Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON befektet a SALTYSTER beágyazott nagy sebességű adatintegrációs technológiájába

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON befektet a SALTYSTER beágyazott nagy sebességű adatintegrációs technológiájába

Gazdasági és társadalmi értékteremtés a gyártóüzem integrált információfelügyeletének köszönhetően

Az OMRON örömmel jelenti be a beágyazott nagy sebességű adatintegrációs technológiákra specializálódott SALTYSTER, Inc. vállalatba történő befektetését. Az OMRON kb. 48%-os tőkerészesedésre tesz majd szert.

Napjaink gyártói ágazatában egyre nagyobb igény mutatkozik a jobb gazdasági érték iránt, ami a jobb minőséget és a gyártási hatékonyságot is magában foglalja. Ezzel egy időben az ágazat a társadalmi érték javítását elősegítő megoldásokat is keres, mint amilyen az energiahatékonyság és a dolgozók munkával való elégedettsége.

Az ügyfelek ezen összetett kihívásainak kezeléséhez a gyártási helyszínen létrejövő adatok vizuális megjelenítése szükséges, amely ezredmásodpercenként változik, emellett pedig a felügyelet több létesítményre kiterjedő optimalizálása is elengedhetetlen. Ahogy a gyártási ágazat a digitális átalakulás (DX) révén egyre közelebb kerül ezen problémák megoldásához, egyre nagyobb szükség van a nagy mennyiségű adat gyors begyűjtésére, integrálására és elemzésére.

A befektetéssel az OMRON célja az, hogy a SALTYSTER nagy sebességű adatintegrációs technológiájának segítségével együttesen használja fel a nagy sebességű és nagy pontosságú felügyeleti technológiából létrejött felügyeleti adatokat. Az ügyfelek gyártási helyszínein keletkezett adatok gyors és időszinkronizált módon történő integrálásával, valamint a más vállalatok felügyeleti berendezéseivel, személyzetével és energiafelhasználásával kapcsolatos információk begyűjtésével olyan helyszíni adatok integrálására és elemzésére nyílik lehetőség, amelyeket korábban az egyes létesítmények különböző adatciklusai és formátumai elkülönítettek egymástól.

A valós idejű visszajelzés a berendezések elemzési eredményeken alapuló beállításának köszönhetően segít a gyártási helyszíneken fellépő problémák megoldásában. Ez tökéletes összhangban van a hibamentes termékek előállítására és a hatékonyabb energiafelhasználásra vonatkozó célokkal. A berendezések és termékek állapotának nyomon követésével, valamint a beállítások szükség szerinti módosításával például kevesebb energiát használhatunk fel, csökkenthetjük a műanyag hulladék mennyiségét, és fokozhatjuk az energiahatékonyságot.

Az OMRON a SALTYSTER vállalatba történő befektetésének célja a vállalati érték növelése azáltal, hogy hozzájárul a globális környezetvédelemhez, mindeközben pedig fenntartja a gyártási hatékonyságot és a minőséget az ügyfelek gyártási helyszínein. A két vállalat erősségeinek kiaknázásával az OMRON olyan értékek megteremtésére törekszik, amelyek kielégítik az ágazat folyamatosan fejlődő igényeit.

A SALTYSTER, Inc. vállalatról

A 2008-ban alapított SALTYSTER, Inc. olyan mérnökök egyedülálló csoportja, akik számtalan eredményt értek már el a gyártási helyszíneken használt felügyeleti berendezésekbe ágyazott adatbázis-technológiák terén. A vállalat az adatbázis-technológiákról szerzett sokéves tapasztalatával segít ügyfeleinek, emellett minden típusú adatbázist felhasznál a kutatáshoz és ahhoz, hogy ideális motorokat fejlesszen ki az ügyfelek rendszereihez. További információkért látogasson el a https://www.saltyster.com weboldalra.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon