapcsolatos kezdeményezései közzétételével tovább fokozza átláthatóságát. 

A bejelentést követően Yue Liu, a Fenntarthatósági Hivatal ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „Örömmel tölt el, hogy az OMRON-t a világ egyik vezető fenntarthatósági minősítő szervezete „Sliver Class” minősítéssel tüntette ki. Különösen nagy megtiszteltetés számunkra, hogy nagyra becsülik a szén-dioxid-semleges társadalom megvalósítására irányuló erőfeszítéseink terén elért előrehaladást. Miközben az érdekelt felek elvárják a vállalkozásoktól, hogy nagyobb szerepet játsszanak a társadalom fenntartható fejlődésében, és egyre nagyobb ellenőrzésnek vannak kitéve, az OMRON továbbra is határozottan törekszik a fenntartható és jobb társadalom megvalósítására, mivel üzleti partnereivel közösen, az OMRON alapelveinek gyakorlatán keresztül kezeljük a társadalmi kérdéseket.” 

TCFD: az éghajlattal kapcsolatos pénzügyi közzétételekkel foglalkozó munkacsoport 

Az OMRON fenntarthatósággal kapcsolatos kezdeményezései

Az OMRON meghatározta anyagi fenntarthatósági kérdéseit, ideértve a fókuszterületeinken keresztül az üzleti úton megoldandó társadalmi kérdéseket, hogy üzleti alapítványunk megerősítésével válaszolhassunk az érdekeltek elvárásaira.

Az OMRON fenntarthatósággal kapcsolatos kezdeményezéseinek részleteit az integrált jelentésben és a fenntarthatósággal kapcsolatos weboldalon találja. 

Integrált jelentés 2021

Fenntarthatósággal kapcsolatos kezdeményezések

Bővebben az S&P Globalról

Bővebben a 2022-es Fenntarthatósági Évkönyvről 

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon