Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON bejárja Európát a rugalmas gyártást bemutató roadshowjával

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON bejárja Európát a rugalmas gyártást bemutató roadshowjával

A rugalmas gyártást bemutató roadshow egyedülálló útra indult Európa-szerte, amelynek keretében ember és gép közötti együttműködésen alapuló megoldások exkluzív kiállítását láthatjuk. A megoldások gyárakon kívüli megtekintésére azok mérete és léptéke miatt ritkán adódik lehetőség.

A roadshow több mint 600 m²-en zajló bemutatói számos olyan gyakorlati megoldásba nyújtanak betekintést a jövő gyárai számára, amelyek rugalmas és intelligens gyártási fejlesztéseket tesznek lehetővé. A roadshow decemberben indult az OMRON autonóm mobilrobotok automatizálási központjából, a franciaországi Annecyből, és 2022 első felében már eljutott Milánóba, Barcelonába és az északi országokba, majd az Egyesült Királyságba. A bemutató még ebben az évben további helyszínekkel egészül ki.

A helyi rendezvényeken a látogatók első kézből szerezhetnek tapasztalatot a nagyléptékű, ember és gép közötti együttműködésen alapuló ipari automatizálási megoldásokról, amelyeket a gyártókat érintő legfontosabb kihívásokra – például a raklapozás, a szállítás és a nyomon követhetőség – válaszul hoztak létre. 

A kiállításon látható az OMRON legerősebb, teljesen autonóm mobilrobotja, amely akár 1500 kg-os terhelés esetén is alkalmazható, valamint számos rugalmas raklapozási és autonóm anyagszállítási megoldás, ideértve a következőket:

  • szállítószalag a dobozok mobilrobotra való áthelyezéséhez;
  • OMRON TM kollaboratív robotok raklapozáshoz és raklapok leszedéséhez;
  • OMRON mobilrobotok;
  • MicroHAWK gépi képfeldolgozó megoldások nyomonkövethetőségi keretrendszerbe ágyazva.

flexible manufacturing roadshow barcelona b fcard event

Az OMRON megoldásai elősegítik az agilisabb és rugalmasabb gyártást, kevésbé támaszkodnak a manuális munkaerőre, csökkentik az energiafogyasztást és növelik az átfogó berendezéshatékonyságot, ezáltal a digitális korszakra nézve is jövőbiztosak. 

Mindegyik rendszer a természetes navigáció és a választható autonóm navigáció kombinációjával, IoT-megjelenítéssel, a gyártási folyamat egésze során teljes nyomon követhetőséget biztosító beépített szerializációval, valamint a vállalat intelligens Sysmac vezérlési platformjával rendelkezik. 

flexible manufacturing roadshow milan c fcard event

A rendezvényeken a rugalmas gyártás élő bemutatói mellett az OMRON rendszerintegrátor partnerei is részt vesznek, akik gyakorlati, valós tippeket adnak az OMRON automatizált megoldásainak a szélesebb gyártási ökoszisztémába való zökkenőmentes integrálásához. 

Eduardo De Robbio, az OMRON stratégiai üzletfejlesztési igazgatója az EMEA régióban így nyilatkozott: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a legdinamikusabb, ember és gép közötti együttműködésen alapuló automatizálási megoldásaink közül néhányat most először kivihetünk a gyárból és megmutathatunk Európa-szerte, hogy legfontosabb ügyfeleink megnézhessék és megérinthessék a jövő rugalmas gyártási rendszereit. Reméljük, hogy a roadshow arra inspirálja a mai gyártókat, hogy újragondolják, mi minden lehetséges a gyártósorokon, lehetővé téve ezzel, hogy létesítményeik az elkövetkező években is rugalmasak maradjanak.”

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon